10 Mart 2015 Salı

Sonsuzluk Projesi Full izle

David, lisede hiç bir kızla konuşamamış ve kimseyle bir ilişkisi olmamış sıradan bir gençtir. Jessie, okulun en popüler kızıdır ve peşinde yüzlerce erkek vardır. David, bir bilim projesi için bir şeyler tasarlamak ister fakat aklına hiç bir şey gelmemektedir. David’in babası ise ünlü bir bilim adamı ve araştırmacısıdır. David tek başına bir proje bulamayacağını anlamıştır; anne ve babası bir bilim fuarı için şehir dışına gittiklerinde Jessie ve iki iyi arkadaşıyla birlikte eve kapanırlar. Evde takıldıkları sırada David babasının eski projelerini karıştırırken bir projeyi eline geçirir. “Almanac” adındaki bu proje bir zaman makinesiyle alakalı büyük bir projedir. Çocuklar bu projenin bulunduğu kutuyu açarak aleti incelemeye başlarlar.
Bu sırada inanılmaz bir şey olur ve 4 arkadaş ortadan kaybolurlar. Gözlerini açtıklarında ise dünkü zamana gelmişlerdir. Bu aletin müthiş bir şey olduğunu bilen gençler sürekli kullanmaya başlarlar ve sürekli kullanmalarının sonucu olarak da zaman çizelgeleri bozulmuştur ve zaman eski seyrindeki gibi ilerlememektedir. 2014 ABD yapımı olan bu bilim kurgu filmi sizlerle olacak. Filmin senaryosunu Jason Pagan kaleme almıştır. Ünlü yapımcı ve yönetmen olan; “Transformers” serisinin yaratıcısı olan Michael Bay ve Andrew Form brilikte üstlenmişlerdir yapımcılığını. Filmde yer alan oyuncular ise Amy Landecker , Jonny Weston , Ginny Gardner , Sam Lerner ve Allen Evangelista gibi gençi yetenekli oyuncular yer almıştır. Filmin diğer ismi ise “Welcome to Yesterday” yani “Düne Hoşgeldin” şeklindedir. Sonsuzluk Projesi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sonsuzluk Projesi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sonsuzluk Projesi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sonsuzluk Projesi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sonsuzluk Projesi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sonsuzluk Projesi Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder