27 Mart 2015 Cuma

Jurassic World HD izle

“Jurassic World” tüm zamanların en iyi filmi olacağı söylenen ve Jurassic Park serisinin dördüncü filmi olacaktır. Serinin 1. filminde Michael Chrichton”un Jurassic Park romanından uyarlanmıştı. Filmi 1993 yılında dünya çapında milyonlarca izlenmiştir. 2013 ylında ise restorasyonla yenilenerek ve 3D seçeneğiyle tekrar vizyona girmiştir. Bu birinci seride sivrisinek fosillerinden faydalanarak bir Afrika kurbağasının DNA’sıyla eşleştirilerek dinazorlar yeniden hayata dönmüştür.
Bu büyük çaplı deney büyük bir dinazor istilasına neden olmuştur. Serinin ikinci filmi olan “Kayıp Dünya Jurassic Park” filminde ise Isa Sorna adlı bir adada bir çok dinazor hayatta kalmıştır. Ünlü milyarder John Hammond, bunun haberini aldıktan sonra kaybettiği itibarını geri kazanmak için bu dinazorları yetiştirmeyi düşünür. 4 yıl içerisinde dinazorlar koskocaman bir canavara dönüşmüştür. Bir fırtınanın ardından tüm dinazorlar şehre karışır ve Site B komple yıkılır. Serinin üçüncü filminde ise Sorna adası’ndaki felaketin ardından başka bir ada da işlere devam eden milyarder John Hammond bu “Jurassic World” projesini gerçekleştirmiştir.
Dinazor kemikleri üzerinde çalışma yapan Dr.Allen Grant’ın bir gün kapısı çalar. Bir karı koca ona reddemeyeceği bir teklifte bulunur.”Jurassic Park 4″ ı gezdirmesini ister. Büyük bir mebla teklif eden bu çifte özel uçakla eşlik eden doktor iyi bir iş yaptığını düşünmektedir. Fakat bu parkta yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Bu üç seride filmin gidişatı harikaydı. Şimdi ise Jurassic park olmaktan çıkıyor ve dünyaca ünlü bir park haline geliyor. 5-10 dinazorla başa çıkılabiliyordu peki yüzlercesi olursa ne olacak. Bu seride ise teknolojinin verdiği imkanları da düşünürsek film harika olacak.
Haziran 12 2015 tarihinde vizyona girecek olan bu filmin yapımcılığını Steven Spielberg ve Frank Marshall birlikte üstlenmişlerdir. Filmin senaryosunu ise Michael Crichton , Rick Jaffa ve Amanda Silver gibi ünlü isimler kaleme almıştır. Filmin baş rollerinde ise “Galaksinin Koruyucuları” filmiyle tanıdığımız genç oyuncu Chris Pratt bulunmaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Colin Trevorrow bulunmaktadır. Jurassic World filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Jurassic World filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Jurassic World türkçe dublaj izlekısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Jurassic World izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Jurassic World full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Jurassic World HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder