2 Mart 2015 Pazartesi

Sıcak Kalpler Full izle

Zombilerle dolu bir şehir. Hiç normal insan insan kalmamıştır. Artık dünya tamamen viriüslü insanlarla dolup taşmıştır. Her gün insanlar dışarı çıkar ve dolaşırlar. Her gün bu şekilde devam ederken bir kız çıkıp gelir. Bu tüm zombilerin hayatını değiştirecektir. Senaryosunu ve yönetmenliğini Jonathan Levine’nin üstlendiği harika bir gerilim komedi filmi sizlerle olacak. Filmde yer alan oyuncular Analeigh Tipton, John Malkovich, Nicholas Hoult ve Teresa Palmer şeklindedir.
Dünyada 8 yıl kadar önce bilinmeyen bir salgınla karşı karşıya kalmıştır. Dünyadaki salgına yakalanan tüm insanlar artık birer zombi olmuşlardır. Ancak bu salgından kurtulanlar halen vardır ve hayatlarına devam etmektedirler. Yüksek duvarların ardında ve sağlam yapılmış evlerinde korkuyla yaşamaya devam eden bir avuç insan halen yaşama devam ederler. Zombi olarak bir havaalanında yaşayan R ismindeki genç zombi, avlanmaya çıktığında kendisini avlamaya çalışan genç kızla karşılaşır. Onu ısırıp yemesi gerekirken R, artık genç kızdan hoşlanmaya ve onu sevmeye başlamıştır. Yıllar önce kaybettiği insani duyguları yeniden kazanmaya başlar. Bu iyiye giden iyileşme diğer zombileri de etkileyecektir. Ancak zombilere karşı korku ve nefretle bakan insanların buna inanması hiçte kolay olmayacaktır. Sıcak Kalpler filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sıcak Kalpler filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sıcak Kalpler türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sıcak Kalpler izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sıcak Kalpler full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sıcak Kalpler Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder