12 Mart 2015 Perşembe

The Gunman Full izle

Senaryosunu Pete Travis’in kaleme aldığı aksiyon dolu bir macera filmi sizlerle olacak. Filmin yönetmen koltuğunda ki isimse “Taken” serisinin yönetmeni olan Pierre Morel’den Liam Neason tadında bir film karşınızda olacak. Filmin baş rollerinde ise Javier Bardem , Sean Penn , Idris Elba , Ray Winstone ve Jasmine Trinca gibi ünlü isimler bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını ise Joel Silver ve Andrew Rona üstlenmişlerdir.
Geçmişte Kongo Maden Bakanı’na düzenlenen bir suikaste karıştığı yönünde deliller bulunduğu için casusluğu bırakmak zorunda kalan Jim Terrier adlı uluslararası ajan (Sean Penn), artık Afrika köylerine temiz içme suyu sağlayan bir organizasyonda çalışmaktadır. Ancak eski patronları, cinayetteki rolü nedeniyle onun peşini bırakmaz ve yerini tespit ederler. Rahat edebilmek için adını temize çıkarmak zorundadır. Bu yüzden sevgilisinin yanına, Barcelona’ya döner ve sonra Avrupa’yı şehir şehir taramaya başlar. Yalnız aklına getiremediği birşey vardır, sevgilisini ona karşı kullanabilme ihtimalleri onu endişendiren en önemli olgudur. The Gunman filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Gunman filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Gunman türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Gunman izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Gunman full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Gunman Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder