23 Mart 2015 Pazartesi

Teksas Katliamı 2015 Full izle

“Teksas Katliamı” serisinin ilki olan ve 1974 yılında vizyona giren film yoğun izleyici talebi üzerine yeniden vizyona girecek. Bu haber izleyicileri çok heyecanlandırmıştır. En iyi korku filmleri arasında yerini alan bu film bir baş yapıt niteliği taşımaktadır. 3 Nisan 2015 tarihinde vizyona girecek filmi heycan ve merakla bekliyoruz. İki kardeş olan Sally ve sakat kardeşi Franklin birlikte yaşamlarını sürdürmektedirler. Bir gün kötü bir haber alırlar. Teksas’ta bulunan büyük babasının mezarını soyguncuların kazdığı haberini alırlar. Bu haber üzerine apar topar Teksas’ın yolunu tutarlar. Yanlarını da Jerry, Kirk ve Pam’ı da alarak arabayla yola koyulurlar.
Teksas’a çok az bir yolları kaldığında bir otostopçuya rastlarlar ve arabaya alırlar. Bu Otostopçu onlarla çok hoş sohbetlerde bulunur sürekli anne ve babasından bahseder. Her şey çok normaldir şimdilik. Birden bu otostopçu Franklin’in fotoğrafını çeker. Bu fotoğrafı da onlara 2 dolar karşılığında satmak istediğini söyler. Fotoğrafı almak istemez Sally ve arkadaşları. Fakat otostopçu sinirlenir ve Franklin’in kolunu keser. Bu başlangıç katliamı seri katliamların sadece ufak bir başlangıcıdır aslında. Filmin yönetmenliğini Tobe Hooper üstlenmiştir. Senaryosunu ise Tobe Hooper ve Kim Henkel birlikte kaleme almışlardır. Filmde yer alan genç oyuncular ise Teri Mcminn , John Larroquette , Marilyn Burns , Gunnar Hansen ve Edwin Neal şeklindedir. Teksas Katliamı 2015 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Teksas Katliamı 2015 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Teksas Katliamı 2015 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Teksas Katliamı 2015 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Teksas Katliamı 2015 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Teksas Katliamı 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder