13 Mart 2015 Cuma

Kara Şövalye 1 Türkçe Dublaj Full izle

The Dark Knight’da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.
Batman’in suçlulara karşı son verdiği mücadelede Gotham şehri huzura kavuşmuştu. Fakat kötülüğü kökünden temizlemek mümkün olmadığı için bir zaman sonra tekrar tehlikeye giren Gotham için kolları sıvamak zorunda kalan Batman bu kez en büyük düşmanlarından biri Joker’le kapışıyor. Batman’in dostları arasına Teğmen Gordon’ın da katılmasıyla işleri biraz daha kolaylaşan Wayne, karşısına ansızın çıkan zeki ve bir o kadarda deli Joker’le baş etmek zorunda kalacaktır. Joker’in dehası ve her seferinde paçayı sıyıracak bir şeyler bulmasının yanı sıra, Batman hangi amaç uğruna neden savaştığını ve hatta kendi varlığının bile sorgular duruma girecek. Çünkü, belki de Batman’in bu çabaları suçluların azalmasını değil daha çok artmasını sağlıyordur. Kara Şövalye filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kara Şövalye filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kara Şövalye türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kara Şövalye izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kara Şövalye full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D hdfilmevreni.com iyi seyirler diler…

Kara Şövalye 1 Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder