27 Mart 2015 Cuma

Kahraman Çocuk HD izle

“The Young and Prodigious T.S. Spivet, El extraordinario viaje de T.S. Spivet” filminin senaryosunu Jean Pierre Jeunet , Reif Larsen ve Guillaume Laurant gibi ünlü isimler kaleme almıştır. Filmin yönetmenliğini Jean Pierre Jeunet üstlenmiştir. On yaşında ki genç bir haritacı, kovboy babası ve bilim adamı annesi ile birlikte Montada bir çifk evinde yaşamaktadır.
Küçük çocuk ailesinden habersiz haritalarını Smithsonian Enstitüsü’ne göndermektedir ve bir süre sonra Smithsonian Enstitüsü’nden haber gelir ve küçük çocuğa ödül vermek isterler küçük çocuk ailesinden habersiz Smithsonian Enstitüsü’ne gitmek üzere bir yük trenine biner ve macera bundan sonra başlar. Filmde yer alan oyuncular ise Helena Bonham Carter , Robert Maillet , Niamh Wilson , Mario Geoffrey ve Tommy Heynemand gibi isimler yer almıştır. Filmin yapımcılık koltuğunda Jean Pierre Jeunet ve Francis Boespflug bulunmaktadır. Kahraman Çocuk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kahraman Çocuk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kahraman Çocuk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kahraman Çocuk izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kahraman Çocuk full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kahraman Çocuk HD izle

Kara Sürücü HD izle

Kasaba oldukça zengin ve lüks yaşamaktadır. Eyaletteki en iyi kasaba olarak namını yaymıştır. John ve arkadaşları bölgedeki en büyük vurgunu bu bölgede planlamış ve uygulamaya koymuşlardır. “Kara Sürücü” bu bölgedeki vurgunu gerçekleştirmiştir. Bu vurgun sonrasında bölge halkı fakirliğe ve açlığa mahkum olmuştur. Eski ihtişamı kalmayan kasaba halkı artık karnını doyurmak için çöp toplamaktadır. Yönetmenliğini Gabriel Sabloff’un üstlendiğini bu fantastik aksiyon filmi sizlerle. Filmin senaryosunu ise Sean Paul Murphy ve Gabriel Sabloff gibi isimler kaleme almıştır. Filmde yer alan oyuncular ise Kevin Sorbo , James Denton , Michael Bailey Smith , Robert Gossett ve Jules Hartley şeklindedir. Kara Sürücü filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kara Sürücü filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kara Sürücü türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kara Sürücü izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kara Sürücü full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kara Sürücü HD izle

Yarının Dünyası HD izle

Bilim adamları ve bazı insanlar dahil olmak üzere bir çok insan geçmiş ve gelecek konusunda bir çok teori üretmişlerdir. “Yarının Dünyası” filmi de bu teorileri çürütecek tarzda yapılmış bir bilim kurgu filmidir. Bilim ve buluşlar o kadar çok hayatımıza yön vermiştir ki artık teknolojik cihazlar olmadan yaşamayacak hale gelmişizdir. Peki insanlar gerçekten geçmişle gelecek arasında gidip gelselerdi ne olurdu diye düşündünüz mü? Benim kanıma göre geçmişe giden insanlar geçmişte kendilerini etkileyen bazı durumları değiştirecekler.
Bu durum beraberinde kötü şeyleri getirecektir. Ne gibi derseniz eğer: geçmişte değiştirecek bir olay geleceği de etkileyeceği için bir nevi gelecek komlple değişmiş olacak. Bu durum büyük felaketlere yol açacağı kesindir. Bilim ve araştırma konusunda iyi olan bir Casey Newton ile onun çok zeki ve mucit arkadaşı Frank Walker düşündükleri ve hafızalarında yer edinen bir zamana yolculuk ederler. Bu zamana nasıl geldklerini bilmezler fakat geldikleri bu yer tam da hayallerindeki gibidir. Filmin yönetmen koltuğunda Brad Bird bulunmaktadır. Filmin senaryosunu Damon Lindelof , Brad Bird ve Jeff Jensen gibi ünlü isimler kaleme almıştır.Filmin yapımcılığını ise Damon Lindelof üstlenmiştir. Baş rolde yer alan oyuncular ise George Clooney , Hugh Laurie , Britt Robertson , Judy Greer ve Kathryn Hahn gibi isimler yer almıştır. Tomorrowland filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Tomorrowland filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yarının Dünyası türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yarının Dünyası izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yarının Dünyası full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yarının Dünyası HD izle

Jurassic World HD izle

“Jurassic World” tüm zamanların en iyi filmi olacağı söylenen ve Jurassic Park serisinin dördüncü filmi olacaktır. Serinin 1. filminde Michael Chrichton”un Jurassic Park romanından uyarlanmıştı. Filmi 1993 yılında dünya çapında milyonlarca izlenmiştir. 2013 ylında ise restorasyonla yenilenerek ve 3D seçeneğiyle tekrar vizyona girmiştir. Bu birinci seride sivrisinek fosillerinden faydalanarak bir Afrika kurbağasının DNA’sıyla eşleştirilerek dinazorlar yeniden hayata dönmüştür.
Bu büyük çaplı deney büyük bir dinazor istilasına neden olmuştur. Serinin ikinci filmi olan “Kayıp Dünya Jurassic Park” filminde ise Isa Sorna adlı bir adada bir çok dinazor hayatta kalmıştır. Ünlü milyarder John Hammond, bunun haberini aldıktan sonra kaybettiği itibarını geri kazanmak için bu dinazorları yetiştirmeyi düşünür. 4 yıl içerisinde dinazorlar koskocaman bir canavara dönüşmüştür. Bir fırtınanın ardından tüm dinazorlar şehre karışır ve Site B komple yıkılır. Serinin üçüncü filminde ise Sorna adası’ndaki felaketin ardından başka bir ada da işlere devam eden milyarder John Hammond bu “Jurassic World” projesini gerçekleştirmiştir.
Dinazor kemikleri üzerinde çalışma yapan Dr.Allen Grant’ın bir gün kapısı çalar. Bir karı koca ona reddemeyeceği bir teklifte bulunur.”Jurassic Park 4″ ı gezdirmesini ister. Büyük bir mebla teklif eden bu çifte özel uçakla eşlik eden doktor iyi bir iş yaptığını düşünmektedir. Fakat bu parkta yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Bu üç seride filmin gidişatı harikaydı. Şimdi ise Jurassic park olmaktan çıkıyor ve dünyaca ünlü bir park haline geliyor. 5-10 dinazorla başa çıkılabiliyordu peki yüzlercesi olursa ne olacak. Bu seride ise teknolojinin verdiği imkanları da düşünürsek film harika olacak.
Haziran 12 2015 tarihinde vizyona girecek olan bu filmin yapımcılığını Steven Spielberg ve Frank Marshall birlikte üstlenmişlerdir. Filmin senaryosunu ise Michael Crichton , Rick Jaffa ve Amanda Silver gibi ünlü isimler kaleme almıştır. Filmin baş rollerinde ise “Galaksinin Koruyucuları” filmiyle tanıdığımız genç oyuncu Chris Pratt bulunmaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Colin Trevorrow bulunmaktadır. Jurassic World filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Jurassic World filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Jurassic World türkçe dublaj izlekısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Jurassic World izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Jurassic World full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Jurassic World HD izle

26 Mart 2015 Perşembe

Dabbe 4: Cin Çarpması Full izle

Dabbe 4 serisi tüm hızıyla devam ediyor. Üç harklilerin konu edildiği serinin tüm filmleri beğeniyle izlenmiştir. Şimdi ise 2013 yapımı olan “Dabbe 4 Cin Çarpması filmi sizlerle olacak. Yönetmen Hasan Karacadağ bu projeleriyle Türkiye sinemasındabüyük bir sükseye sahip olmuştur. Serinin dördüncü filmi “Cin Çarpması” olarak isimlendirilmiştir. Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır.
Bir define bulma olayıyla ilgili korkunç ve lanetli bir geçmişe sahip olan Kıbledere köylüsü Kübra, aynı zamanda Ebru’nun çocukluk arkadaşıdır. Kübra, kına gecesinde aniden cinlerin saldırısına uğramış ve içinde büyüyen çok güçlü ve tehlikeli bir varlığın tehdidi altına girmiştir. Psikiyatrist Ebru, görüntülü olgu sunumu için Kübra’yı incelemeye alıp, Cinci Hoca dedikleri kişilerin hastalara yaptıklarını ve sonuçlarını kamera ile kayıt altına almak istemektedir. Psikiyatr ve Hoca birlikte Kübra’nın ailesiyle yaşadığı köy evine varırlar. Din ve bilim arasındaki bu çekişme gerçekler ortaya çıktıkça dehşete dönüşmeye başlar. İlk başlarda olaylar çözüme doğru giderken, Kıbledere’nin geçmişinde saklı olan ürpertici olaylar ve tuhaf bir şifre ortaya çıkınca, herkes için cehennem saatleri başlar. Filmde yer alan oyuncular ise A. Murat Özgen , Irmak Örnek , Cansu Kurgun , Sultan Köroğlu Kılıç ve Elçin Atamgüç gibi yeni yetenekler filmde rol almıştır. Dabbe filminin yapımcılığı da Hasan Karacadağ’a aittir. Senaryosunu da kendisi kaleme almıştır. Dabbe Cin Çarpması filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dabbe Cin Çarpması filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Dabbe 4 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dabbe 4 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dabbe 4 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dabbe 4: Cin Çarpması Full izle

Dabbe 3: Bir Cin Vakası HD izle

“Dabbe 3 Bir Cin vakası” filimi Hasan Karacadağ’ın üçüncü filmi olarak kayıtlara geçmektedir. Gerçek bir olaydan esinlenilerek oluşturulan bu 2012 yapımı filmde tüyleriniz ürperecek. Filmi izlerken gerçek bir olaydan alındığını bilmekse filmi ayrı bir korkunç yapıyor. Hasan Karacadağ filmi ses ve görüntü efektleriyle öylesine donatmıştır ki filme tam daldığınız bir anda aniden gelen bir ses sizi yerinizden hoplatacaktır. Çekirdek bir aile olan Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.’nin başlarına gelen bir paranormal olayı konu alan bu filmde, bedensiz ve korkunç bir varlığın saldırısına uğrayan bu aile bu saldırıların ardındaki gerçekle şoka uğrarlar. Türkiye’de Ceyda T. Kayıtları olarak geçen bu olayın tüm kaset ve videolarından derlenerek oluşturulmuş gerilim ve korku filmi sizlerle olacak. filmin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaryosunu Hasan Karacadağ üstlenmiştir. Bu Dabbe 3 filminde yer alan oyuncular ise Koray Kadirağa , Elif Erdal , Elçin Atamgüç , Su Burcu Yazgı Coşkun ve İsmail Yıldız gibi isimler yer almaktadır. Dabbe Bir Cin Vakası filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dabbe Bir Cin Vakası filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Dabbe 3 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dabbe 3 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dabbe 3 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dabbe 3: Bir Cin Vakası HD izle

Dabbe 2 HD izle

Kıyamet konusunda çok fazla rivayet bulunmaktadır. En yakın zamanda kıyametin olacağına dair söylentiler kulaktan kulağa dolaşır. İnternet tüm dünyayı bir ağ gibi sarmıştır. Girmediği ev ulaşmadığı yer neredeyse yok denecek kadar azdır. Dabbe 2 de bu yolla tüm evlere girmiştir. Onun yanı sıra cinler ve gölgedeki diğer varlıklar birlikte. İstanbul’u çepe çevre saracak olan “DUHAN” Kur’an-ı Kerim’de Duhan Suresinde belirtilen aniden gökten inecek olan kıyamet alametini konu alan “Dabbe 2″ filmi sizlerle olacak. Filmden yeterince keyif alacağınıza eminim. Dabbe 2 filmini izlerken lütfen çocuklarınızı uzak tutun. Onların psikolojilerini etkileyecek bir çok içerik bulunmaktadır. Filmin senaryosunu, yönetmenliğini ve yapımcılığını yine Hasan Karacadağ üstlenmiştir. Bu korku filminde yer alan oyuncular ise Sefa Zengin , Leyla Göksun , Deniz Olgaç , Muharrem Dalfidan ve Incinur Daşdemir şeklindedir. Dabbe 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dabbe 2 filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Dabbe 2 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dabbe 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dabbe 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dabbe 2 HD izle

Dabbe 1 HD izle

Senaryosunu yönetmenliğini ve yapımcılığını Hasan Karacadağ üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular ise Kaan Girgin , Ümit Acar , Ebru Aykaç , Serdar Özer , Murat Seviş şeklindedir. 2005 yılının sonlarına doğru Süper güç Amerika’yı bir intihar salgını sarar. Ülkenin her tarafında bribirinden bağımsız insanlar çok farklı ve tüyler ürpertecek yöntemlerle kendini öldürmektedir. Çok kısa bir süre sonra bu intihar vakalarının benzeri Türkiye’de de yaşanmaya başlar. Türkiye’deki ilk tuhaf intihar olayı İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşanır.
Tarık isimli kendi halinde bir genç internete girdiği uzun gecelerin ardından birden dünyayla ilişkisini keser ve kısa bir süre sonra korkunç bir yöntemle kendini öldürür. Selçuk emniyet amirliği Tarığ’ın intiharını özel incelemeye alır ve bu bağlamda en yakın arkadaşları olan Hande,Cem ve Sema’yı sorgular. Bu arada Tarığ’ın bu üç arkadaşına internet aracılığıyla tuhaf görüntüler eşliğinde mailler gelmeye başlar. Mailleri gönderen kişi ise kısa bir süre önceden intihar edip ölen Tarık’tır…Bir ölüden mail gelmenin mantıksız olduğunu düşünen arkadaşlar zaman içerisinde çevrelerinde zuhur eden garip varlıklar görmeye başlarlar.
Bu varlıklar kim ve nereden kontrol edildiklerini hissettirmeden göründükleri insanlara korkunç anlar yaşatmaktadırlar.Kişilerin bilinçlerini ele geçirerek onların gerçek ve rüya arasındaki ayırımı yapmalarını engellemekte ve kısa süre içerisinde onların kendisini öldürmelerini sağlamaktadır. Tarık’ın arkadaşlarından Hande yaptığı araştırmaları komiser Süleyman’la Paylaşır… Ona göre Dünyadaki bütün ölümleri Dabbe’tül arz isimli bir varlık gerçekleştirmektedir. Dabbe bunun için iki şeyi kullanmaktadır. Dünyaya bir örümcek ağı gibi yayılan İNTERNET ve de aynı mekanda fakat farklı boyutta yaşayan CİNLER. Dabbe perdeyi aralamış ve Gerçekler ters-yüz olmaya başlamıştır…Kıyametin son alameti artık heryerdedir. Hareket noktası olarak da Türkiye’yi seçmiştir. Dabbe 1 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dabbe 1 filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Dabbe 1 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dabbe 1 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dabbe 1 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dabbe 1 HD izle

Avengers Grimm Full izle

“Avengers Grimm” filmi fantastik bir aksiyonun nadir örneklerinden bir tanesidir. Filmin içersinde bir çok masal karakterine rastlamak mümkün. pamuk prenses, kırmızı başlıklı kız ve sindirella gibi… Bu tip karakterlere özel güçler verilerek oluşturulmuş bir 2015 ABD yapımıdır. Filmin yönetmen koltuğunda Jeremy M. Inman bulunmaktadır. Filmde yer alan farklı oyuncular ise Casper Van Dien, Lauren Parkinson ve Lou Ferrigno şeklindedir. Avengers Grimm filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Avengers Grimm filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Avengers Grimm türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Avengers Grimm izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Avengers Grimm full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Avengers Grimm Full izle

25 Mart 2015 Çarşamba

A Cry from Within Full izle

Aileleri ve insanları etkileyen şeyler kişiler arası ilişkilerin bozuk olmasıdır. Sağlam bir toplumu yok etmenin en iyi yolu kişiler arasına nifak tohumu ekmektir. Yani iki kişinin arasını bozarsanız bu diğer insanları da etkiler. Bir kişinin negatif duyguları diğer insanları da fazlasıyla negatif yüklemektedir. Harika bir psikolojik korku ve gerilim filmi olan “A Cry from Within” filmi sizleri ziyadesiyle etkileyecektir. Filmin yönetmenliğini Deborah Twiss ve Zach Miller birlikte üstlenmişlerdir. Senaryosunu ise Deborah Twiss kaleme almıştır. Filmde yer alan oyuncular ise Cathy Moriarty, Deborah Twiss ve Eric Roberts şeklindedir. A Cry from Within filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. A Cry from Within filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için A Cry from Within türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
A Cry from Within izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi A Cry from Within full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

A Cry from Within Full izle

24 Mart 2015 Salı

Görevimiz Tehlike 5 Full izle

Tom Cruise son olarak “Yarının Sınırında” filmiyle dikkatleri üzerine toplamıştı. Oradaki oyunculuğu en az “Görevimiz Tehlike 5″ filmi kadar güzeldi. Tom Cruise her ne kadar yaşlanmış da olsa o hala genç ve dinamiktir bizim gözümüzde. Filmlerde kalkıştığı aksiyon sahneleriyle her seferinde yürekleri ağza getirmiştir. Görevimiz Tehlike 5 serinin en aksiyonlu ve en iyi filmi olacağı sözünü veren yönetmen Christopher McQuarrie sözünü tutacak gibi görünüyor. Henüz fragmanı yayınlanan filmin çok büyük bir bütçeyle çekildiği açık. Ethan Hunt, diğer filmlerde de olduğu gibi ekibin baş karakteridir. İşlerin en zor kısımlarını hep o üstlenir. Onun yaptığı işlerin tehlikeli ve özel olması ekibin tamamının çok iyi olduğunu gösteriyor zaten. Ethan Hunt ve ekibinin bu sefer ki işi diğerlerinden daha zor ve daha karmaşıktır. Syndicate adında dünyaca ünlü bir para dolandırıcılarını çökertme görevi verilmiştir. IMF(International Monetary Fund) yani Uluslar Arası Para Fonunu hedef alan bu dolandırıcı çeteleri çok yi organize olmuşlardır. Ethan Hunt ve ekibi dolandırıcıları IMF’ye saldırmadan durdurmaları gerekmektedir. Filmin senaryosunu Drew Pearce ve Bruce Geller gibi iki ünlü isim kaleme almıştır. Baş rol oyuncusu Tom Cruise ve J.J. Abrams birlikte yapımcılığını üstlenmişlerdir. Filmde yer alan diğer oyuncular Jeremy Renner , Alec Baldwin , Simon Pegg , Ving Rhames, Alec Baldwin, Simon McBurney ve Sean Harris gibi ünlü ismler yer almıştır. Görevimiz Tehlike 5 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Görevimiz Tehlike 5 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Görevimiz Tehlike 5 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Görevimiz Tehlike 5 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Görevimiz Tehlike 5 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Görevimiz Tehlike 5 Full izle

Kuzuların Sessizliği Full izle

Akademiyi başarıyla bitirmiş olan Clarice Starling artık genç bir FBI ajanıdır. Clarice, sapık bir katilin peşindedir.Katilin elinde bulunan bir kadını kurtarmaya çalışmaktadır. Bu katil, kurbanlarının derilerini yüzebilecek kadar psikopat bir sapıktır.Clarice, bu sapığa ulaşma amacıyla, bir başka psikopat olan ünlü Doktor Hannibal Lecter ile yakınlaşmak gerektiği yönünde bir plan yapar.Fakat, Clarice’in Lecter’dan alacağı bilgiler güvenini kazanmasına bağlıdır. 1992 yılında 7 dalda Oscar’a aday oldu ve en iyi film ve en iyi senaryo uyarlaması dalında ödüle layık görüldü.Bu başarılı yapım, Hannibal Lecter serisinin 1.filmidir ve seride dört film daha yer almaktadır. Filmle ilgili ilginç bilgiler bulunmaktadır.
1992 yılında 7 dalda Oscar’a aday olan film, yönetmeni ve başrol oyuncularına altın heykelciği getirirken; en iyi film ve en iyi senaryo uyarlaması dalında da ödüle layık görülmüştü.. Filmde başrol oynayan, Jodie Foster 30 yaşına gelmeden iki oscar kazanan nadir oyuncular arasına girdi.. Anthony Hopkins, bu filmdeki toplam 16 dakikalık performansıyla en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazandı. Ki bu süre, bir oyuncunun bir filmde gözüktüğü en kısa süredir. En iyi film Oscarını alan tek korku filmidir.. Mükemmel diyalogların ve olayların yer aldığı bu filmin devamı olan Hannibal cok daha önemli ve büyük bir filmdir.. Fakat bunun temellerinin atıldığı Kuzuların Sessizliği yapılan korku-gerilim filmleri arasında çok çok önemli bir yere sahiptir. Kuzuların Sessizliği filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kuzuların Sessizliği filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kuzuların Sessizliği türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kuzuların Sessizliği izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kuzuların Sessizliği full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kuzuların Sessizliği Full izle

Zindan Adası Full izle

En iyiler filmler kategorisinde yer alan “Zindan Adası” filmi sizlerle olacak. “Departed-Köstebek” filmiyle Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese daha büyük bir projeyle karşımıza çıkıyor. Baş rollerde Leonardo DiCaprio ve Mark Ruffalo’nun bulunduğu bir dram ve gerilim tarzındaki bu nefis yapımın tadına varın. Bir adada bulunan bir sinir hastalıkları hapishanesinden bir hasta firar etmiştir. Bu iş için iki dediktif olan Teddy Daniels ve Chuck Aule birlikte işi almışlardır. Gemiyle 1 gün süren bu yolculuktan sonra Zindan Adası’na gelmişlerdir. Buranın yetkilisi olan Profesörle birlikte olay yerini incelerler. Fakat olaylarda hep bir aksaklık vardır. Hiç bir hastanın söylediği sözler birbirini tutmamaktadır. Burada dönene olayları çözmeye çalışan Teddy Daniels, aslında bu berbat işi başka bir sebepten dolayı almıştır. Filmin senaryosunu Laeta Kalogridis kaleme almıştır. Filmde yer alan diğer oyuncular Ben Kingsley , Michelle Williams ve Emily Mortimer gibi ünlü isimler yer almıştır. Zindan Adası filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Zindan Adası filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Zindan Adası türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Zindan Adası izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Zindan Adası full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Zindan Adası Full izle

23 Mart 2015 Pazartesi

Teksas Katliamı 2015 Full izle

“Teksas Katliamı” serisinin ilki olan ve 1974 yılında vizyona giren film yoğun izleyici talebi üzerine yeniden vizyona girecek. Bu haber izleyicileri çok heyecanlandırmıştır. En iyi korku filmleri arasında yerini alan bu film bir baş yapıt niteliği taşımaktadır. 3 Nisan 2015 tarihinde vizyona girecek filmi heycan ve merakla bekliyoruz. İki kardeş olan Sally ve sakat kardeşi Franklin birlikte yaşamlarını sürdürmektedirler. Bir gün kötü bir haber alırlar. Teksas’ta bulunan büyük babasının mezarını soyguncuların kazdığı haberini alırlar. Bu haber üzerine apar topar Teksas’ın yolunu tutarlar. Yanlarını da Jerry, Kirk ve Pam’ı da alarak arabayla yola koyulurlar.
Teksas’a çok az bir yolları kaldığında bir otostopçuya rastlarlar ve arabaya alırlar. Bu Otostopçu onlarla çok hoş sohbetlerde bulunur sürekli anne ve babasından bahseder. Her şey çok normaldir şimdilik. Birden bu otostopçu Franklin’in fotoğrafını çeker. Bu fotoğrafı da onlara 2 dolar karşılığında satmak istediğini söyler. Fotoğrafı almak istemez Sally ve arkadaşları. Fakat otostopçu sinirlenir ve Franklin’in kolunu keser. Bu başlangıç katliamı seri katliamların sadece ufak bir başlangıcıdır aslında. Filmin yönetmenliğini Tobe Hooper üstlenmiştir. Senaryosunu ise Tobe Hooper ve Kim Henkel birlikte kaleme almışlardır. Filmde yer alan genç oyuncular ise Teri Mcminn , John Larroquette , Marilyn Burns , Gunnar Hansen ve Edwin Neal şeklindedir. Teksas Katliamı 2015 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Teksas Katliamı 2015 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Teksas Katliamı 2015 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Teksas Katliamı 2015 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Teksas Katliamı 2015 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Teksas Katliamı 2015 Full izle

Absürt Komedi ( Kısa Film ) İzlemeden Geçme

Yeşilçam karakterlerinden alıntı… İyi seyirler…

Absürt Komedi ( Kısa Film ) İzlemeden Geçme

Hatalar - Faults 2014 Full izle

Güzel oyuncu Mary Elizabeth Winstead’ın baş rolde bulunduğu harika bir dram filmi sizlerle. 2014 ABD yapımı olan filmde Claire rolüyle karşımıza çıkacak olan oyuncu güzel bir senaryoya can vermiştir. Claire beyin fonksiyonlarıyla ilgili bir hastalığı bulunmaktadır. Ailesinin baş vurmadığı doktor kalmamıştır. Anne ve babası zihin kontrolü yapabilen birini duyarlar. Bu son çareyi denemek zorundadırlar. Filmin yönetmenliğini Riley Stearns üstlenmiştir. Filmin senaryosunu da yine Riley Stearns kaleme almıştır. Filmde yer alan diğer oyuncular Lance Reddick , Kellie Matteson , Beth Grant ve Jon Gries gibi isimler yer almaktadır. Hatalar filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hatalar filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Hatalar türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hatalar izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hatalar full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D hdfilmevreni.com iyi seyirler diler…

Hatalar - Faults 2014 Full izle

Denizin Şarkısı 2014 Full izle

İrlanda , Lüksemburg , Danimarka , Belçika ve Fransa gibi bir çok ülkenin imzasını taşıyan harika ibr fantastik ve aile filmi sizlerle olacak. Filmin imdb puanı ise 8.4 şeklindedir. Filmin konusu ise çok güzel. Ben and Saoirse ufak bir adanın tepesinde babalarıyla beraber yaşayan iki kardeştir, fakat bir süre sonra babaanneleri ile beraber daha güvenli bir yere taşınırlar. Ben bir gün kız kardeşinin, bir şarkısıyla tüm büyülü varlıkları serbest bırakabilecek bir deniz perisi olduğunu keşfeder. Ben ve Saoirse şimdi en büyük korkularıyla yüzleşip tüm sihirli varlıklar güçlerini tekrar kazanabilsin diye kötü cadıya karşı savaşmak için yola çıkmak zorundadırlar. Filmi seslendiren isimler ise Brendan Gleeson , Fionnula Flanagan , David Rowle , Pat Shortt ve Jon Kenny gibi ünlü isimler bu animasyon filmini seslendirmişlerdir. Filmin senaryosunu ise Will Collins kaleme almıştır. Denizin Şarkısı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Denizin Şarkısı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Denizin Şarkısı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Denizin Şarkısı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Denizin Şarkısı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Denizin Şarkısı 2014 Full izle

22 Mart 2015 Pazar

Sword of Vengeance 2015 Full izle

Fantastik bir İngiltere yapımı sizlerle. 2014 yılında yapılan ve 2015 ocak ayında çekimleri tamamlanan harika bir aksiyon filmi olan “Sword of Vengeance” yapımı sizlerle. Tanrıların Çekici filmiyle büyk bir sükseye sahip olan yönetmen Jim Weedon’dan aynı tatta bir film sizlerle olacak. Gaddar bir Tira’nın zulmüne uğrayan halk medet ummaktadır. Ahlak kurallarından yoksun bir korkusuz savaşçı onları bu zulüm ve işkenceden kurtaracaktır. Filmin baş rollerinde Annabelle Wallis , Dave Legeno , Karel Roden , Gianni Giardinelli ve Stanley Weber gibi ünlü isimler bulunmaktadır. Filmin senaryosunu ise Julian Unthank ve Matthew Read birlikte kaleme almışlardır. Sword of Vengeance filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sword of Vengeance filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sword of Vengeance türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sword of Vengeance izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sword of Vengeance full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sword of Vengeance 2015 Full izle

Takiptekiler Full izle

Amerika’da ulaşım zor olduğu için kargo ve kurye servisleri çok sıkıntı çekmektedir. Buna bir çözüm bulmaya çalışan kargo yetkilileri motorlu ve bisikletli kurye sayısını artırmışlardır. Bisikletli kurye olarak görev yapan genç Cam, her zaman rutin işi olan bisikletli kuryeliği yürütmektedir. En son kalan kuryeyi teslim etmek için lüks bir binaya gelir. Fakat o geldiğinde mafyalar birbirleriyle çarpışmaktadır. Cam’in başı belaya girmiştir mafya peşine düşmüştür. Cam kaçarken bir de güzel bir kızla karşılaşır. Bu koşuşturmacanın içinde bu dünya güzeli kızla beraber aksiyon dolu bir macerayı paylaşırlar. Filmin yönetmenliğini Gus Van Sant ve Daniel Benmayor birlikte üstlenmişlerdir. Filmin baş rolünde bulunan ve “Alacakaranlık” serisinde kurt çocuk olarak tanıdığımız Taylor Lautner bulunmaktadır. Güzel oyuncu Marie Avgeropoulos ona eşlik etmektedir. Filmde yer alan diğer oyuncular Adam Rayner , Sam Medina ve Teddy Cañez şeklindedir. Takiptekiler filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Takiptekiler filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Takiptekiler türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Takiptekiler izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Takiptekiler full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Takiptekiler Full izle

Altın Türkçe Dublaj Full izle

1898 yılları Kuzey Amerika bölgesi için çok bereketli dönemlerdi. Bu dönemlerde bir çok göçmen altın bularak zengin olmuştur. Bu haberi alan Alman göçmenler de buraya yerleşmişlerdir. Bu göçmenlerin çok çalışması ve çokça kazı yapması gerekmektedir. Alman göçmenlerin umut dolu hikayelerini, arkadaşlıklarını ve acılarını konu alan güzel bir Batı tarzı yapım. 2013 ABD yapımı olan güzel bir gerilim çalışması. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu Thomas Arslan tek başına üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular ise Marko Mandic, Nina Hoss, Peter Kurth, Roger Moore , Ray Milland , Susannah York ve John Gielgud şeklindedir. Altın filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Altın filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Altın türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Altın izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Altın full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Altın Türkçe Dublaj Full izle

... Adına Türkçe Dublaj Full izle

Din ve cinsellik konusunda bir çok inancın ortak bir hükmü yoktur. Bu konular sürekli tartışılan derin konulardır. Bu konu üzerine yapılmış ve koyu bir katolik ülke olan Polonya yapımı bu dram, gerilim filmi sizlerle olacak. Filmde yer yer bu kadar olmaz diyebileceğiniz sahneler bulunmaktadır. Filmde cinsel unsurlar bulunduğu için aile ortamında izlemeye uygun değildir. “…Adına” Filmi ülkede bir çok tartışmaya sebep olmuştur. Filmin yönetmen koltuğunda Malgorzata Szumowska bulunmaktadır. Filmin senaryosunu ve yapımcılığını Malgorzata Szumowska , Michal Englert birlikte üstlenmişlerdir. Filmde yer alan oyuncular ise Mateusz Kosciukiewicz , Andrzej Chyra , Lukasz Simlat , Maja Ostaszewska ve Maria Maj şeklindedir. Adına filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Adına filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Adına türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Adına izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Adına full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

... Adına Türkçe Dublaj Full izle

21 Mart 2015 Cumartesi

Çirkin - Ugly Türkçe Dublaj Full izle

Kali, henüz 10 yaşında küçük ve şirin bir çocuktur. Kali’nin ebeveynleri bazı sebeplerden dolayı evliliklerinde boşanma kararı alınca şirin kız annesi ve üvey babası olan Shoumik ile hayatını devam ettirmektedir. Shoumik ülkesinin polis departmanın da yüksek rütbeli bir polistir. Kali pazar gününü değerlendirmek adına babası ile birlikte dışarı çıkar ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Hint sinemasının en iyi örneği olan “Çirkin” yani “Ugly” filmi sitemiz farkıyla sizlerle. İzleyipte pişman olmayacağınız harika bir yapım. yönetmen koltuğunda Anurag Kashyap bulunmaktadır. Filmin senaryosunu ise Anurag Kashyap kaleme almıştır. Sıradışı bu filmin yapımcılığını ise Vikramaditya Motwane ve Vikas Bahl birlikte yürütmüşlerdir. Ugly filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ugly filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Çirkin türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Çirkin izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Çirkin full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Çirkin - Ugly Türkçe Dublaj Full izle

Yol Boyu Türkçe Dublaj Full izle

Senaryosunu ve yönetmenliğini Zoran Lisinac tek başına üstlenmiştir. Film imdb puan sıralamasında 7.3 gibi iyi bir puana imza atmıştır. Filmde macera, komedi ve romantik olaylar zinciri bir bütün olarak işlenmiştir. Kaliforniya’daki en büyük müzik festivaline doğru yola çıkan birbirinden tamamen farklı karakterlere sahip iki gencin kendilerini keşif öyküsü. Filmin iki ödülü ve 3 ödül adaylığı bulunmaktadır. Filmde yer alan ünlü oyucular ise Michael Madsen , Alejandro Patino , Gregory Collins , Lazar Ristovski ve Vickilyn Reynolds şeklindedir. Yol Boyu 2013 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yol Boyu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yol Boyu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yol Boyu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yol Boyu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yol Boyu Türkçe Dublaj Full izle

Ölüm Girdabı Full izle

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini ünlü yönetmen Mischa Webley üstlendiği 2012 ABD yapımı olan harika bir aksiyon sineması sizlerle olacak. Filmin büyük çoğunluğu Irak sınırında geçen bu filmde Samuel, Irak’ta uzun süre görev yapmış ve askerliği bıraktıktan sonra normal bir yaşantıya dönmüştür. Yıllar geçtikten sonra Samuel için reddetmeyeceği bir görev teklif edilir. Bu görev onun son görevi olacaktır. Filmde yer alan oyuncular ise Billy Zane, Chadwick Boseman ve Tory Kittles şeklindedir. Ölüm Girdabı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ölüm Girdabı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ölüm Girdabı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ölüm Girdabı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ölüm Girdabı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ölüm Girdabı Full izle

Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri izle

“Taş Devri 2015″ animasyon filmi yeni versiyonuyla sizlerle. Fred çakmaktaş bizim çok iyi tanıdığımız bir çizgi film karakteridir. Fred çakmaktaş bu sefer büyük bir tatil planı için iyi bir para biriktirmiştir. Her ne sebepten olduğunu anlamadan tüm parasını kaybeder. Bunu Vilma ve diğer kadınlara anlatamayacağı için bu parayı onlar farketmeden yerine koyması gerekir. Tam bu sıralarda bir dövüş müsabakası afişi görür ve baş vurur. Smack Down tarzındaki bu dövüşte güzel paralar kazanıp kaybettiği paranın misi misli fazlasını kazanır. Senaryosunu Jed Elinoff ve Scott Thomas birlikte kaleme almışlardır. Filmin seslendirmesini ise Grey Griffin, John Cena ve Nicole Garcia gibi oyuncular üstlenmiştir. Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Çakmaktaşlar ve Wwe Smackdown Taş Devri izle

20 Mart 2015 Cuma

To Write Love on Her Arms Full izle

Senaryosunu Kate King Lynch’in kaleme aldığı bu harika müzikal tadındaki dram filmi sizlerle. Filmin yönetmen koltuğunda Nathan Frankowski bulunmaktadır. Filmde yer alan oyuncu kadrosu ise Chad Michael Murray, Kat Dennings ve Rupert Friend şeklindedir. Filmin ayrıca 6 ödülü ve 3 ödül adaylığı bulunmaktadır. Toplumsal olaylarla ilgili konuları ele alan film toplum gerçeklerinden sinemaya aktarılmıştır. Sivil toplum kurumu olan TWLOHA nın depresyon, bağımlılık ve kendini öldürmek isteme konularında sorun yaşayan insanlara yardım etmeyi hedefleyen bu kurum ile ilgili hikayeleri izleyeceksiniz. To Write Love on Her Arms filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. To Write Love on Her Arms filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için To Write Love on Her Arms türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
To Write Love on Her Arms izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi To Write Love on Her Arms full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

To Write Love on Her Arms Full izle

19 Mart 2015 Perşembe

Tevar 2015 Full izle

Hint sineması son zamanlarda çok fazla film yapmaya başladı. Bu filmler bir çok ülkede beğeniyle karşılandı. Bu filmlere öncülük eden yönetmen Amit Sharma büyük bir projeye daha imza attı. “Tevar” filmiyle büyük bir ilgi uyandırmayı bekleyen Amit Sharma, bu sefer ki filmde komedi ve aksiyonu birlikte işlemiş. Filmin baş rollerinde Hindistan’ın ünlü oyuncularından Arjun Kapoor ve Kader Khan bulunmaktadır. Filmde yer alan diğer oyuncular ise Sonakshi Sinha , Shruti K. Haasan ve Manoj Bajpayee şeklindedir. Filmin senaryosunu Gunasekhar kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Boney Kapoor üstlenmiştir. Tevar filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Tevar filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Tevar türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Tevar izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Tevar full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Tevar 2015 Full izle

Hızlı Ve Öfkeli 1 Full izle

Los Angeles sokakları her zamankinden daha tehlikeli hale gelmiştir. Yolsuzluk hat safhaya ulaşmıştır ve artık polislerin bile etkisi kalmamıştır. Tamda bu dönemde yapılan ve büyük getirisi olan araba yarışları moda olmuştur. Bu yarışlardan yolunu bulan bir çokta suçlu bulunmaktadır. Dominic ise piyasanın en aktif adamıdır. piyasadaki bir çok yarışçıdan en iyisi odur. Dominic böyle pis işler peşinde giderken bir de göstermelik olarak bir yemek dükkanı bulunmaktadır. Bu yemek dükkanında ise kardeşi Mia bulunmaktadır. Bu dükkana sürekli gelen Brian, Mia’dan çok hoşlanmaktadır. Aynı zamanda Mia’da ona karşı hiçte boş değildir. Brian ve Dominic kötü bir polis baskınından sonra iki iyi arkadaş olurlar. Fakat Brian’ın bir gizli polis olduğunu öğrendiğinde ise Dominic için bir düşmandan farksız olmuştur. Filmin yönetmenliğini Rob Cohen üstlenmiştir. Filmin izlenmesini sağlayan ve “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yüzü olan Vin Diesel ve Paul Walker’ın baş rolünde bulunduğu piyasanın en iyi filmleri arasında yerini almıştır. Yapımcılığını ise Neal H. Moritz ve John Pogue üstlenmiştir. Filmin inanılmaz senaryosunu ise David Ayer ve Gary Scott Thompson birlikte kaleme almışlardır. Hızlı Ve Öfkeli 1 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hızlı Ve Öfkeli 1 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Hızlı Ve Öfkeli 1 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hızlı Ve Öfkeli 1 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hızlı Ve Öfkeli 1 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Hızlı Ve Öfkeli 1 Full izle

Hizli ve Öfkeli 2 Türkçe Dublaj Full izle

Paul Walker, ilk seride olduğu gibi bu seride de baş rolde bulunmaktadır. Paul Walker artık “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yüzü haline geldi. Paul Walker’ın filmde bulunması bile filme ayrı bir albeni katıyor. Bu seride ise artık eski bir polis memuru olan Brian O’Conner suçlularla uğraşmamaktadır. kendi bürosu tarafından son bir iş yapması için ikna edilir. Brian için bu iş hiç kolay olmayacaktır çünkü bir para babası olan Carter Verone’yi suç üstü yapması istenmektedir. Fakat bu işi tek başına yapamayacağı için bir yardımcıya ihtiyacı vardır o da çocukluk arkadaşı olan ve hala hapiste bulunan arkadaşıyla bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre bu işi başarırlarsa ikisininde tüm adli kayıtları silinecektir. Şimdi ikisi de daha hızlı ve daha öfkeli olmak zorundalar. Carter Verone’nun sevgilisi olan ve sürekli yanında bulunan Monica Clemente (Eva Mendes) onlara yardım edecektir. Serinin üçüncü filmi sizlerle olacak. Vin Diesel bu seride yer almamıştır. Fakat onun yokluğunu gidermese de dolduracak iki iyi isim bulunuyor: Eva Mendes ve Tyrese Gibson gibi iki iyi ünlü. Filmin yönetmenliğini John Singleton üstlenirken, senaryosunu Gary Scott Thompson ve Michael Brandt birlikte kaleme almışlardır. Yapımcılığını ise Neal H. Moritz ve Universal Pictures birlikte yürütmüşlerdir. Daha Hızlı ve Daha Öfkeli filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hizli ve Öfkeli 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Daha Hızlı ve Daha Öfkeli türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hizli ve Öfkeli 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hizli ve Öfkeli 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Hizli ve Öfkeli 2 Türkçe Dublaj Full izle

Hızlı ve Öfkeli 3 HD izle

“Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı” filmi sizlerle. Aksiyon kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer ki filmde Paul Walker ve Vin Diesel bulunmamaktadır. Onların yokluğu filmin izlenmesini pek de etkilemedi. Filmin baş rolünde bulunan Lucas Black, çok yaramaz bir çocuktur. Annesi ve babası o küçük yaşta iken ayrıldıkları için serbest büyümüştür. Bu serbestlik onun umursamaz ve başıboş büyümesine neden olmuştur. Annesiyle birlikte yaşayan Sean Boswell, her gittiği okulda bir sorun çıkarıp o okuldan kovulmuştur.
Annesi bir sene içerisinde üç şehir değiştirmek zorunda kalmıştır. Sonuncu sefer kazaya yapan Sean bardağı taşırmıştır artık. Annesi Sean Boswell’i babasının yanına Japonya’ya göndermiştir. Tokyo’ya yerleşen Sean burada da araba tutkunlarını bulmuştur ve sokak yarışlarına katılmıştır. Sokak yarışlarında bulaştığı bir mafyanın yeğeni onun tüm hayatını değiştirmiştir. Han ve arkadaşlarıyla birlikte çok iyi çalışan Sean Boswell iyi bir drift kralı olmuştur. Artık sevdiği kızı yani Nathalie Kelley’i o mafyanın elinden almak için arabasını hızlı ve şekilli kullanmak zorundadır. Filmin yönetmenliğini Justin Lin üstlenmiştir. Filmin senaryosunu ise Chris Morgan , Alfredo Botello ve Kario Salem birlikte kaleme almıştır. Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Hızlı ve Öfkeli 3 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hızlı ve Öfkeli 3 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hızlı ve Öfkeli 3 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Hızlı ve Öfkeli 3 HD izle

Ayı Teddy 2 Full izle

Ayı Ted, birinci filmiyle film sinemasına büyük ses getirdi. Ted bir insan olduğunu zannetmektedir. İnsanlar gibi yürüyor insanlar gibi yaşıyordur. Ayı Ted için bu çok normal gelirken çevresindeki insanlar için bu alışılagelmişin çok dışındadır. Ted 1′de Ayı Ted, Tami-Lynn ile evlenerek mutluluğuna kavuşmuştu. İkili çocuk sahibi olmak istemektedir. Bunun için kendisi başarılı olamamıştır. En iyi yöntemin ise sperm bankası olduğuna karar vermiştir. Bu arada John’dan kendisi için sperm bağışlamasını da rica etmiştir. Fakat John böyle bir şeyi kabul etmemiştir. Sperm bankasına baş vuran sevimli Ayıcık Ted bankadan gelen haberle sarsılır. Onun bir insan olmadığı için sperm bankasından faydalanamacağına dair bir haberdir. Amerika vatandaşı olduğunu ve her hakkı tabii olarak kullanabileceğini savunan Ted 2, insan olduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Bunun içinse duygu ve diğer hisleri hissettiğini kanıtlaması gerekir yetkililere. 2012 yılında ilk vizyon filmiyle kitleleri güldüren Ted şimdi ikinci filmiyle karşınızda olacak. Filmin yönetmen koltuğunda yine Seth MacFarlane bulunmaktadır. Yapımcılığını ise Scott Stuber ile birlikte yürütmüştür yönetmen. Filmin baş rolünde diğer filmde de olduğu gibi Mark Wahlberg bulunmaktadır. Mark’ın yanı sıra aksiyon filmlerinde çokca görmeye alıştığımız ünlü isim Liam Neeson ve en iyi filmlerin değişmez ismi Morgan Freeman’da bulunmaktadır. Diğer oyuncular ise Amanda Seyfried ve Patrick Warburton şeklindedir. Ayı Teddy 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ayı Teddy 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ayı Teddy 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ayı Teddy 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ayı Teddy 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D hdfilmevreni.com iyi seyirler diler…

Ayı Teddy 2 Full izle

18 Mart 2015 Çarşamba

Bizdeki Koku Full izle

Bir grup kayakçı arkadaş Fransa’ya doğru yola çıkarlar. Burada kay kaylarıyla şov yapıp para kazanacaklardır. Kay kaylarıyla çok şekil görünen bu tipler Fransız kızlar tarafından çok sevilirler. Kızlarla beraber bir çıkmaza giren bu arkadaşları ilginç bir macera beklemektedir. Filmin yönetmenliğini ünlü Fransız yönetmen Larry Clark üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular ise Diane Rouxel, Lukas Ionesco ve Théo Cholbi şeklindedir. Bizdeki Koku filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Bizdeki Koku filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Bizdeki Koku türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bizdeki Koku izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Bizdeki Koku full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Bizdeki Koku Full izle

Late Phases 2014 Full izle

Bir veteriner olan Nick Damici, işini çok iyi yapmaktadır. Tüm yerel halk tüm hayvanlarını ona getirmektedirler. Nick Damici’nin bir de kurt köpeği vardır. Onu her gün dolaştırmaktadır. Artık bu kasaba da yeterince kaldıktan sonra yeni bir kasabaya yerleşmeye karar verir. Fakat bu yerleştiği kasabada sürekli olarak gizemli ölümler gerçekleşmektedir. Korku ve gerilim adına yapılmış iyi bir ABD yapımı olan güzel bir senaryo sizlerle. Filmin yönetmen koltuğunda Adrián García Bogliano bulunmaktadır. Filmde yer alan oyuncular ise Erin Cummings , Nick Damici , Rutanya Alda , Ethan Embry ve Larry Fessenden gibi iyi oyuncular yer almaktadır. Late Phases filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Late Phases filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Late Phases türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Late Phases izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Late Phases full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Late Phases 2014 Full izle

Tom Sawyer and Huckleberry Finn Full izle

Tom ve en iyi arkadaşı her günü birlikte geçirmektedirler. Fakat bir gün mezarlıkta bir cinayet işlenir. Bu cinayete Tom’un arkadaşı tanık olur. Cinayeti işleyen mafya Tom’un arkadaşının peşine düşmüştür. Tom ve arkadaşını büyük bir macera sizleri bekliyor. Filmin yönetmenliğini Jo Kastner üstlenmiştir. Filmin yapımcılığını ise Jo Kastner ve Marcus Weinhart birlikte üstlenmişlerdir. filmde yer alan oyuncular ise Jake T. Austin , Joel Courtney , Katherine Mcnamara , Noah Munck ve Dan Van Husen gibi isimler üstlenmişlerdir. Tom Sawyer and Huckleberry Finn filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Tom Sawyer and Huckleberry Finn filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Tom Sawyer and Huckleberry Finn türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Tom Sawyer and Huckleberry Finn izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Tom Sawyer and Huckleberry Finn full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Tom Sawyer and Huckleberry Finn Full izle

Minyonlar Full izle

“Çılgın Hırsızlar” filmleriyle adını altın harflerle kazıtan “Minyonlar” sadece kendi isimleriyle sinema sahnelerine çıkmaya hazırlanıyorlar. Tarihin ilk devirlerinden beri varolan minyonlar, bütün asırlar boyu kötü kalpli insanlara hizmet etmişlerdir. Onların bütün ayak işlerini yapmaktaydılar. Musa döneminde Firevun’a, Fransa döneminde Napolyon’a ve Osmanlı Döneminde Dracula’ya bu ve bunun gibi bir çok kötü efendiye hizmet etmişlerdir. Fakat gözlemledikleri bir gerçek varsa o da hepsinin sonunda yok olup gittikleridir. Artık kimseye hizmet etmek istemeyen Minionlar sonunda tüm zincirlerini kırıp Antartika’ya buzulların yoğun olduğu yere yerleşmeye kara vermiştirler. Gel zaman git zaman insanlardan uzak yaşamaya alışmışlardır. Ancak 1960′lı yılların sonun doğru bir grup araştırmacı Minyon Amerika’ya gider ve kendilerine yeni efendiler aramaya başlarlar. Bu arama sonrasında ise yeni köt efendiler bulmaları zor olmamıştı. Çılgın Hırsızlar olmadan önceki hallerini anlatan film eylül ayının 4′ü 2015 tarihinde Türkiye’de vizyona girecektir. Filmin yönetmenliğini Pierre Coffin ve Kyle Balda birlikte yürütmüşlerdir. Yapımcılığını ise Illumination Entertainment grubu üstlenmişlerdir. Filmin seslendirmesini ise Sandra Bullock , Steve Carell , Jon Hamm , Hiroyuki Sanada ve Jennifer Saunders gibi ünlü isimler üstlenmiştir. Minyonlar filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Minyonlar filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Minyonlar türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Minyonlar izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Minyonlar full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Minyonlar Full izle

Münafık 2015 Full izle

Münafık, kelimesini anlamını bir çoğumuz biliriz. Münafık: Müslüman olmayan fakat Müslüman gibi görünen kimselere münafık denir. Filmde de yer alan ana tema bu şeklide ilerlemektedir. Paranormal vakalar üzerine yapılan öyle çok film var ki izleyici hangisini izleyeceğinin şaşırmaktadır. Bu filmde edinilen konu diğerlerinden farksız gibi görünse de film kendini izlettirecek nitelikte. Filmimize gelecek olursak eğer 1984 yıllarında Sovyetler Birliği’nde Paranormal olayları inceleyen Valeria adında bir doktor vardı. Bu araştırmalarını laboratuvar ortamında gerçekleştirmekteydi. Bir gün eski Ssevgilisi olan Nazım onu bir cin vakası üzerine Türkiye’ye davet eder. Valeria bu teklifi kabul eder çünkü araştırmaları için çok faydalı bilgiler toplayabileceğini bilmekteydi. Valeria, “Cinli Nazife” olarak bilinen bir hastayı teşhis etmeye gelir. Nazife Hanım ise Azdavay’ın Nalbant Köyü’nde delirmiştir. Valeria, bu kuş uçmaz kervan geçmez köye geldiği gün ortadan kaybolmuştur. Nazife Hanım’a inme inmiştir. Nazım ise kafayı sıyırmıştır. Yıllar önce babaannesinin terk ettiği köye gelen ve hamile olan Ceyda doğumunu burada yapmak istemektedir. Doğum sancıları başladığında bebeğin artık dünyaya gözlerini açacağı sırada bir şeyler olmaya başlamıştır. Bu doğum anındaki kadına 3 harfliler musallat olmuştur. Filmin yönetmen koltuğunda Özkan Aksular bulunmaktadır. Filmin oyuncu kadrosunda ise dizilerde rastladığımız: Levent Sülün , Erdoğan Sıcak , Hakan Salınmış , Ahmet Fuat Onan ve Özer Arslan gibi isimler yer almaktadır. Münafık filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Münafık filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Münafık 2015 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Münafık 2015 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Münafık 2015 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Münafık 2015 Full izle

17 Mart 2015 Salı

Ana - Mommy 2015 izle

Hasta bir çocuk veya eşe bakmak çok güçtür. Onlar hayatlarının bir parçasıdır tabi ki. Fakat insan genç yaşta karşılaştığı bu tip zorluklar insanı çabuk yıldırıyor. Bir anne için en önemli şey evladının iyi olmasıdır. Baş rolde bulunan Steve(Antoine-Olivier Pilon) sorunlu bir çocuktur. Aktivite sorunu olan bu çocuğun bakıcılığını üstlenen annesi Die(Suzanne Clément) artık dayanamayacak seviyeye gelmiştir. Onu bir sağlık enstitüsüne yatırmıştır. Fakat bir süre sonra devlet bir yasa çıkarmıştır. Sorunlu çocuklar ailesinin yanında kalacaktır ve devlet para yardımında bulunacaktır. Die, Steve’i eve getirmiştir ve onunla ilgilenmeye başlamıştır. Önceden zor gelen bu bakım şimdi ise onun hoşuna gitmektedir. Komşuları Kyla’nın da yardımıyla çok eğlenceli günler yaşamaktadırlar. 20 Şubat 2015 tarihinde vizyona giren bu Fransa , Kanada ortak yapımı olan dram filmi sizlerle. Film 140 dakika sürmektedir. Yönetmenliğini Xavier Dolan üstlenmiştir. Filmin yapımcılığını ve senaryosunu Xavier Dolan tek başına üstlenmiştir. Film 2015 Kanada oskar adayı bir yapımdır. Mommy filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Mommy filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ana 2015 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ana 2015 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ana full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ana - Mommy 2015 izle

Bozayı - Grizzly 2015 Full izle

İnsanlar doğdukları yere belirli bir yaştan sonra gitmek ister. İki kardeş doğup büyüdükleri yer olan Alaska’ya gitmek için uzun süredir çalışmaktadırlar. Sonunda iyice paralarını biriktirip Alaska’nın yolunu tutmuşlardır. Vahşi doğa yürüyüşleri ve küçük avlarla uğraşan iki kardeş çok eğlenmektedirler. Fakat karşılarına çıkan devasa bir bozayı onların tüm bu eğlencesini ve yaşantısını gölgede bırakacaktır. Senaryosunu Guy Moshe kaleme almıştır. Filmin yönetmen koltuğundaki isimse David Hackl’dır. Filmde yer alan oyuncular ise Billy Bob Thornton, James Marsden ve Piper Perabo gibi genç isimler filmde yer almıştır. Bozayı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Bozayı 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Grizzly 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Grizzly 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Grizzly 2014 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Bozayı - Grizzly 2015 Full izle

Ölüm Dövüşü 2014 Full izle

Kimi insanların dövüş konusunda yetenekleri vardır. Bu yeteneklerini geliştirmek adına iyi ustalarla çalışıyorlardır. Ölüm Dövüşü filminde yer alan oyuncular ise en iyi ustalardan öğrendikleri dövüş sanatı olan kung fuyu paraya çevirmek isterler ve Hollywood’ta bulunan bir yönetmenle anlaşırlar. fakat yönetmen onların aktörlük için yetenekli olmadıklarını düşünmektedir. Yönetmen onlara bir kurgu hazırlar. Onları yönlendirdiği yerlerdeki dövüşlerini kameraya çeker ve bir film haline getir. Fakat oyuncular bu çekimin farkında olmadan dövüşmektedirler. Senaryosunu ve yönetmenliğini Fabien Garcia üstlenmiştir. Yapımcılığını Laurent Buson ve Douglas Falconer birlikte yapmışlardır. Filmde yer alan oyuncular ise Adelyne Liu , Aoni Ma , Laurent Buson , Jess Allen ve Dave Vescio üstlenmiştir. Ölüm Dövüşü filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ölüm Dövüşü filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ölüm Dövüşü türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ölüm Dövüşü izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ölüm Dövüşü full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ölüm Dövüşü 2014 Full izle

İstila 2 Full izle

Bilim kurgu dalında yapılmış iyi bir gerilim filmi olan “İstila 2″ filmi birincisinin devamı niteliğinde oluşturulmuştur. İstila altında olan ve canavarlarla dolu İngiltere ateş altındadır. Bu istilanın durması ve insanların normal yaşantısına dönmesi için devletin bir şeyler yapması gerekir. Devlet eliyle atanan iki asker bir Orta Doğu görevine gönderilir. Fakat göreve gidecekleri bölge istilanın en yoğun olduğu bölgeye rastlamaktadır. Askerler bu bölgeden geçerken başka bir durumun farkına da varırlar. İstilanın merkezi burasıdır aslında. Yönetmen koltuğunda Tom Green bulunmaktadır. Filmin ilginç senaryosunu ise Jay Basu kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Rory Aitken ve Allan Niblo birlikte üstlenmişlerdir. Filmde yer alan oyuncular ise Sofia Boutella , Joe Dempsie , Johnny Harris , Nicholas Pinnock ve Sam Keeley şeklindedir. Monsters Dark Continent filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Monsters Dark Continent filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İstila 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İstila 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İstila 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İstila 2 Full izle

16 Mart 2015 Pazartesi

Şans Ayağıma Geldi Full izle

03 Nisan 2015 tarihinde vizyona girecek olan fantastik komedi filmi olan “Şans Ayağıma Geldi” filmi sizlerle olacak. Komedi filmlerinde sıklıkla görmeye alıştığımız isim Adam Sandler’ın ta kendisidir. Filmde çok farklı fantastik bir konu işlenmiştir. Ayakkabı tamircisi olan Simkin, ailesinden kalan bu yadigar dükkanda çok sıkılmaktadır. Bir gün bir dede gelir ve ona bir özellik vereceğini söyler. Bu özellikse ayakkabı giydirdiği insanların kılıklarına bürünebilme yeteneğidir. Bu yetenek Simkin için çok eğlenceli bir şey olarak gelmiştir. Fakat bu özelliğin onun başına açacağı dertlerden habersizdir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Thomas Mccarthy bulunmaktadır. Senaryosunu ise Thomas Mccarthy ve Paul Sado birlikte kaleme almışlardır. İlginç bir yapım sizlerle olacak. Sndler’ın yanı sıra Dustin Hoffman , Steve Buscemi , Method Man ve Melonie Diaz gibi ünlü isimler bulunmaktadır. Şans Ayağıma Geldi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Şans Ayağıma Geldi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Şans Ayağıma Geldi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Şans Ayağıma Geldi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Şans Ayağıma Geldi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Şans Ayağıma Geldi Full izle

Hastalık Hastası Full izle

Senaryosunu, yapımcılığını ve yönetmenliğini Dany Boon’un üstlendiği bir komedi filmi sizlerle olacak. Havadan ve sudan nem kapan bir pimpirik bir adamın komik hayatını konu alan güzel bir yapım. Hastalık hastası olan bu adam her gün dolaşırken hastalık kapacağını düşünmektedir. Bu kötü huyu onun tüm hayatını çekilmez bir hale getirmiştir. Hastalık korkusu onu kadınlarla olan ilişkilerini de engellemiştir. Filmde yer alan oyuncular ise Kad Merad , Judith El Zein , Alice Pol , Dany Boon ve Marthe Villalonga gibi genç isimler yer almaktadır. Hastalık Hastası filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hastalık Hastası filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Hastalık Hastası türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hastalık Hastası izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hastalık Hastası full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Hastalık Hastası Full izle

Talihsiz Soygun Full izle

Senaryosunu Terry George ve Thomas Gallagher’ın birlikte kaleme aldıkları heyecan dolu bir komedi sizlerle. Yapımcılığını Brendan Fraser ve Terry George’un üstlendiği “Talihsiz Soygun” filmi aynı zamanda bir dram filmi niteliği taşımaktadır. Yönetmen koltuğundaki isimse Terry George ve Jay Russell şeklindedir. Filmde yer alan baş rol oyuncusu ise mumya film serisinden tanıdığımız isim Brendan Fraser’ın ta kendisidir.
Kumar borcu olan Jimin başı mafyayla derttedir. Ailesini bu durumdan korumak ve borcunu ödemek için acilen para bulmak zorundadır. Bunun için de soygun yapmaya karar verir. İşler planladığı gibi gitmiştir ancak hesap etmediği bir şey olmuştur. Soyduğu balık pazarının sahipleri Jimin kumar borcu olan mafyaların ta kendisidir. Böylelikle polis, mafya çetesi ve Jim üçgeninde amansız bir kovalamaca başlamıştır. Talihsiz Soygun filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Talihsiz Soygun filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Talihsiz Soygun türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Talihsiz Soygun izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Talihsiz Soygun full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Talihsiz Soygun Full izle

Better Call Saul 1. Sezon Full izle

Senaryosunu ve yapımcılığını Vince Gilligan ve Peter Gould’ın birlikte kaleme aldığı bu harika suç, dram dizisi sizlerle. Breaking Bad dizisini herkes bilir. Walter White’ın avukatı olan ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan Avukat Saul Goodman odaklı bir dizi sizlerle olacak. Breking Bad dizisinin spin-off u olan bu dizi suç, komedi ve dram dizisi büyük bir heyecan barındırıyor. Dizide rol alan oyuncular ise Bob Odenkirk , Jonathan Banks , Michael Mando , Michael McKean ve Rhea Seehorn gibi ünlü isimler yer almıştır. Better Call Saul 1. Sezon filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Better Call Saul 1. Sezon filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Better Call Saul 1. Sezon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Better Call Saul 1. Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Better Call Saul 1. Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Better Call Saul 1. Sezon Full izle

Dig 1.Sezon HD izle

Peter, FBI da çalışan iyi bir dedektiftir. Tüm yaşantısını devlet adına iş yaparak geçiren Peter, artık yaşantısının monoton olduğuna inanmaktadır. Peter masa başı görevden fazlasıyla bunaldığı için dedektif bürosuna söyler. Büroda ona yurt dışı bir görev teklif ederler. Kudüs’te ki bir cinayeti araştırmak için görevlendirilmiştir. Kudüs’te öldürülen bir arkeoloğun gizemli cinayeti onun için heyecan verici bir iş olacaktır.
Fakat cinayetin iç yüzü çok farklıdır. 2000 yıllık bir planı ortaya çıkaracak olan dedektifin bundan sonra ki işleri çok zora girecektir. Dig dizisinin 1. sezonu pilot olarak yayınlanmaya başladı. 1 saatlik ilk bölümüyle büyük ilgi uyandıran Dig 1. sezonu tüm hızıyla devam edecek gibi görünüyor. ABD ve İsrail ortak yapımı olan dizi de bir çok inancın konuşulduğu sahneler fazlasıyla mevcuttur. Dig dizi aksiyon, dram ve gerilim adına yapılmış bir polisiye dizi niteliği taşımaktadır. Dig 1.Sezon filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dig 1.Sezon filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dig 1.Sezon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dig 1.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dig 1.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dig 1.Sezon HD izle

15 Mart 2015 Pazar

4 Dakikalık Mil Full izle

Kimilerinin hayatlarını kazanmak için koşmaları gerekir. Atletizm adına yapılmış “4 Dakikalık Mil” filminde; eski bir antrenör olan bir hoca yeni bir yetenek aramaktadır. Tam aradığı sıralarda doğuştan koşma yeteneğine sahip bir genci gözüne kestirir ve onu eğitmeyi düşünür. Gencinse okuması için bursa ihtiyacı vardır. Antrenör ona yapılan yarışta birinci olması karşılığında tüm okul giderlerinin karşılanabileceğini söylemiştir. Yarışa çok iyi hazırlanan genç yarıştan önce yaşadığı trajik bir olayla yıkılmıştır. Filmin senaryosunu Jeff Van Wie ve Josh Campbell birlikte üstlenmişlerdir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Charles-Olivier Michaud bulunmaktadır. Filmde yer alan oyuncular ise Cam Gigandet , Kim Basinger , Analeigh Tipton , Richard Jenkins ve Kelly Blatz şeklindedir. 4 Dakikalık Mil filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. 4 Dakikalık Mil filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için 4 Dakikalık Mil türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
4 Dakikalık Mil izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi 4 Dakikalık Mil full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

4 Dakikalık Mil Full izle

Elmalı Kek 2014 Full izle

Senaryosunu Jamie Pachino’nun kaleme aldığı “Apple Mortgage Cake” dram filmi sizlerle olacak. Elmalı Kek filmi gerçek bir olaydan sinemaya uyarlanmış bir filmdir. Angela Morgan küçük bir kızken anneannesiyle birlikte lezzetli kekler yapmaktadır. Anneannesi onun kek pişirme konusunda yetenekli olduğunu anlamış ve onun bu alanda ilerlemesi konusunda ısrar etmiştir. Angela Morgan zamanı geldiğinde ülkenin en lezzetli keklerini yapmaya başlamış ve satış alanını çok geliştirmiştir. Angela Morgan çocukluktan başlayarak büyük bir iş kadını olduğu ana dek hayatının tüm evresi işlenmiştir. Filmin yönetmenliğini Michael Scott üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular ise A.J. Saudin, Joanne Boland ve Shanice Banton şeklindedir. Elmalı Kek 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Elmalı Kek 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Elmalı Kek 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Elmalı Kek 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Elmalı Kek 2014 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Elmalı Kek 2014 Full izle

Koşucu Full izle

Gerilim dolu bir filme hazır olun. ABD gibi bir ülkede insanlar sağlıklı yaşam adına koşulara çıkarlar. Çıktıkları bu koşular genellikle 15 ile 25 dakika arasında olan kısa koşulardır. Paul, her zaman ki yaptığı gibi akşam sporu için dışarı çıkmıştır. Fakat bir arabanın onu takip ettiğini anladığında bir an için dönmek istedi. Fakat peşindeki bir katildi ve şimdi canını kurtarmak için hızlı koşması gerecektir. Senaryosunu, yapımcılığını ve senaryosunu Jeff Robison ve Casey Twenter birlikte üstlenip kaleme almışlardır. Filmde yer alan oyuncular ise Cameron Richardson , Jason Wiles , Joshua Morris , Derek Phillips ve Darryl Cox şeklindedir. Koşucu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Koşucu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Koşucu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Koşucu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Koşucu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Koşucu Full izle

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor – Ice Age Continental Drift Türkçe Dublaj Full izle

Animasyon film serisinin en iyi örneklerinden olan “Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor” filmi sizlerle. Kahramanlarımız bu sefer kıtaların ayrılmasına tanık olmuşlardır. Kıtalar Ayrılmış kahramanlarımız bir buz dağından kendilerine gemi yapıp okyanuslarda gezinmeye başlamışlardır. Bir sürü garip yaratık ve korsanlarla büyük bir maceraya atılacak olan kahramanlarımızın başları beladan kurtulmayacaktır. 2012 ABD yapımı olan animasyon serisi sizinle olacak. Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor – Ice Age Continental Drift Türkçe Dublaj Full izle

Kayıp Balık Nemo Full izle

Animasyon ve macera severlerin büyük beğeniyle izlediği efsane “Kayıp Balık Nemo” sizlerle. İmdb sıralamasında ilk yüzde yer alan bu animasyon filmi Kayıp Balık Nemo’nun maceralarıyla doludur. Doğduğu gün annesini kaybeden Nemo’yu babası büyütmüştür. Ona hem annelik hem de babalık yapmıştır. Ne diğer balıklardan farklı olarak bir yüzgeci biraz küçüktür. Bu durum onun hızlı yüzebilmesini engellemektedir. Nemo’yu babası her zaman tehlikelere karşı uyarmaktadır. İnsanlardan ve balık yiyen canlılardan uzak durması konusundan hep tembihlemiştir. Fakat ilkokul çağına geldiğinde artık denizi keşfetmeye başlamıştır. Kuşları, köpekbalıklarını ve diğer etobur canlıları… Fakat bir gün deniz yüzeyinde gördüğü cisme dokunmak isteyince insanların eline geçer. Babası da onu kurtarmak için büyük bir maceranın içinde bulur kendini. Kayıp Balık Nemo filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kayıp Balık Nemo filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kayıp Balık Nemo türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kayıp Balık Nemo izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kayıp Balık Nemo full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kayıp Balık Nemo Full izle

14 Mart 2015 Cumartesi

The Burning Dead 2015 Full izle

Senaryosunu ve yapımcılığını Jason Ancona’nın elinden çıkan korku ve gerilim filmi sizlerle. 2015 ABD yapımı olan filmde zombi klasikleri yer alıyor. Danny Trejo’nun baş rolde bulunduğu filmde bir yanardağdan çıkan zombilerin şehri ve insanları yok etmesini konu alan güzel bir yapım. Filmde yer alan diğer oyuncular ise Julia Lehman , Kelsey Zukowski , Adam Gregor ve Robert Amstler gibi birlikte yürütmüşlerdir. The Burning Dead filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Burning Dead filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Burning Dead türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Burning Dead izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Burning Dead full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Burning Dead 2015 Full izle

Dönüm Noktası Full izle

Aşk ve arkadaşlık. Bunların ikisi apayrı kavramlardır aslında. İnsan en iyi arkadaşına aşık olabilir. Bu Tabii bir durumdur fakat yaşlar önemli midir. Hayatının bir çok bölümünde intihar teşebbüsünden bulunan yaşlı bir adam olan Al Pacino bir gün genç bir kızla tanışır ve hayatının dönüm noktası olur bu tanışma. O yaşlı bir adamdır ve karşısındaki genç bir bayandır. Bu ikilinin ilginç ilişkisinin tüm detaylarını görüp izleyeceğiz. Ünlü oyuncu Al Pacino’nun baş rolünde bulunduğu filmde Kyra Sedgwick , Dianne Wiest , Dylan Baker ve Greta Gerwig gibi ünlü isimlerde yer almıştır. Filmin yönetmen koltuğunda ise Barry Levinson bulunmaktadır. Filmin senaryosunu ise Buck Henry kaleme almıştır. Dönüm Noktası filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dönüm Noktası filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dönüm Noktası türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dönüm Noktası izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dönüm Noktası full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dönüm Noktası Full izle

Güvercin Uçuverdi Full izle

Hayalleri vardır insanların hep yarınlar için. Sürekli bir beklenti içerisinde yarınlar için hayaller kurarız. Hepimiz küçükken bir pilot olmanın hayalini kurmuşuzdur. Hangimizin hayali gerçek oldu. Elle gösterilecek kadar azdır bu sayı. Yüksel Güvercin ise sıradan bir iett(halk otobüsü) şoförüdür. Fakat kendini bildi bileli hep bir pilot olmak istemiştir. Ama hayat işte bir türlü şartlar izin vermedi. O da uçmak gibi diye halk otobüsü şoförü oldu. Ama hep kurduğu hayalini yarıda bırakacak değildi ya. O da bir şekil yaptı pilot oldu ama nasıl oldu …
Atalay Demirci’yi hepimiz tanıyoruz. “Yetenek Sizsiniz” yarışmasından birincilikle ayrılan Demirci TV8 ekranlarında “Kel Alaka” programında stand-up şovlar yapmaya devam etmiştir. Artık sinema sektöründe de yer alabileceğini düşünmüş olmalı ki ilk sinema filmini çekmiştir. “Güvercin Uçuverdi” filminde baş rolde bulunan komedyen küfürsüz bir mizahın nasıl yapıldığını bizlere gösterecektir. O sahnelerde güldürdüğü gibi sinema salonlarında da güldürecektir eminim. Filmde karşımıza çıkacak olan Demirci, kel uzun saçlı bir tiplemeyi canlandıracaktır. Filmin yönetmen koltuğunda ise iki genç isim olan Selami Genli ve Onur Koçal bulunmaktadır. Filmde Atalay Demirci’nin yanı sıra Gökhan Yıkılkan , Ali Erkazan , Salih Kalyon ve Zerrin Sümer gibi ünlü isimlerle birlikte çalışacaktır. Güvercin Uçuverdi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Güvercin Uçuverdi filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Güvercin Uçuverdi tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Güvercin Uçuverdi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Güvercin Uçuverdi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Güvercin Uçuverdi Full izle

13 Mart 2015 Cuma

Kara Şövalye Yükseliyor Full HD izle

Batman yeniden yükseliyor. Batman Serisinin 3. ve son filmi olan “The Dark Knight Rises” sizlerle. Batman uzun süredir ortalığa çıkmamaktadır. Gotham yavaş yavaş eski günlerine dönmek üzere. Batman yani Bruce Wayne kırık bacağıyla mücadele etmektedir. Christopher Nolan 4 senenin ardından çektiği bu filmle büyük bir başarıya imza atmıştır. Nolan, bu seride Batman’i son bir göreve hazırlıyor. Gotham şehri büyük bir terörist saldırısının etkisi altındadır. Bu sefer ki belayı ne Batman ne de polis departmanı engelleyebilir. Bruce Wayne, Catwoman’ı da kendi safına çekerek bu tererist saldırısını önlemeye çalışacaklardır. Bruce Wayne için bu son görev mi olacak yoksa? Senaryosunu Christopher Nolan , Jonathan Nolan , Bob Kane ve David S. Goyer birlikte kaleme almıştır. Yönetmenliğini ise diğer serilerde olduğu gibi Christopher Nolan üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular ise Morgan Freeman , Christian Bale , Anne Hathaway , Gary Oldman ve Marion Cotillard gibi ünlü isimler yer almıştır. Kara Şövalye Yükseliyor filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kara Şövalye Yükseliyor filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kara Şövalye Yükseliyor türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kara Şövalye Yükseliyor izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kara Şövalye Yükseliyor full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kara Şövalye Yükseliyor Full HD izle

Kara Şövalye 1 Türkçe Dublaj Full izle

The Dark Knight’da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.
Batman’in suçlulara karşı son verdiği mücadelede Gotham şehri huzura kavuşmuştu. Fakat kötülüğü kökünden temizlemek mümkün olmadığı için bir zaman sonra tekrar tehlikeye giren Gotham için kolları sıvamak zorunda kalan Batman bu kez en büyük düşmanlarından biri Joker’le kapışıyor. Batman’in dostları arasına Teğmen Gordon’ın da katılmasıyla işleri biraz daha kolaylaşan Wayne, karşısına ansızın çıkan zeki ve bir o kadarda deli Joker’le baş etmek zorunda kalacaktır. Joker’in dehası ve her seferinde paçayı sıyıracak bir şeyler bulmasının yanı sıra, Batman hangi amaç uğruna neden savaştığını ve hatta kendi varlığının bile sorgular duruma girecek. Çünkü, belki de Batman’in bu çabaları suçluların azalmasını değil daha çok artmasını sağlıyordur. Kara Şövalye filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kara Şövalye filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kara Şövalye türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kara Şövalye izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kara Şövalye full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D hdfilmevreni.com iyi seyirler diler…

Kara Şövalye 1 Türkçe Dublaj Full izle

Batman Başlıyor Full HD izle

Gotham şehri pislik ve çaresizlik içinde yaşamaktadır. Böyle bir şehirde en zengin ailelerden olan Wayne ailesi servetinin bir kısmını Gotham’ın geleceği için harcamaktadır. Bir gün Bruce Wayne’nin annesi ve babası öldürüldükten sonra tüm hayatı değişen Bruce Wayne(Christian Bale)’nin tüm hayatı altüst olmuştur. Mal, mülk ve para onun için değersiz kalmıştı. Gotham için bir şeyler yapmalıydı. O da Batman olmayı seçti. Küçüklüğünde yaşadığı bir korku onun yarasa adam olmasında etkili olmuştu. Çünkü küçükken o korkuyordu artık suçlular korkacak ondan. Batman efsanesini yeniden yaşatan oyuncu Christian Bale batman karakterini tamamıyla benimsemiştir. O batman olarak kendisini dünya çapında izletmeyi başarmıştır. Bu filme yeniden can verense yönetmen Christopher Nolan olmuştur. Senaryosu ise 3 büyük isim olan Christopher Nolan , Bob Kane ve David S. Goyer’e aittir. Filmin yapımcılığını ise Emma Thomas ve Charles Roven üstlenmiştir. Gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında olan “Batman Begins” filmi sizleri büyüleyecek tarzda bir filmdir. Batman Başlıyor filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Batman Başlıyor filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Batman Başlıyor türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Batman Başlıyor izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Batman Başlıyor full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Batman Başlıyor Full HD izle

12 Mart 2015 Perşembe

Black Sea HD izle

Karadeniz’in soğuk ve hırçın sularında geçen İngiltere yapımı bir macera filmi sizlerle olacak. Filmin yönetmen koltuğunda Kevin Macdonald bulunmaktadır. Yapımcılığını ise Kevin Macdonald ve Jane Robertson üstlenmişlerdir. Senaryosunu ise Dennis Kelly kaleme almıştır. Bir denizaltı kaptanı olan Jude Law uzun süredir denize açılmamıştır. O hep denizden korkuyordur aslında. Çünkü denizde ölmek istemiyordur hiç. O uzun süredir ayrı kaldığı denizlerden eski patronuna olan borcu yüzünden geri dönmek zorunda kalmıştır. Çünkü patronu ona “Black Sea” yani Karadeniz sularında büyük bir altın gömüsü olduğundan bahsetmiştir. Jude Law’ın son işi olacak olan bu seyahat belki de onun sonu olacak. Black Sea filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Black Sea filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Black Sea türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Black Sea izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Black Sea full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Black Sea HD izle

Bay Turner Full izle

Popüler bir sanat dalı olan ressamlığın nadide örneği olan J. M. W. Turner’ın hayat hikayesinin anlatıldığı İngiltere yapımı olan bu biyografi filmi sizlerle. Yönetmen koltuğunda ve aynı zamanda filmin senaryo yazarı olan ünlü yönetmen Mike Leigh’ın son eseridir. Filmde yer alan “Bay Turner” tüm yaşantısını, tüm hayatını ve tüm benliğini resim yapmaya adamış bir ressamdır. Mr. Turner’un hayat hikayesini izlerken bir yandan şaşırıp bir yandansa hüzünleneceğiz. Filmde yer alan oyuncular ise Timothy Spall , Richard Bremmer , Jamie Thomas King , Tom Wlaschiha ve Lesley Manville şeklindedir. Bay Turner filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Bay Turner filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Bay Turner türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bay Turner izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Bay Turner full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Bay Turner Full izle

Dragon Blade Full izle

Çin sinemasına ait olan “Dragon Blade” filmi ve aynı zamanda 65.000.000 $ masrafla çekilen Çin’in en pahalı filmi sizlerle olacak. Çin’in en pahalı filmi dediğimde herkesin aklına şu gelebilir: Çinliler her şeyin ucuzunu yapıyorlar bunu da ucuz yapmışlardır diye düşünmeyin. Baş rol oyuncuları filmi izlemeniz için yeterli olacağını düşünüyorum. Başta dövüş filmlerinin usta ismi Jackie Chan, diğer yanda ise son zamanlarda adından sıkça söz ettiren oyuncu Adrien Brody bulunuyor. eski zamanlarda ipek yolu bölgesini ele geçirmeye çalışan ulusların birbirleriyle çekiştikleri dönemde birlik olup Romalılarla yaptıkları savaşı anlatıyor. Ayrıca Hun Türkler’inden de bahsedilmiş ve filmin bazı bölümlerinde biraz bozuk olsa da Uygur Türkçesi konuşuluyor. John Cusack ve Adrien Brody gibi ünlü oyuncular var. John Cusack romalı bir general olarak karşımıza çıkıyor. Jackie Chan ise bir Hun savaşçısını canlandırıyor. Yapımcılığını ise Jackie Chan ve Susanna Tsang birlikte üstlenmişlerdir. Filmde yer alan diğer oyuncular ise John Cusack , Sharni Vinson ve Choi Si-won şeklindedir. Dragon Blade filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dragon Blade filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dragon Blade türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dragon Blade izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dragon Blade full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dragon Blade Full izle

Zombieworld Full izle

Zombi çılgınlığı tüm hızıyla yayılıyor. Los Angeles’dan başlayan salgın tüm ülkeye yayılmaktadır. Bu salgın insanları birer zombiye çevirmekte ve hiç bir kurtuluş yolu yok gibi görünüyor. Fakat kurtulan bir kaç grup birleşerek bir panzehir olabileceğini keşfederler. Acaba bu panzehire ulaşabilecekler mi? Bu yıkım ve kaos ortamı son bulacak mı? Senaryosunu Alex Chandon ve Jonathan Brown’un birlikte kaleme aldığı korku ve gerilim adına yapılmış 2015 filmi sizlerle. Zombieworld filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Zombieworld filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Zombieworld türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Zombieworld izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Zombieworld full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Zombieworld Full izle

The Gunman Full izle

Senaryosunu Pete Travis’in kaleme aldığı aksiyon dolu bir macera filmi sizlerle olacak. Filmin yönetmen koltuğunda ki isimse “Taken” serisinin yönetmeni olan Pierre Morel’den Liam Neason tadında bir film karşınızda olacak. Filmin baş rollerinde ise Javier Bardem , Sean Penn , Idris Elba , Ray Winstone ve Jasmine Trinca gibi ünlü isimler bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını ise Joel Silver ve Andrew Rona üstlenmişlerdir.
Geçmişte Kongo Maden Bakanı’na düzenlenen bir suikaste karıştığı yönünde deliller bulunduğu için casusluğu bırakmak zorunda kalan Jim Terrier adlı uluslararası ajan (Sean Penn), artık Afrika köylerine temiz içme suyu sağlayan bir organizasyonda çalışmaktadır. Ancak eski patronları, cinayetteki rolü nedeniyle onun peşini bırakmaz ve yerini tespit ederler. Rahat edebilmek için adını temize çıkarmak zorundadır. Bu yüzden sevgilisinin yanına, Barcelona’ya döner ve sonra Avrupa’yı şehir şehir taramaya başlar. Yalnız aklına getiremediği birşey vardır, sevgilisini ona karşı kullanabilme ihtimalleri onu endişendiren en önemli olgudur. The Gunman filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Gunman filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Gunman türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Gunman izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Gunman full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Gunman Full izle

11 Mart 2015 Çarşamba

Prens 2014 HD izle

Çaresiz bir babanın öfkesi hiç bir şeye benzemez. İnsan çaresiz kaldığında her türlü şeyi yapabilir; Çünkü gözü kararmıştır artık… Senaryosunu Jeremy Passmore ve Andre Fabrizio’nun birlikte kaleme aldıkları harika bir gerilim, dram, aksiyon filmi sizlerle olacak. Baş rollerde Bruce Willis , John Cusack ve 50 Cent gibi ünlü isimlerin bulunduğu harika bir bir senaryo sizlerle. Las Vegas polis departmanından emekli olmuş eski bir dedektif tam her şeyden elini ağını çekmişken sahalara geri dönmek zorunda kalır. Zire kızı kaçırılmıştır ve Paul bunu yapanların yanına bırakmayacaktır. Öte yandan görevdeyken edindiği düşmanlar, uzun zamandır pusuya yatmış, intikam için onun geri dönmesini bekliyorlardır. Prens 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Prens 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Prens türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Prens izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Prens full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Prens 2014 HD izle

Ölülerin Amacı 2014 Full izle

Senaryosunu, yapımcılığını ve yönetmenliğini Benjamin Rocher’ın üstlendiği 2014 Fransa yapımı bir komedi filmi sizlerle olacak. Profesyonel bir futbolcu olan Sam Lorit (Alban Lenoir) ligde başarılı bir dönem geçirdikten sonra evine döner. büyük bir karşılama ve sevgi gösterisinden sonra Sam’ı rutin bir kupa maçı bekler. Maça çıkacaktır fakat şehirde normal olmayan bir şeyler vardır. Sonradan anlaşılan ise korkunçtur. Bir zombi salgını hızla şehri sarmış ortalık karmakarışık olmuştur. Goal of the Dead filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Goal of the Dead filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ölülerin Amacı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ölülerin Amacı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ölülerin Amacı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ölülerin Amacı 2014 Full izle

Palyaço – Clown 2014 izle

Senaryosunu Jon Watts ve Christopher D. Ford un kaleme aldığı gerilim dolu bir korkuya hazır olun. Bizim bildiğimiz palyaçolar eğlence amaçlı kostüm giyen insanlar olarak görünürler toplumda. Bu herkes için genel bir yargı niteliği taşımaktadır. Oğlunu çok seven bir baba, oğlunun en çok istediği şey olan palyaçoyu onun doğum günü partisine getirmek ister. Fakat daha iyi bir fikir gelir aklına; palyaço kıyafetini kendi giyer ve partiye katılır. Ama bir terslik vardır o vefakar baba kostümü giydikten sonra bambaşka biri olur. Filmin yapımcılığını Eli Roth ve Brian Oliver birlikte üstlendiği 2014 ABD yapımıdır. Filmde rol alan oyuncular ise Peter Stormare , Eli Roth , Laura Allen , Elizabeth Whitmere ve Allen Altman şeklindedir. Clown filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Palyaço filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Palyaço 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Palyaço 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Palyaço full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Palyaço – Clown 2014 izle

10 Mart 2015 Salı

Enter the Dangerous Mind HD izle

Garipten sesler duyduğunuz zaman çevreniz tarafından garipsenirsiniz ve yalan söylediğiniz için toplumdan dışlanırsınız. Fakat insan duymak istemediği şeyleri de duyamaz mı? İyi bir bestekar olan Thomas Dekker ve sosyal hizmetlerde çalışan Nikki Reed arasında ateşli bir ilişki başlamıştır. Bestekar gün geçtikçe kulağının içinde garip sesler duymaya başlar. Bu sesler onu deli edecek seviyeye geldiğinde Nikki Reed onu terk etmek ister. Senaryosunu Victor Teran’ın kaleme aldığı harika bir gerilim ve korku filmi sizlerle. Filmde yer alan oyuncular ise Nikki Reed , Thomas Dekker , Jason Priestley , Jake Hoffman ve Scott Bakula şeklindedir. Enter the Dangerous Mind filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Enter the Dangerous Mind filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Enter the Dangerous Mind türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Enter the Dangerous Mind izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Enter the Dangerous Mind full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Enter the Dangerous Mind HD izle

Kötü Öğretmen Full izle

Bir öğretmen düşünün ki ağzı çok bozuk ve çok kıskanç biri. Bu öğretmenin bir de kadın olduğunu düşünürsek durum yeterince garip görünüyor. Cameron Diaz bir lisede öğretmenlik yapmaktadır. Aynı zamanda da bir diğer öğretmen olan Justin Timberlake’e aşık olur. Fakat Justin başka bir öğretmenle flört etmeye başlayınca Cameron Diaz başka türlü yollara baş vurmayı tercih eder. Filmin senaryosunu Lee Eisenberg ve Gene Stupnitsky birlikte kaleme almıştır. Filmin yapımcı koltuğunda ise iki ünlü isim olan Georgia Kacandes ve Jimmy Miller bulunmaktadır. Filmde yer ala ünlü oyuncular ise Cameron Diaz , Justin Timberlake , Jason Segel , Kaitlyn Dever ve Lucy Punch şeklindedir. Kötü Öğretmen filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kötü Öğretmen filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kötü Öğretmen türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kötü Öğretmen izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kötü Öğretmen full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kötü Öğretmen Full izle

Sonsuzluk Projesi Full izle

David, lisede hiç bir kızla konuşamamış ve kimseyle bir ilişkisi olmamış sıradan bir gençtir. Jessie, okulun en popüler kızıdır ve peşinde yüzlerce erkek vardır. David, bir bilim projesi için bir şeyler tasarlamak ister fakat aklına hiç bir şey gelmemektedir. David’in babası ise ünlü bir bilim adamı ve araştırmacısıdır. David tek başına bir proje bulamayacağını anlamıştır; anne ve babası bir bilim fuarı için şehir dışına gittiklerinde Jessie ve iki iyi arkadaşıyla birlikte eve kapanırlar. Evde takıldıkları sırada David babasının eski projelerini karıştırırken bir projeyi eline geçirir. “Almanac” adındaki bu proje bir zaman makinesiyle alakalı büyük bir projedir. Çocuklar bu projenin bulunduğu kutuyu açarak aleti incelemeye başlarlar.
Bu sırada inanılmaz bir şey olur ve 4 arkadaş ortadan kaybolurlar. Gözlerini açtıklarında ise dünkü zamana gelmişlerdir. Bu aletin müthiş bir şey olduğunu bilen gençler sürekli kullanmaya başlarlar ve sürekli kullanmalarının sonucu olarak da zaman çizelgeleri bozulmuştur ve zaman eski seyrindeki gibi ilerlememektedir. 2014 ABD yapımı olan bu bilim kurgu filmi sizlerle olacak. Filmin senaryosunu Jason Pagan kaleme almıştır. Ünlü yapımcı ve yönetmen olan; “Transformers” serisinin yaratıcısı olan Michael Bay ve Andrew Form brilikte üstlenmişlerdir yapımcılığını. Filmde yer alan oyuncular ise Amy Landecker , Jonny Weston , Ginny Gardner , Sam Lerner ve Allen Evangelista gibi gençi yetenekli oyuncular yer almıştır. Filmin diğer ismi ise “Welcome to Yesterday” yani “Düne Hoşgeldin” şeklindedir. Sonsuzluk Projesi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sonsuzluk Projesi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sonsuzluk Projesi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sonsuzluk Projesi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sonsuzluk Projesi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sonsuzluk Projesi Full izle