27 Mart 2015 Cuma

Yarının Dünyası HD izle

Bilim adamları ve bazı insanlar dahil olmak üzere bir çok insan geçmiş ve gelecek konusunda bir çok teori üretmişlerdir. “Yarının Dünyası” filmi de bu teorileri çürütecek tarzda yapılmış bir bilim kurgu filmidir. Bilim ve buluşlar o kadar çok hayatımıza yön vermiştir ki artık teknolojik cihazlar olmadan yaşamayacak hale gelmişizdir. Peki insanlar gerçekten geçmişle gelecek arasında gidip gelselerdi ne olurdu diye düşündünüz mü? Benim kanıma göre geçmişe giden insanlar geçmişte kendilerini etkileyen bazı durumları değiştirecekler.
Bu durum beraberinde kötü şeyleri getirecektir. Ne gibi derseniz eğer: geçmişte değiştirecek bir olay geleceği de etkileyeceği için bir nevi gelecek komlple değişmiş olacak. Bu durum büyük felaketlere yol açacağı kesindir. Bilim ve araştırma konusunda iyi olan bir Casey Newton ile onun çok zeki ve mucit arkadaşı Frank Walker düşündükleri ve hafızalarında yer edinen bir zamana yolculuk ederler. Bu zamana nasıl geldklerini bilmezler fakat geldikleri bu yer tam da hayallerindeki gibidir. Filmin yönetmen koltuğunda Brad Bird bulunmaktadır. Filmin senaryosunu Damon Lindelof , Brad Bird ve Jeff Jensen gibi ünlü isimler kaleme almıştır.Filmin yapımcılığını ise Damon Lindelof üstlenmiştir. Baş rolde yer alan oyuncular ise George Clooney , Hugh Laurie , Britt Robertson , Judy Greer ve Kathryn Hahn gibi isimler yer almıştır. Tomorrowland filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Tomorrowland filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yarının Dünyası türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yarının Dünyası izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yarının Dünyası full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yarının Dünyası HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder