1 Mart 2015 Pazar

OHA: Oflu Hoca'yı Aramak Full izle

Karadeniz bölgesinde bir çok efsane bulunmaktadır. Bunlardan en çok bilineni “Oflu Hoca” efsanesidir. Bu Efsaneye göre Oflu Hoca keramet sahibi bir şahsiyettir. Bu şahsiyet insan üstü güçlere sahiptir. Karadenizli iş adamı Ali Baltaoğlu Doğu Karadeniz bölgesinde faaliyete geçireceği bir projenin keşfini yapmaktadır. Karadeniz bölgesini bir dünya devi yapma yönünde bir takım vaatleri bulunmaktadır. Bunun için keşif yaptığı bölgede bir kaç efsane olay dinlemiştir. Bu dinlediği efsanelerden en çok ilgisini çeken Oflu Hoca efsanesi olmuştur.
Bu efsaneyi bir reklam malzemesi olarak kullanabileceğini düşünen Ali Bey bir belgesel çekmeye başlar. Amaç Oflu Hoca efsanesini çürütmek ve bölgeyi en güzel şekilde tanıtmaktır. Fakat istediği gibi olmamış başlarına bir sürü bela açmışlardır. Yapımcılığını Zeynep Kesler ve Levent Soyarslan birlikte yürütmüşlerdir. Kamera arkasındaki isimse Levent Soyarslan olmuştur. Filmde yer alan oyuncular Hakan Meriçliler , Taies Farzan , Adem Yılmaz , Burak Saraçoğlu ve Yaşar Kalyoncu şeklindedir. Filmin senaryosuna can veren isimse yine Levent Soyarslan olmuştur. Oflu Hocayı Aramak filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Oflu Hocayı Aramak filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Oflu Hocayı Aramak tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Oflu Hocayı Aramak izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Oflu Hocayı Aramak full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

OHA: Oflu Hoca'yı Aramak Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder