16 Mart 2015 Pazartesi

Talihsiz Soygun Full izle

Senaryosunu Terry George ve Thomas Gallagher’ın birlikte kaleme aldıkları heyecan dolu bir komedi sizlerle. Yapımcılığını Brendan Fraser ve Terry George’un üstlendiği “Talihsiz Soygun” filmi aynı zamanda bir dram filmi niteliği taşımaktadır. Yönetmen koltuğundaki isimse Terry George ve Jay Russell şeklindedir. Filmde yer alan baş rol oyuncusu ise mumya film serisinden tanıdığımız isim Brendan Fraser’ın ta kendisidir.
Kumar borcu olan Jimin başı mafyayla derttedir. Ailesini bu durumdan korumak ve borcunu ödemek için acilen para bulmak zorundadır. Bunun için de soygun yapmaya karar verir. İşler planladığı gibi gitmiştir ancak hesap etmediği bir şey olmuştur. Soyduğu balık pazarının sahipleri Jimin kumar borcu olan mafyaların ta kendisidir. Böylelikle polis, mafya çetesi ve Jim üçgeninde amansız bir kovalamaca başlamıştır. Talihsiz Soygun filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Talihsiz Soygun filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Talihsiz Soygun türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Talihsiz Soygun izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Talihsiz Soygun full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Talihsiz Soygun Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder