5 Mart 2015 Perşembe

Prenses Kaguya Masalı 2015 Full izle

Japon sinemasının klasiği haline gelen “Prenses Kaguya Masalı” 13 Mart 2015 tarihinde vizyona girecektir. Sitemizin farkıyla sizlerle olacak. Filmin yönetmenliğini Isao Takahata üstlenmiştir. Senaryosunu ise Isao Takahata ve Riko Sakaguchi birlikte kaleme almıştır. Yapımcılık koltuğunda ise Toshio Suzuki ve Seiichiro Ujiie bulunmaktadır. Filmin seslendirmesini ise Aki Asakura , Tatsuya Nakadai , Nobuko Miyamoto , Isao Hashizume ve Rosemary Alexander gibi dublörler bulunmaktadır.
Bambu satarak yaşamını idame ettiren yaşlı bir adam, bir gün kestiği bambuların içinde parmak büyüklüğünde bir kız bulur, adı Kaguya’dır. Kaguya büyüdükçe çok güzel bir genç kadına dönüşür. Bu sırada bölgede yaşayan 5 itibarlı ailenin oğulları Kaguya’ya talip olur. Kaguya onlardan akıllardan çıkmayacak bir evlilik hediyesi ister. Prenses Kaguya Masalı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Prenses Kaguya Masalı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Prenses Kaguya Masalı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Prenses Kaguya Masalı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Prenses Kaguya Masalı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Prenses Kaguya Masalı 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder