16 Mart 2015 Pazartesi

Dig 1.Sezon HD izle

Peter, FBI da çalışan iyi bir dedektiftir. Tüm yaşantısını devlet adına iş yaparak geçiren Peter, artık yaşantısının monoton olduğuna inanmaktadır. Peter masa başı görevden fazlasıyla bunaldığı için dedektif bürosuna söyler. Büroda ona yurt dışı bir görev teklif ederler. Kudüs’te ki bir cinayeti araştırmak için görevlendirilmiştir. Kudüs’te öldürülen bir arkeoloğun gizemli cinayeti onun için heyecan verici bir iş olacaktır.
Fakat cinayetin iç yüzü çok farklıdır. 2000 yıllık bir planı ortaya çıkaracak olan dedektifin bundan sonra ki işleri çok zora girecektir. Dig dizisinin 1. sezonu pilot olarak yayınlanmaya başladı. 1 saatlik ilk bölümüyle büyük ilgi uyandıran Dig 1. sezonu tüm hızıyla devam edecek gibi görünüyor. ABD ve İsrail ortak yapımı olan dizi de bir çok inancın konuşulduğu sahneler fazlasıyla mevcuttur. Dig dizi aksiyon, dram ve gerilim adına yapılmış bir polisiye dizi niteliği taşımaktadır. Dig 1.Sezon filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dig 1.Sezon filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dig 1.Sezon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dig 1.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dig 1.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dig 1.Sezon HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder