9 Mart 2015 Pazartesi

Bay Heineken’i Kaçırmak izle

Senaryosunu William Brookfield’in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Daniel Alfredson’ın üstlendiği harika bir dram ve aksiyon filmi sizlerle olacak. “Kuzuların Sessizliği” filmiyle büyük bir ödül kazanan oyuncu Anthony Hopkins’in baş rolünde bulunduğu sürekleyici bir yapım. Filmde yer alan diğer oyuncular ise Sam Worthington , Jim Sturgess , Ryan Kwanten ve Yolanthe Cabau gibi iyi oyuncular filmi heyecanlı kılmışlardır. Yapımcılık koltuğunda ise Eric Brenner ve Judy Cairo birilkte üstlenmişlerdir.
Kidnapping Mr. Heineken, beş parasız kalan bir grup gencin büyük markası Heineken‘in büyük patronu Alfred “Freddy” Heineken’i kaçırma planını konu almaktadır. Filmin başrollerinde 21, One Day ve Cloud Atlas filmlerinden tanıdığımız Jim Sturgess; Avatar, Clash of Titans ve Terminator: Salvation gibi filmlerden tanıdığımız Sam Worthington ve böyle filmlerin adamı olan tabi ki Anthony Hopkins yer almaktadır. Bay Heinekeni Kaçırmak filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Bay Heinekeni Kaçırmak filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Bay Heinekeni Kaçırmak türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bay Heinekeni Kaçırmak izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Bay Heinekeni Kaçırmak full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Bay Heineken’i Kaçırmak izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder