10 Mart 2015 Salı

Kocan Kadar Konuş HD izle

Kız çocukları küçük yaşlarda öğrenir kadın olmayı. Bu çevrenin ve ailenin öğrettiği bir hayat gerçeğidir. Bu gerçeği her kız çocuğu tam manasıyla idrak edip tatbik edemez. Kırsal kesimlere doğru gittiğimizde kadın olma yaşı oldukça düşmektedir. Bu gibi gözlemleri iyi yapabilen yazar Şebnem Burcuoğlu, çok satan kitabı “Kocan Kadar Konuş” sinemalara geliyor. Şebnem Burcuoğlu kadınlık konusunu mizahi bir dille anlatan yazar sinemaya aktarılmasına çok sevinmiştir. Filmin konusuna gelecek olursak eğer 30 yaşlarında olan ve hayatında doğru dürüst bir ilişkisi olmayan Efsun, artık bu durumdan oldukça rahatsızdır. Tüm amacı ise iyi bir ilişki ve aşık olacağı dürüst bir insanla beraber olmaktır. Fakat o her erkeğe inanmaktadır. Erkekleri elinde oynatma konusunda hep başarısız olmuştur.
Bu durum ailesini ve arkadaşlarını oldukça rahatsız etmiş olacak ki Efsun’u yeni baştan yaratma ihtiyacı duymuşlardır. Efsun’da kendisinin gerçek kadınların eline bırakır ve tam bir çakal olur. Her ne kadar iyi yetiştirilmiş olsa da çocukluk aşkı Sinan onun tüm dünyasını altüst edecektir. Efsun, Sinan karşısında tüm kozlarını kullanacaktır. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği harika bir komedi ve romantik film sizlerle. Filmin yapımcılığını ise Necati Akpınar ve Pelin Kaya birlikte üstlenmişlerdir. Filmde yer alan oyuncular ise başta bir çok film ve “Arkadaşım Hoşgeldin” programından da tanıdığımız isim Ezgi Mola bulunmaktadır. “Kırımlı” filmi ve “Suskunlar” dizisiyle adından sıkça söz ettiren oyuncu Murat Yıldırım bulunmaktadır. Diğer oyuncular ise Nevra Serezli , Ebru Cündübeyoğlu ve Cem Kılıç şeklindedir. Kocan Kadar Konuş filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kocan Kadar Konuş filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Kocan Kadar Konuş tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kocan Kadar Konuş izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kocan Kadar Konuş full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kocan Kadar Konuş HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder