19 Mart 2015 Perşembe

Hızlı ve Öfkeli 3 HD izle

“Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı” filmi sizlerle. Aksiyon kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer ki filmde Paul Walker ve Vin Diesel bulunmamaktadır. Onların yokluğu filmin izlenmesini pek de etkilemedi. Filmin baş rolünde bulunan Lucas Black, çok yaramaz bir çocuktur. Annesi ve babası o küçük yaşta iken ayrıldıkları için serbest büyümüştür. Bu serbestlik onun umursamaz ve başıboş büyümesine neden olmuştur. Annesiyle birlikte yaşayan Sean Boswell, her gittiği okulda bir sorun çıkarıp o okuldan kovulmuştur.
Annesi bir sene içerisinde üç şehir değiştirmek zorunda kalmıştır. Sonuncu sefer kazaya yapan Sean bardağı taşırmıştır artık. Annesi Sean Boswell’i babasının yanına Japonya’ya göndermiştir. Tokyo’ya yerleşen Sean burada da araba tutkunlarını bulmuştur ve sokak yarışlarına katılmıştır. Sokak yarışlarında bulaştığı bir mafyanın yeğeni onun tüm hayatını değiştirmiştir. Han ve arkadaşlarıyla birlikte çok iyi çalışan Sean Boswell iyi bir drift kralı olmuştur. Artık sevdiği kızı yani Nathalie Kelley’i o mafyanın elinden almak için arabasını hızlı ve şekilli kullanmak zorundadır. Filmin yönetmenliğini Justin Lin üstlenmiştir. Filmin senaryosunu ise Chris Morgan , Alfredo Botello ve Kario Salem birlikte kaleme almıştır. Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Hızlı ve Öfkeli 3 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hızlı ve Öfkeli 3 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hızlı ve Öfkeli 3 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Hızlı ve Öfkeli 3 HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder