31 Ocak 2015 Cumartesi

Kardeş Payı 24.Bölüm Sansürsüz Full izle

2014 yılının en çok izlenen komedi dizi olmayı başaran “Kardeş Payı” dizisi izlenme rekorları kırdı. Yayınlandığı ilk günden kalitesini ortaya koyan ve gün geçtikçe daha iyi bir hal alan dizi izleyiciler tarafından vazgeçilmez oldu. Her perşembe gününü komedi günü olarak ilan edebiliriz. Ahmet Kural , Murat Cemcir , Seda Bakan , Demir Karahan ve İpek Yaylacıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide espirinin dozajı hiç düşmemektedir. Her konuşma bir kinayeli laf sokuş dizide. Dizinin bu denli iyi olmasında oyuncu kadrosunun büyük etkisi var. Ahmet Kural ince nükteli espirileriyle, Murat Cemcir sempatik duruşu ve laf sokmalarıyla, Kartal çirkinliği ve safça düşünceleriyle, Deniz yakışıklılığı ve üçgen vucüduyla, Hilmi zenginliği ve egosuyla ve Sezai ise testere gibi dişleriyle diziye ayrı bir hava katmaktadırlar. Senaryosunu Selçuk Aydemir ve Emrah Kaman birlikte kaleme almaktadırlar. Her dizi başladığında ön açıklama yapan isimse Devrim Yakut’un ta kendisidir. Kardeş Payı dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kardeş Payı dizisini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Kardeş Payı 24.Bölüm tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kardeş Payı 24.Bölüm izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kardeş Payı 24.Bölüm full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kardeş Payı 24.Bölüm Sansürsüz Full izle

The Retrieval 2013 Full izle

Yapımcılığını Jason Wehling’in üstlendiği bu tarihi ve dramatik film sizlerle olacak. 2013 ABD yapımı olan bu filmde senaristliğini Chris Eska kaleme almıştır. Filmde yer alan oyuncular Bill Oberst Jr. , Christine Horne , Tishuan Scott , Keston John ve Alfonso Freeman şeklindedir.
Will ve Marcus dönemin en gözü pek avcılarındandır. Ancak bahsettiğimiz avcılık kaçak köleleri, aranan suçluları ve göze batan kişileri yakalama işidir. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra iç savaşın başlamasıyla yeniden özgürlüğü elinden alınmak isteyen köle Nate (Tishuan Scott) için Marcus ve Will’i görevlendiren acımasız Burrell (Bill Oberst Jr) adamlarını kuzeye gönderirir ve Nate’nin yeri tespit edilmesi için bekleyişe girer. The Retrieval filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Retrieval filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Retrieval türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Retrieval izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Retrieval full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Retrieval 2013 Full izle

30 Ocak 2015 Cuma

Wild Card 2015 Full izle

Jason Statham’ın “Cehennem Melekleri 3″ filminden sonra epey uğraştığı bir film olan Wild Card (Joker) filmi onun başarılarının zirvesi olarak görülmektedir. Statham her filmde olduğu gibi bizlere aksiyonun hiç düşmediği bir seyir vadediyor. Bu filmde karşımıza kumarbaz ve güvenlik görevlisi olarak çıkacaktır. Jason Statham ve Steve Chasman yapımcılığını birlikte yürütmüşlerdir. Filmin esinlenildiği yer ise William Goldman’ın ünlü romanından aynı şekilde ve kendisi tarafından sinemaya uyarlanmıştır. Filmi vazgeçilmez yapan bir başka gerçek ise yönetmeni Simon West’in ta kendisidir. Filmin bütçesi ise dudak uçuklatan cinsten tamı tamına 30.000.000 $lık bir bütçe harcanmıştır.
Yasa dışı işlerde uzun süre çalışan insanların her zaman normal bir hayata karşı bir meyilleri vardır. Fakat onların bulundukları ortamlar ve yaptıkları işler bu duruma müsaade etmez. Ama bu düzene son vermek isteyen, ünlü bir kumarbaz olan Nick Wild artık normal yaşantının tadını almak istemektedir. Bunun için bütün işlerini bırakır, sıradan bir güvenlik koruması ve özel korumalık yapmaya başlar. Kendisi çok titiz bir insan olduğu için prensiplerinden hiç ödün vermez. Onun prensibi ise her ne olursa olsun silah ve benzeri mekanizmaya sahip şeyleri kullanmamaktır. Fakat bir ün arkadaşının ölesiye dövülmesi onun bütün prensiplerini ve kişiliğini yıkmasına neden olacaktır. Wild Card filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Wild Card filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Wild Card türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Wild Card izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Wild Card full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Wild Card 2015 Full izle

The World Made Straight 2015 Full izle

Herkesin yaşadığı bir çevresi vardır. Arkadaşları, ailesi ve komşuları… Kişi arkadaşlarını tanır, ailesini tanır fakat komşularını pek iyi tanımaz. Ne kadar zaman geçerse geçsin komşular birbirlerini tam olarak çözemezler. Bir komşu, genç bir evlat ve bir baba arasında geçen psikolojik bir yaklaşımların ele alındığı bir dram filmi sizlerle olacak. 2015 ABD yapımı olan filde yer alan oyuncuların birbirlerini anlama öyküleri anlatılacaktır. Yönetmenliğini David Burris üstlenmiştir. Senaryosu ise Shane Danielsen’a aittir. The World Made Straight filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The World Made Straight filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The World Made Straight türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The World Made Straight izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The World Made Straight full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The World Made Straight 2015 Full izle

Aşk Peşinde 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Harika bir kariyere ve yakışıklılığa sahip olan Alex 37 yaşında, hayatının en güzel günlerini yaşamaktadır. Bunun için olsa gerek kız arkadaşına evlenme teklif eder. İnanamayacağı bir karşılık alan Alex teklifin geri çevrilmesinin üzüntüsünü yaşamaktadır. Bu sıralarda da 17 yaşında olan bir kızla tanışır. Bu tanışma beraberinde yakınlaşmayı da getirmiştir. Aşk Peşinde filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Aşk Peşinde filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Aşk Peşinde türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşk Peşinde izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Aşk Peşinde full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Aşk Peşinde 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Kahraman Köpek Pudsey - Pudsey the Dog The Movie 2014 Türkçe Dublaj izle

Köpeklerle dolu güzel bir komedi ve macera sizlerle. Minik dostlarımızla dolu bu güzel hikayede kahramanımız kötü insanlara karşı kıyasıya savaşmaktadırlar. Tek başına, özgürce yaşamaktan son derece memnun olan başına buyruk sokak köpeği Pudsey bir gün babalarını yeni kaybetmiş olan George, Molly ve Tommy adında üç kardeşle tanışır.
Bu üç kardeş anneleriyle birlikte sessiz sakin bir kasabaya taşınacaktır. Pudsey’de peşlerine takılır ve böylece ailenin ev sahibi Bay Thorne ve kedisi Faustus’la tanışır ve Bay Thorne’un hain bir planı olduğunu keşfeder ve hem yeni ailesini hem de kasabayı kurtarmak üzere kolları sıvar. Kahraman Köpek Pudsey filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kahraman Köpek Pudsey filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kahraman Köpek Pudsey türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kahraman Köpek Pudsey izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kahraman Köpek Pudsey full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kahraman Köpek Pudsey - Pudsey the Dog The Movie 2014 Türkçe Dublaj izle

Azınlık Raporu - Minority Report Türkçe Dublaj izle

Tom Cruise’dan nefesleri kesecek bir film sizlerle. “Görevimiz Tehlike” film serisiyle aksiyon filmlerinde adını sıkça duyurmaya başlamıştır. Onun en iyi filmlerinden bir tanesi olan “Azınlık Raporu” filmini sunarız. Yönetmenliğini Steven Spielberg’in üstlendiği bu mükemmel çalışmanın senaristliğini ise Philip K. Dick kaleme almıştır.
Yıl 2045. Bir zamanlar cinayet oranında birinci sırada olan Washington şehri artık suç oranının en düşük olduğu şehir olmuştur. Bunun sebebi, polis teşkilatının cinayetleri işlenmeden önce tespit etme yeteneğine sahip “precog”lar kullanması ve böyle cinayet gerçekleşmeden önce müdahale ederek suçun önlemesidir.
Departmanın en önemli dedektifi olan John Anderton, kendi oğlu da yıllar önce cinayete kurban gittiği için kendisini katilleri suçu işlemeden önce yakalamaya adamıştır.
Rutin günlerden birinde, Anderton kendisinin katil zanlısı olarak görüldüğünü farkeder. İçinde bulunduğu sistemin kurbanı olduğunu anlar ve peşindeki polislerden kaçarak kendisine komplo düzenleyeni bulmak için harekete geçer. Azınlık Raporu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Azınlık Raporu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Azınlık Raporu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Azınlık Raporu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Azınlık Raporu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Azınlık Raporu - Minority Report Türkçe Dublaj izle

Find Me 2014 Full izle

Senaryosunu Cameron Bender’in kaleme aldı korku dolu bir gerilim öyküsü sizlerle olacak. Yönetmenliğini ise Andy Palmer tek başına üstlenmiştir. Emily yıllar önce ayrıldığı kasabasına kocasıyla birlikte sessiz bir hayat sürmek için geri döner. Ama işler hiç beklediği gibi gitmeyecektir. Taşındıkları evde geçmişin hatıralarıyla mücadele etmeye başlar. Find Me filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Find Me filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Find Me türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Find Me izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Find Me full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Find Me 2014 Full izle

Eğlence Sınıfı - Mees Kees Türkçe Dublaj Full izle

“Mees Kees” filmi öğrencilerin okul müdürüne karşı direnişini konu alan güzel bir aile ve komedi filmidir. 2012 yapımı olan filmin senaryosunu Tijs van Marle kaleme almıştır. Yönetmenliğini Barbara Bredero yapmıştır ve Fabian Jansen, Hannah Hoekstra ve Willem Voogd gibi genç isimler rol almaktadır. Filmin 1 ödülü ve 1 ödül adaylığı bulunmaktadır.
Tobias, sınıf öğretmeni Bayan Sanne ile hiç bir zaman iyi geçinememiştir. Öğretmeni, haylazlıkları sonucu sürekli onu müdürün odasına götürmekte, zor ödevler vermektedir. Sanne doğum iznine ayrılınca, yerine genç ve çocuklarla iyi geçinen bir öğretmen olan Kees gelir. Artık okul, tüm çocuklar için çok daha eğlenceli ve cazip bir yer haline gelmiştir. Fakat katı kuralları ile meşhur okul müdürü, bu gidişata bir dur demenin vaktinin geldiğini düşünmektedir. Eğlence Sınıfı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Eğlence Sınıfı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Eğlence Sınıfı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Eğlence Sınıfı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Eğlence Sınıfı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Eğlence Sınıfı - Mees Kees Türkçe Dublaj Full izle

29 Ocak 2015 Perşembe

Kardeş Payı 23.Bölüm Full izle

2014 yılının en çok izlenen komedi dizi olmayı başaran “Kardeş Payı” dizisi izlenme rekorları kırdı. Yayınlandığı ilk günden kalitesini ortaya koyan ve gün geçtikçe daha iyi bir hal alan dizi izleyiciler tarafından vazgeçilmez oldu. Her perşembe gününü komedi günü olarak ilan edebiliriz. Ahmet Kural , Murat Cemcir , Seda Bakan , Demir Karahan ve İpek Yaylacıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide espirinin dozajı hiç düşmemektedir. Her konuşma bir kinayeli laf sokuş dizide. Dizinin bu denli iyi olmasında oyuncu kadrosunun büyük etkisi var. Ahmet Kural ince nükteli espirileriyle, Murat Cemcir sempatik duruşu ve laf sokmalarıyla, Kartal çirkinliği ve safça düşünceleriyle, Deniz yakışıklılığı ve üçgen vucüduyla, Hilmi zenginliği ve egosuyla ve Sezai ise testere gibi dişleriyle diziye ayrı bir hava katmaktadırlar. Senaryosunu Selçuk Aydemir ve Emrah Kaman birlikte kaleme almaktadırlar. Her dizi başladığında ön açıklama yapan isimse Devrim Yakut’un ta kendisidir. Kardeş Payı dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kardeş Payı dizisini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Kardeş Payı 23.Bölüm tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kardeş Payı 23.Bölüm izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kardeş Payı 23.Bölüm full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kardeş Payı 23.Bölüm Full izle

Yanlış Tedavi - Strange Blood 2015 Türkçe Dublaj Full izle

Bir parazit yüzünden korkunç bir canavara dönüşmeye başlayan bir bilim adamının, iyileşmek için zamana karşı verdiği yarış. Obsesif ve parlak bir bilim adamı, tüm hastalıklara çare olabilecek bir ilaç bulur. Ancak bu sırada kendisi korkunç bir parazit tarafından ele geçirilmiştir ve zamanla kana susamış bir yaratığa dönüşmeye başlar. İçinde büyüyen canavar onu tamamen ele geçirmeden durdurmak için zamana karşı bir yarış verecektir. Yanlış Tedavi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yanlış Tedavi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yanlış Tedavi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yanlış Tedavi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yanlış Tedavi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yanlış Tedavi - Strange Blood 2015 Türkçe Dublaj Full izle

Kanlı Paskalya - Cold Harbour Türkçe Dublaj Full izle

Senarysu ve karakterleri inanılmaz derecede mükemmel seçilmiş güzel bir Güney Afrika filmi sizlerle. Filmde gerilim ve aksiyonun bolca yer aldığı 2013 yapımı suç filmidir. Sıradan bir polis memuru olan Sizwe, kıdemli dedektif olarak terfi imkanını yakaladığı bir davaya atanmıştır. Soruşturma ilerledikçe, işin içinde ortağının, patronunun ve gizemli bir Çinli’nin de dahil olduğunu fark eder. Kısa süre sonra terfiyi alır ancak birlikte çalıştığı polisler kirli işlere bulaşmıştır. Artık çevresinde güvenebileceği tek bir kişi bile kalmayan Sizwe, bundan sonra bir başına kalmıştır. Kanlı Paskalya filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kanlı Paskalya filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kanlı Paskalya türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kanlı Paskalya izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kanlı Paskalya full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kanlı Paskalya - Cold Harbour Türkçe Dublaj Full izle

Club Sandwich 2014 Full izle

Ergenlik dönemine ve onun getirdiği ruhsal, psikolojik, fiziksel değişikliklere mizahi bir dille yaklaşmaya planlamış güzel bir Meksika çalışması sizlerle olacak. Psikolojik konuları mizahi bir dille eleştiren Fernando Eimbcke yapımı 2014 filmidir. Filmde az da olsa herkes kendinden bir şeyler bulacaktır ve bunları sadece gülerek izleyecektir. Senaryosunu da ünlü yönetmen üstlenmiştir. Filmde yer alan baş rol oyuncuları ise Carolina Politi, Lucio Giménez Cacho ve María Renée Prudencio şeklindedir. Club Sandwich filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Club Sandwich filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Club Sandwich türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Club Sandwich izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Club Sandwich full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Club Sandwich 2014 Full izle

Son Muharip - The Last Patrol Türkçe Dublaj izle

Senaryosunu Pamela K. Long ve Stephen Brackley’nin kaleme aldığı aksiyon dolu bir gerilim filmi sizlerle olacak. filmin baş rollerinde Dolph Lundgren, Joe Michael Burke ve Sherri Alexander bulunmaktadır. California eyaleti 9.5 Ricther ölçeğinde bir deprem sonrasında atmosferi tozla kaplı bir adaya dönüşmüştür. Depremden sağ kurtulanlar için esas mücadele şimdi başlar. Yıkıcı deprem sonrasında hava kuvvetleri mensubu Nick Preston, donanmaya mensup birkaç kişi ile birlikte kurtulanları bir araya toplar. Hep beraber eski bir savaş hurdalığına sığınırlar. Yemek, yakıt ve hayatta kalan başka insanların yanı sıra, diğer dünyaya açılan bir yol daha ararlar. Bu esnada yayılan bir öldürücü salgın her şeyi daha da zorlaştırır. Son Muharip filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Son Muharip filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Son Muharip türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Son Muharip izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Son Muharip full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Son Muharip - The Last Patrol Türkçe Dublaj izle

28 Ocak 2015 Çarşamba

The Little Death 2014 Full izle

Kadın ve erkek ilişkileri üzerine 2014 yapımı harika bir komedi filmi sizlerle. Kadınları mutlu etmek cinsellikten mi geçer sadece? Yoksa sevgi ve cinsellik bir arada olduğunda mı aşk güzeldir? bu ve bunun gibi bir çok konuyu mizahi bir yaklaşımla inceleyen komedi adına harika bir yapıt. Filmde yer alan bazı oyuncular Bojana Novakovic, Damon Herriman ve Josh Lawson gibi isimler yer almaktadır. The Little Death filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Little Death filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Little Death türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Little Death izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Little Death full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Little Death 2014 Full izle

WolfCop 2014 Full izle

Toplum düzenini sağlamak için polisler vardır. Çevremizdeki polisler aşina olduğumuz tiplemelerdir. Peki bir gün “Kurt Polis” e rastlarsak ne olur? Eğlenceli bir komedi filmi sizlerle. Yer yer korkup yer yer güleceğimiz güzel bir 2014 yapımı film izleyeceğiz. WolfCop filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. WolfCop filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için WolfCop türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
WolfCop izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi WolfCop full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

WolfCop 2014 Full izle

Sevimli Tehlikeli 2015 Full izle

Özcan Deniz’den olay yaratacak bir yapıt daha geldi. En son filmi olan “Su ve Ateş” filmiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve güzel bir gişe elde eden yakışıklı yönetmen; bu projesinde daha çok komediye ve romantizme ağırlık vermiştir. Bu film için yeni nesil gençlerin filmi olduğunun altını çizmeyi ihmal etmemiştir. Filmi özel yapan bir başka şeyse baş rol oyuncularıdır. “Şeref Meselesi” dizisinin yakışıklı oyuncusu Şükrü Özyıldız ve “Karagül” dizisinin güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan’la güzel, masalsı bir film yolculuğu bizleri bekliyor.
Zarok, alanında uzman bir hırsızdır. Tüm yetenekleri bununla da sınırlı değildir. O aynı zamanda sempatik ve yakışıklı biridir. Bu yeteneğini kızları kandırmada başarılı bir şekilde kullanmaktadır. Zeliş, çok güzel bir kızdır ve ailesinin tek kız evladıdır. Tüm hayatını beyaz atlı prensi beklemekle geçirmiş ve onun varlığını hep yanında hissetmiştir. Bir gün beyaz atlı prensi gelmiştir. Fakat bu beyaz atlı prens gerçekte onun beklediği gibi bir değildir. Zarok yıllar önce bu genç kızı henüz beşikteyken ailesinden koparmıştır. Bu hatasını telafi edebilmek adına tekrar kızı kaçırıp ailesine teslim etmek ister. Fakat bilmediği ve hesaplayamadığı tek gerçek onunda aşık olabileceği ihtimaliydi. Filmimizin sloganı “Kendi Hikayeni Yazacak Kadar Cesur Musun?” şeklindedir. Sevimli Tehlikeli filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sevimli Tehlikeli filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Sevimli Tehlikeli tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sevimli Tehlikeli izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sevimli Tehlikeli full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sevimli Tehlikeli 2015 Full izle

27 Ocak 2015 Salı

Londra Bulvarı - London Boulevard Türkçe Dublaj izle

Colin Farrell’den harika bir suç ve dram filmi sizlerle olacak. Filmde yer alan diğer oyuncular Keira Knightley, Anna Friel, David Thewlis ve Jamie Campbell Bower yer almaktadır. Mitchel, bir zamanların en acımasız adamı olarak bilinen ancak hapisten çıktıktan sonra gelecekteki hayatını daha düzgün bir şekilde yaşamayı planlamaktadır. Ancak dışarı çıkar çıkmaz üst üste kendisine yapılan usulsuz tekliflerden uzak durmayı başardığı gibi kendisine ünlü bir oyuncunun çanta taşıyıcısı olmaya karar verir. Bu işle başladıktan sonra hayatının kadını ile tanışır, fakat Mitchel,in karanlık geçmişi peşini bırakmamaya kararlıdır. Londra Bulvarı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Londra Bulvarı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Londra Bulvarı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Londra Bulvarı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Londra Bulvarı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D hdfilmevreni.com iyi seyirler diler…Colin Farrell’den harika bir suç ve dram filmi sizlerle olacak. Filmde yer alan diğer oyuncular Keira Knightley, Anna Friel, David Thewlis ve Jamie Campbell Bower yer almaktadır. Mitchel, bir zamanların en acımasız adamı olarak bilinen ancak hapisten çıktıktan sonra gelecekteki hayatını daha düzgün bir şekilde yaşamayı planlamaktadır. Ancak dışarı çıkar çıkmaz üst üste kendisine yapılan usulsuz tekliflerden uzak durmayı başardığı gibi kendisine ünlü bir oyuncunun çanta taşıyıcısı olmaya karar verir. Bu işle başladıktan sonra hayatının kadını ile tanışır, fakat Mitchel,in karanlık geçmişi peşini bırakmamaya kararlıdır. Londra Bulvarı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Londra Bulvarı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Londra Bulvarı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Londra Bulvarı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Londra Bulvarı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Londra Bulvarı - London Boulevard Türkçe Dublaj izle

Song One 2014 Full izle

Yönetmenliğini ve senaryosunu Kate Barker-Froyland üstlenmiştir. Dramatik bir aşk filmi oluşturmaya çalışmıştır. Filmde yer alan oyuncular ise Anne Hathaway, Johnny Flynn ve Mary Steenburgen şeklindedir.
Franny, erkek kardeşinin bir kaza geçirdiği haberiyle evine geri döner. Komaya girmiş olan kardeşinin sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için, onun günlüğünü okuyup ilgi duyduğu şeyleri keşfetmeye çalışır. Onun gittiği yerlere giderek, oradaki sesleri kaydeder. Bunları dinlemenin onun iyileşmesine yardımcı olacağına inanmaktadır. Bu keşif sırasında kardeşinin favori müzisyeni James’i dinlemeye gitmesi, James’le Franny arasında bir ilişkinin filizlenmesine neden olacaktır. Song One filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Song One filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Song One türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Song One izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Song One full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Song One 2014 Full izle

Cennetin Krallığı - The Kingdom of Heaven Türkçe Dublaj izle

Eva Green, Liam Neeson ve Orlando Bloom gibi sinema tarihinin en iyi oyuncularının yer aldığı bu savaş ve tarihi film sizlerle olacak. Senaryosunu William Monahan kaleme almıştır. Ortaçağ’da Kudüs’te geçen bir tarihi aksiyon olarak nitelendirilmektedir. Balian adında genç bir adam aslen demircilik yapmaktadır. Ailesini kaybetmiştir ve kader onun için bambaşka bir plan hazırlamaktadır. O yakında şövalye olacaktır. Ardından aşk kapıyı çalacak ve yüreğine ateş düşecektir. Bir prensese gönül verecektir. Yüz yıl önce Kudüs’ü kuşatan Haçlılar’ın kaderini ise en baştan bu şövalye belirleyecektir. Kader kusursuz bir biçimde işlemektedir. Genelde epik filmlere imza atan Ridley Scott, iddialı bir oyuncu kadrosu ile tarihi bir olaya ışık tutuyor. Cennetin Krallığı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Cennetin Krallığı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Cennetin Krallığı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Cennetin Krallığı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Cennetin Krallığı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Cennetin Krallığı - The Kingdom of Heaven Türkçe Dublaj izle

26 Ocak 2015 Pazartesi

8 Saniye 2015 Full izle

Başarılı bir oyuncu olan Esra İnal’ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “8 Saniye” filminin teması “Ya Hayallerimizde Hayatımız Kadar Gerçekse!” şeklindedir. Filmi ilginç kılan bir takım ayrıntılar bulunmaktadır. Bu ayrıntılar filmin çekildiği mekanlar ve tabi ki görüntü yönetmenidir.
Film, Türkiye ve Almanya ortak yapımı niteliği taşımaktadır. Filmde yer alan ve harika bir şehir olan Berlin tüm güzelliği ile gözler önüne serilmiştir. Bunun yanında İstanbul’un tüm gözde yerlerine de değinilen filmde bizleri görsel bir şölen beklemektedir. Mardin’in taş evlerini ve Tuz Gölü’nü de unutmamak gerekir. Filmin yönetmenliğini G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin başarılı yönetmeni Ömer Faruk Sorak üstlenmiştir.
Filmin senaristlik koltuğunda tabi ki baş rol oyuncusu Esra İnal ve Nuran Evren Şit bulunmaktadır. Filmde yer alan oyuncular ise Esra İnal, Fırat Çelik, Fahri Yardım, Mehmet Kurtuluş, Salih Kalyon, Sema Poyraz, Devrim Yakut, Şiir Eloğlu, İlknur Boyraz, Demet Gül, Leonie Benesch, Ralph Herforth, Constantin von Jascheroff, Grit Boettcher ve konuk oyuncu Don Miguel Ruiz eşlik ediyor. 8 Saniye filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. 8 Saniye filmini ayrıca tek parça hd izlemek isteyenler için 8 Saniye tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
8 Saniye izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi 8 Saniye full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

8 Saniye 2015 Full izle

La Petite Mort 2 Full izle

Film +18 içerik barındırmaktadır. Aile ortamında izlemeye uygun değildir. 2014 Almanya yapımı korku ve gerilim filmi sizlerle olacak. Filmin konusu hakkında hiç bir bilgi bulunmamaktadır. filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Marcel Walz üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular Annika Strauss, Mika Metz ve Yvonne Wölke şeklindedir. La Petite Mort 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. La Petite Mort 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için La Petite Mort 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
La Petite Mort 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi La Petite Mort 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

La Petite Mort 2 Full izle

Hanzep 2014 Full izle

Korku ve gerilim adına yapılmış 2014 Türkiye yapımı güzel bir çalışma sizlerle olacak. Film 27 Aralık 2014 tarihinde vizyona girmiştir. Fakat sadece İzmir sinemalarında gösterilmiştir. Babasına aşık bir kadın tarafından kendisine büyü yapılan bir gencin gerilim ve korku dolu hikayesi konu alınıyor. Hanzep filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hanzep filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Hanzep tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hanzep izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hanzep full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Hanzep 2014 Full izle

Laggies 2014 Full izle

2014 ABD yapımı dram filmi sizlerle olacak. Filmde, ergenlikteki bir kızla nişanlısının kendisine yalan söylediğini ve kendisinden çok arkadaşlarıyla zaman geçirdiğini fark eden, kafası karışık, geleceği belirsiz 28 yaşındaki bir kadının arkadaşlıklarını anlatıyor. Senaryosunu Andrea Seigel’in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Lynn Shelton’ın üstlendiği bu gençlik filmi dramatik bir psikoloji filmidir. Filmde Keira Knightley , Chloë Grace Moretz , Sam Rockwell , Gretchen Mol ve Kaitlyn Dever gibi ünlü isimler yer almaktadır. Laggies filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Laggies filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Laggies türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Laggies izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Laggies full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Laggies 2014 Full izle

Savaş Hikayesi - War Story 2014 Türkçe Dublaj izle

Senaryosunu ve yönetmenliğini Kristin Gore ve Mark Jackson’ın kaleme aldığı harika bir savaş dramı sizlerle olacak. Yapımcılığını Catherine Keener ve Kristin Gore üstlenmiştir. Film savaş fotoğrafçısının otantik hikayesini gözler önüne serecektir. Filmde yer alan oyuncular: Ben Kingsley , Catherine Keener , Donatella Finocchiaro , Hafsia Herzi ve Vincenzo Amato şeklindedir.
Sicilya ve Libya arasında geçen hikayede acımasızca gözaltına alınma olayı konu alınıyor. Savaş fotoğrafçısı olarak mesleğini sürdüren, akıl hocası ile eski sevgilisiyle arasındaki ilişki pekte iyi olmayan bir kahramanın suçsuz yere tutuklanmasını izliyoruz. Savaş Hikayesi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Savaş Hikayesi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Savaş Hikayesi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Savaş Hikayesi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Savaş Hikayesi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Savaş Hikayesi - War Story 2014 Türkçe Dublaj izle

25 Ocak 2015 Pazar

Zafer ve Gurur - Pride and Glory Türkçe Dublaj izle

Senaryosunu Joe Carnahan’ın kaleme aldığı gerilimin hiç düşmediği aksiyon dolu bir gizem sizlerle. Filmde yer alan ünlü oyuncular filmin kalitesini ön plana çıkarmaktadır. Colin Farrell, Edward Norton ve Noah Emmerich’in bulundukları filmler her zaman harika filmler olmayı başarmıştır. Yönetmenliğini ise Gavin O’Connor üstlenmiştir.
Dört New York polisi tuzağa düşürülerek öldürülünce, tüm teşkilat alarma geçer. Serbest dolaşan bir polis katili varken ve tüm gözler bu davaya çevrilmişken, Manhattan Polis Şefi Francis Tierney, Sr. (Jon Voight) dedektif oğlu Ray Tierney’den (Edward Norton) davayı yürütmesini ister. Ray yitirilen polislerin, ağabeyi Francis Tierney Jr. (Noah Emmerich) ve kayınbiraderi Jimmy Egan’la (Colin Farrell) omuz omuza çalıştıklarını bildiği için davayı isteksizce kabul eder. Zafer ve Gurur filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Zafer ve Gurur filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Zafer ve Gurur türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Zafer ve Gurur izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Zafer ve Gurur full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Zafer ve Gurur - Pride and Glory Türkçe Dublaj izle

Şimşek Çarpması - Hit by Lightning 2014 Türkçe Dublaj izle

İnsan ne kadar bekarlığı savunsa da yalnız yaşamak hiç mi hiç doğasında yoktur. Ricky bu bekarlardan yalnız bir tanesi. Ricky bir arkadaşlık sitesinde tanıştığı güzel bir bayanla flört etmeye başlar. Artık ondan çok hoşlanmaya başlamıştır. Ricky müdürü olduğu restoranta gitmeyip Danita’yla buluşmaktadır. Danita, Ricky’den kocasını öldürmesini istediğinde işler tuhaf bir hal almıştır. Şimşek Çarpması filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Şimşek Çarpması filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Şimşek Çarpması türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Şimşek Çarpması izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Şimşek Çarpması full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Şimşek Çarpması - Hit by Lightning 2014 Türkçe Dublaj izle

Geçmişin Kirleri - Empire of Dirt Türkçe Dublaj izle

Senaryosunu Shannon Masters’ın kaleme aldığı psikolojik bir dram öyküsü sizlerle olacak. Yönetmenliğini ise Peter Stebbings üstlenmiştir. Filmde yer alan baş rol oyuncuları ise Cara Gee, Jennifer Podemski ve Shay Eyre şeklindedir.
Lena geçmişiyle yüzleşiyor. Lena, eski bir model, şimdiyse bir uyuşturucu bağımlısıdır. Bir gün on üç yaşındaki kızı Peeka aşırı doz alır ve bu durum sosyal hizmetlerin dikkatini çeker. Lena, kızını da alarak Ontario’ya taşınır. Burada yabancılaştığı annesi ile tekrar bir araya gelir ve derinlere gömmüş olduğu geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır. Geçmişin Kirleri filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Geçmişin Kirleri filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Geçmişin Kirleri türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Geçmişin Kirleri izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Geçmişin Kirleri full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Geçmişin Kirleri - Empire of Dirt Türkçe Dublaj izle

Karınca Adam - Antman 2015 izle(Fragman)

Marvel stüdyolarının son çizgi film kahramanı olan “Karınca Adam” yani “Antman” sizlerle olacak. Senaryosunu Stan Lee , Edgar Wright , Jack Kirby , Joe Cornish , Andrew Barrer ve Gabriel Ferrari gibi kalabalık bir grubun kaleme aldığı bu filmde her ayrıntı ince ince işlenmiştir. Filmde görsel, işitsel ve bir çok anlamda mükemmellik yakalanmak istenmiştir. Yönetmenliğini ise Peyton Reed üstlenmiştir. Filmin baş rolünde bulunan oyuncular ise Evangeline Lilly , Michael Douglas , Paul Rudd , Hayley Atwell ve Judy Greer gibi isimler yer almaktadır.
Bio kimya alanında iyi bir üne sahip olan ve birçok atomik çalışmada imzası bulunan Dr. Hank Pym çok iyi bir şöhrete sahiptir. Evinde kurduğu bir laboratuvar yardımıyla maddelerin büyüklükleriyle ilgili çalışmalar yapmaktadır. Amacı maddelerin ve canlıların boyutlarını değiştirmeyi sağlamaktı. Fakat ne kadar çok denekle denediyse de bir türlü istediği şeyi elde edememiştir. Bunun içinde en son çalışmasını kendi üzerinde demeye karar vermiştir. Yatığı deney sonrası Dr. Hank Pym iyi yönde etkilenmiştir yani bir takım yetenekler kazanmıştır. İstediği canlının boyutunu değiştirip, onlarla iletişim kurabilmektedir. Bu yeteneği doktor iyi yöne mi yoksa kötü yönde mi kullanacaktır? Karınca Adam filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Karınca Adam filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Karınca Adam türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Karınca Adam izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Karınca Adam full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Karınca Adam - Antman 2015 izle(Fragman)

Black Sails 2.Sezon Full izle

Starz grubun yaptığı en güzel çalışmalardan biri olarak nitelendirilen dizi tarihinin en iyi korsan dizi olan “Black Sails” dizisi 2. sezonuyla başlangıç yaptı. Robert Louis Stevenson’ın meşhur klasik romanı olan Treasure Island romanından uyarlanan dizi 20 yıl önceki durumları gözler önüne sermektedir. Senaristliğini Jonathan E. Steinberg ve Michael Angeli’nin yaptığı bu macera, dram dizisi sizleri görsel efektleri ve inanılmaz kurgusuyla kendisine bağlayacak bir yapım. Dizi, ABD ve Güney Afrika kıyılarında çekilmiştir. Dizide yer alan nlü isimler ise şöyledir: Jessica Parker Kennedy , Toby Stephens , Hakeem Kae-kazim , Hannah New ve Mark Ryan’la yapılan inanılmaz öykü… Black Sails dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Black Sails dizisini ayrıca türkçe altyazılı izlemek isteyenler için Black Sails 2.Sezon türkçe altyazılı izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Black Sails 2.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Black Sails 2.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Black Sails 2.Sezon Full izle

Kill Dil 2014 Full izle

Hint sinemasının 2014 yılında çıkış yapan nadide filmlerinden bir tanesi daha sizlerle. Film sektörüne hızlı girişiyle tanınan yönetmen Shaad Ali’nin yönetmenliğinde ve Nitesh Tiwari’nin senaristliğinde gerçekleştirilen aksiyon dolu bi romantik film sizlerle.
Dev ve Tutu, küçük yaşta terk edilmiş iki kardeştir. Bhaiyaji, kardeşleri suç dünyasının içine sokmaya karar verir. Disha’ya aşık olur ve bu dünyayı terk etmeye çalışır. Ama geçmişi peşini bırakmayacaktır. Kill Dil filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kill Dil filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kill Dil türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kill Dil izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kill Dil full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kill Dil 2014 Full izle

24 Ocak 2015 Cumartesi

Aşk Başkadır 2014 Full izle

Senaryosunu Ira Sachs ve Mauricio Zacharias birlikte kaleme aldıkları, aynı zamanda da ABD ve fransa ortak yapımı dramatik bir film sizlerle olacak. Filmde Alfred Molina , Marisa Tomei , Charlie Tahan , Christian Coulson ve John Lithgow gibi değerli oyuncular yer almaktadır. Birlikte geçirdikleri 39 yılın ardından işlerinden ayrılmak zorunda kalan eş cinsel bir çiftin New York şehrinde bir apartmana taşındıktan sonra yaşanılanları konu alıyor. Aşk Başkadır filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Aşk Başkadır filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Aşk Başkadır türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşk Başkadır izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Aşk Başkadır full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Aşk Başkadır 2014 Full izle

23 Ocak 2015 Cuma

Bataklık 2014 Full izle

Senaryosunu Alberto Rodríguez ve Rafael Cobos’un birlikte kaleme aldıkları harika bir İspanya yapımı aksiyon ve suç filmi sizlerle olacak. Filmde; gerilim ve aksiyonun tansiyonu hiç düşmemektedir. Yönetmenliğini Alberto Rodríguez’in üstlendiği güzel bir çalışma.
Bataklıkta bir seri katil dolaşmaktadır. Zıt kutuplar gibi görünen iki cinayet dedektifi, aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakmalı ve daha fazla genç kadın hayatını kaybetmeden, katili bir an önce adalete teslim etmelidir. Bataklık filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Bataklık filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Bataklık türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bataklık izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Bataklık full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Bataklık 2014 Full izle

Unutulmaz Aşk - The Best of Me 2014 izle

Unutulmayan anılar vardır, bir de aşk. Unutulmayan bir aşkın unutulmaz ve dramatik öyküsü sizlerle olacak. Senaryosunu J. Mills Goodloe kaleme almıştır. Yönetmenliğini ise Michael Hoffman’ın üstlendiği güzel bir dram ve romantik yapımı.
Nicholas Sparks’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlama. İki eski lise aşığının 20 yıl sonra, bir cenaze nedeniyle doğup büyüdükleri kasabada yeniden bir araya gelmelerini konu alan filmin senaryosu Monaghan’ın yanı sıra J. Mills Goodloe ve Will Fetters tarafından kaleme alınmış. Unutulmaz Aşk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Unutulmaz Aşk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Unutulmaz Aşk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Unutulmaz Aşk izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Unutulmaz Aşk full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Unutulmaz Aşk - The Best of Me 2014 izle

Ya Sonra Full izle

Bir varmış, bir yokmuş ile başlayan masallardaki gibi yaşayan iki aşık…Unutulmayan o ilk dokunuş, asla yeri dolmayan sözcüklerin bir bir aşka gelişi ve göz gözegeçen gecelerin sonunda; aşk masalının mutlu kahramanları oldular.Uyuyan Güzel ve Beyaz Atlı Prens gibi, Külkedisi ve hayalindeki sevgilisi gibi… Onlar daevlendiler.Peki, mutlu sona ulaşanlar, hep mutlu yaşarlar mı?Gerçeğe dönüşen hayaller değerini yitirdiğinde, Uyuyan Güzel hiç uyanmamayı dilemişolamaz mı?Mutluluk; masalın bittiği yerde son bulur.Masalları kıskandıracak bir aşk yaşadılar, kimsenin hayal edemeyeceği kadar çokistediler ve ; evlendiler. Ama bilmedikleri bir şey vardı: Biten bir masaldan geriyekalan, hayatın gerçekleri olacaktı.
Adem – Özcan Deniz Didem’le evliliğinin yedinci yılını yaşamaktadır. Birkaç ticari denemesi olmuş ama başaramamış ve boyunun ölçüsünü almıştır. Veterinerliğe devam etmektedir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek, maça gitmek, müzikle uğraşmak ve ara da sırada hep beraber dışarı çıkmak haricinde hayatın rutin akışına kendini kaptırmıştır. Ama bencilliği ve hep arkasından sürüklediği karısının uyarılarını dikkate almaması kabusu olacaktır. Karısına olan aşkını hatırlaması için büyük bir sarsıntı onu beklemektedir. Ya Sonra filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ya Sonra filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Ya Sonra tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ya Sonra izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ya Sonra full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ya Sonra Full izle

Evim Sensin Full izle

Özcan Deniz’in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği harika bir dramatik romantik film sizlerle. Fahriye Evcen’in ve Özcan Deniz’in baş rollerini paylaştığı bu aşk öyküsü nesiller boyu konuşulacak cinsten bir film. Kırılmış kalbinin yaralarını üzerinde taşıyan Leyla başından geçen bir ayrılığın sonunda baba evine döner ve bir yanda kırılan kalbini bir yanda otoriter babası Selim’le olan bağını onarmaya başlar. Çocukluk evinin kapısından adımını attığında hayatının en zor 4 yılına girdiğinden habersizdir Leyla ile yolu kesişinceye kadar yalnızca kendisi için yaşamış olan İskender, yetimhanede büyümüş ve hiçbir zaman gerçek bir evi olmamış bir insandır. Evim Sensin filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Evim Sensin filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Evim Sensin tek parça Hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Evim Sensin izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Evim Sensin full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Evim Sensin Full izle

21 Ocak 2015 Çarşamba

Kumarbaz - Losejas Türkçe Dublaj izle

Filmin dram ve gerilim dalında; 2 ödül ve 4 ödül adaylığı bulunmaktadır. Yönetmenliğini ve senaryosunu Ignas Jonynas’ın üstlendiği aynı zamanda kaleme aldığı güzel bir dramatik gerilim sizlerle olacak. Sağlık görevlisi Vincentas, akıllanmaz bir kumarbazdır. Bu kötü alışkanlığı sürdükçe borçları, ödenmez bir noktaya gelmiştir. Daha fazla para kazanmak için, kendi işi üzerine bahis oynatmaya başlar. Ambulans ile müdahaleye gittiği hastalarının yaşam ve ölümü üzerine bahisleri açar. Kumarbaz filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kumarbaz filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kumarbaz türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kumarbaz izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kumarbaz full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kumarbaz - Losejas Türkçe Dublaj izle

Vaşak Zamanı - I lossens time Türkçe Dublaj izle

Danimarka ve İsveç’in ortak yapımı olan bu 2013 yapımı dram filminin 5 ödül adaylığı bulunmaktadır. Senaryosunu Jonas T. Bengtsson ve Per Olov Enquist birlikte kaleme aldıkları biraz gerilimli dramatik bir hikaye sizlerle olacak. Bir bilim adamı olan Lisbeth, rahip Helen’dan umutsuz bir konuda yardım ister. Yaşlı bir çifti öldürdükten sonra yüksek güvenlikli psikiyatri koğuşuna gönderilen genç adam, tanrı hakkında konuşurken intihar etmeye çalışır. Şimdi ise bu iki kadının, genç adamın şok edici geçmişine inerek bir şeyleri değiştirmesi gerekir. Vaşak Zamanı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Vaşak Zamanı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Vaşak Zamanı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Vaşak Zamanı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Vaşak Zamanı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Vaşak Zamanı - I lossens time Türkçe Dublaj izle

Wasseypur Çeteleri Türkçe Dublaj Full izle

Akhilesh Jaiswal , Anurag Kashyap , Sachin K. Ladia , Zeishan Quadri ve Rutvik Oza gibi ünlü isimlerin kaleme aldığı hint sineması ve dünya sinemasında büyük yer edinmiş harika bir film olan “Wasseypur Çeteleri” filmi 2 bölümden oluşmaktadır. Her bölümü ayrı bir olay olan bu filmde: Birbirlerine düşman olan ailelerin 70 yıldır süre gelen rekabetlerini konu alıyor. Bu neredeyse asırlık düşmanlığın sebebinin altında Hindistan’daki bir madenci kasabasına sahip olma istediği yatıyordur. İngiliz sömürgesi altında olan Hindistan’da trenleri yağmalayarak İngilizlere zarar veren Şahit Han, intikam için uzun bir zaman bekleyecektir. Filmin 1 ödülü ve 3 ödül adaylığı bulunmaktadır. Wasseypur Çeteleri filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Wasseypur Çeteleri filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Wasseypur Çeteleri türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Wasseypur Çeteleri izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Wasseypur Çeteleri full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Wasseypur Çeteleri Türkçe Dublaj Full izle

Yapışık Kardeşler 2015 Full izle(Fragman)

Halim ile Selim komik iki kardeştir. Fakat sıradan kardeşlerden farkları, doğuştan yapışık ikizler olmaları bu yaşa kadar beraber yaşamış olmalarıdır. Küçük bir köyde sıradışı hayatlarına mutlu mesut devam ederler fakat yaşları gelmesine rağmen, kendilerine uygun ‘hayırlı’ bir kısmet bulamazlar. Hal böyle olunca da büyük şehrin, İstanbul’un yolunu tutarlar… Filmin yönetmenliğini, komedi oyunculuğu ve sunuculuğu ile tanıdığımız İlker Ayrık üstleniyor. Yapımda başrolü Hakan Bulut ile paylaşan Ayrık’a kadroda ayrıca İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve Bülent Şakrak gibi yakından tanıdığımız isimler eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise Pervasız Film firması üstleniyor.
Şu dünya öylesine çok farklılıklarla doludur ki! Bir çok insan normal olarak yaratılmıştır fakat içimizde de farklı insanlarda bulunmaktadır. Bunlardan birisi de “İkiz Kardeşler” dir. Yani ikiz dediysek yapışık ikizler… Halim ile Selim’in komik bir o kadar da eğlenceli harika bir komedi sizlerle. Halim ile Selim küçük bir köyde yaşayan doğuştan yapışık iki kardeştirler. Küçükken pek fazla sıkıntı olmayan durumları evlenme çağına geldiklerinde ise bu durum onları çok fazla sıkıntıya düşürmüştür. Kim iki adamla evlenmek ister ki :) Halim ile Selim’de çareyi büyük şehirde bulmayı ummuşlardır ve tutmuşlardır İstanbul’un yolunu. Artık yeni şehir yeni umutlar.
Filmin yönetmenliğini, komedi oyunculuğu ve sunuculuğu ile tanıdığımız İlker Ayrık üstleniyor. Yapımda başrolü Hakan Bulut ile paylaşan Ayrık’a kadroda ayrıca İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve Bülent Şakrak gibi yakından tanıdığımız isimler eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise Pervasız Film firması üstleniyor. Yapışık Kardeşler filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yapışık Kardeşler filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Yapışık Kardeşler tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yapışık Kardeşler izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yapışık Kardeşler full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yapışık Kardeşler 2015 Full izle(Fragman)

20 Ocak 2015 Salı

En Şiddetli Sene 2015 Full izle

Yapımcılığını Neal Dodson ve Anna Gerb’in yapımcılığını birlikte üstlendiği harika bir suç ve gerilim filmi sizlerle. Filmde: Alessandro Nivola , Jessica Chastain , Oscar Isaac , Ashley Williams ve Catalina Sandino Moreno gibi ünlü isimlerin yer aldığı; 16.000.000 $ gibi büyük bir bütçeyle çekilen bu yapıt imdb puanlamasında da 7.7′lik bir puan alarak güzel bir başarı elde etmiştir. Film 6 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecektir.
1981 yılının kışında, New York’ta geçen gerilim dolu hikayede göçmen bir ailenin yaşamına odaklanıyor. New York şehri tarihinin en çetin dönemini geçirirken New York’a yerleşen Anna ve Abel Morales çifti karşılarına çıkan fırsatları değerlendirip bir yandan işlerini büyütürken, diğer yandan şehrin yolsuzluk, şiddet ve suç sarmalında ayakta kalmaya çalışmaktadır. Petrol sektöründe çalışan Abel, piyasanın şartlarının ve rakiplerinin acımasızlığını keşfeder. Sonrasında mücadele edebilmek için tek yolun en az onlar kadar vahşi olmaktan geçtiğini fark eder. Abel yasal yolları bırakıp ailesi için kurduğu tüm düzeni yok edecek olan bu tehditlere karşı savaşmak zorunda kalacaktır. En Şiddetli Sene filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. En Şiddetli Sene filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için En Şiddetli Sene türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
En Şiddetli Sene izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi En Şiddetli Sene full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

En Şiddetli Sene 2015 Full izle

İki Gecelik Aşk - Two Night Stand 2014 izle

Eğlenceli ve bir o kadar da güzel bir romantik-komedi sizlerle olacak. Senaryosunu Mark Hammer kaleme almıştır. Max Nichols‘ın ilk yönetmenlik deneyimi olan Two Night Stand, günümüz sanal dünyasının tek gecelik ilişkilerine ayna tutuyor. Alec (Miles Teller) ve Megan (Miles Teller) yaşadıkları tek gecelik ilişkiyi bir geceliğine daha uzatmak isterler ama duygusal bir ilişki istememektedirler. İki Gecelik Aşk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. İki Gecelik Aşk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İki Gecelik Aşk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İki Gecelik Aşk izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İki Gecelik Aşk full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İki Gecelik Aşk - Two Night Stand 2014 izle

The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz 2014 Full izle

Harika bir belgesel tadında biyografi filmi sizlerle olacak. Film daha çok belgesel türünde ilerlemektedir. Filmin 2 ödülü ve 1 ödül adaylığı bulunmaktadır. Reddit kurucularından genç yaşta kaybettiğimiz Aaron swartz’ın hayat hikayesinin anlatıldığı belgesel niteliğindeki bu yapıtta Aaron’ın çocukuluğundan ölümüne kadar geçen zaman 26 yıllık zaman diliminde onun fikirleri, dehası ve hayata bakış açısı gözler önüne seriliyor. The Internets Own Boy filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Internets Own Boy filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Internets Own Boy türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Internets Own Boy izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Internets Own Boy full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz 2014 Full izle

Sinbad Beşinci Seyahat 2014 Full izle

Sinbad çizgi filmini hepimiz izlemişizdir. Çizgi film karakteri beyaz perde de. Sultanın ilk doğan çocuğu kötü bir büyücü tarafından kaçırılır. Sinbad çocuğu kurtarmak için büyüler ve yaratıklara karşı, uçsuz bucaksız kızgın çölde yeni bir maceraya atılır. Sinbad Beşinci Seyahat filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sinbad Beşinci Seyahat filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sinbad Beşinci Seyahat türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sinbad Beşinci Seyahat izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sinbad Beşinci Seyahat full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sinbad Beşinci Seyahat 2014 Full izle

19 Ocak 2015 Pazartesi

Kanlı Bataklık - X Moor 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini aynı zamanda da senaristliğini Luke Hyams’ın üstlendiği harika bir gerilim tadında korku filmi sizlerle. İki Amerikalı, Exmoor’un kırlarında gezen vahşi kediler hakkındaki söylentileri duyunca İngiltere’ye doğru yola çıkarlar. Kırsala vardıklarında bir avcı ile tanışırlar ve vahşi hayvanlardan birini bulmak üzere harekete geçerler. Ancak bulacakları şey, umduklarından çok daha farklı olacaktır. Kanlı Bataklık filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kanlı Bataklık filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kanlı Bataklık türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kanlı Bataklık izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kanlı Bataklık full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kanlı Bataklık - X Moor 2014 Türkçe Dublaj izle

Justice League Throne of Atlantis 2015 Full izle

Tüm süper kahramanların bir arada olduğu bu güzel animasyon çalışması 2015 ocak ayında vizyona girmesi bekleniyordu. Sitemizin farkıyla ilk sizlerle. Adalet Birliği: Savaş’ın neticesinde dünya barışa kavuşur ya da en azından öyle görünmektedir. Ta ki Atlantis, krallarının ölümünden dolayı Metropolis’e saldırana dek. Ama kraliçenin farklı planları vardır ve kayıp oğlunu bulmaları için Adalet Birliği’ne ihtiyaç duyar. Birlik’in arayışı esnasında Okyanus Efendisi tarafından yönetilen Atlantis askerleri saldırılarına devam eder. Justice League Throne of Atlantis filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Justice League Throne of Atlantis filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Justice League Throne of Atlantis türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Justice League Throne of Atlantis izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Justice League Throne of Atlantis full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Justice League Throne of Atlantis 2015 Full izle

Winx Club: Okyanusun Gizemi 2014 Türkçe Dublaj izle

3 Ekim 2014 tarihinde vizyona giren Winx kızları yeni bir italyan yapımıyla sizlerle. Karanlık Büyü Takımı Tamamlandı: Trix, Politea ve Tritannus grup için hiç de fena değil. neredeyse yenilmezler! Ama bunların hiçbiri, gerçek Winx gücü ile kıyaslanamaz, Sevginin gücü: Bloom Sihirli İnciyi düşmanlarından önce bulmak ve Trix’in okyanusta hapsettiği prens Sky’ı kurtarmak için, şimdi daha azimlidir. Winx’in kaybececek zamanı yok: çok geç olmadan düşmanlarını nasıl durdurabilecekler? Winx Club Okyanusun Gizemi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Winx Club Okyanusun Gizemi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Winx Club Okyanusun Gizemi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Winx Club Okyanusun Gizemi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Winx Club Okyanusun Gizemi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Winx Club: Okyanusun Gizemi 2014 Türkçe Dublaj izle

Kumarbaz - The Gambler 2014 izle

Kumarın zararlarını etkilerini tek tek saymamıza gerek yok. Kumar öyle bir bağımlılık yapar ki insan ne halde olduğunu ve nerelere geldiğini hiç fark etmez. Bir profesör olan Mark Wahlberg aşırı derecede bir kumar bağımlısıdır. Mark Wahlberg okulda da çok sevilen bir öğretmendir. Hiç bir öğrencisinin onun özel hayatı hakkında en ufak bir bilgisi yoktur. 40.000 $ borçlandıktan sonra mafyayla başı çok büyük derde girmiştir. Senaryosunu William Monahan kaleme almıştır. Kumarbaz filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kumarbaz filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kumarbaz türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kumarbaz izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kumarbaz full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kumarbaz - The Gambler 2014 izle

18 Ocak 2015 Pazar

Boyun Eğmez - Unbroken 2015 izle

Ünlü ve güzel oyuncu Angelina Jolie’nin ikinci kez kamera arkasına geçtiği bu harika biyografi ve aksiyon filmi sizlerle olacak. Film henüz vizyona girmemiş olmasına karşın birhdfilm.com farkıyla sizlere sunuluyor. 20 Şubat 2015 tarihinde Türk sinemalarında yerini alacak olan bu filmin yapımcılığını Angelina Jolie ve Erwin Stoff birlikte üstlenmişlerdir. Senaryosunu ise Joel Coen , Ethan Coen , Richard LaGravenese ve William Nicholson gibi ünlü senaristler birlikte yürüttükleri çalışmayla kaleme almışlardır.
1936′da Almanya’nın başkenti Berlin’de yapılan Olimpiyat Oyunları’na katılan ve erkekler 5 bin metre yarışında 8. olmasına karşın son 56 saniye içinde yaptığı atılımla Nazi Almanyası’nın lideri Adolf Hitler’in dikkatini çeken ve daha sonra onunla buluşan, ABD’nin II. Dünya Savaşı’na girmesinin ardından 1941′de Hava Kuvvetleri’ne katılan, B-24 savaş uçağı bombacısı olarak Pasifik’teki Funafuti Adası’na gönderilen, içinde bulunan uçağı, 1942′de kayıp bir uçağı aramak için düzenlenen arama kurtarma operasyonu sırasında okyanusa çakılan ve kazadan kurtulan 3 kişiden biri olan Zamperini’ye şiddetli travma sonrası stres bozukluğu teşhisi konuldu. Huzuru yaşamını Hristiyanlık dinine adayarak bulan Zamperini, 1998′de 81. yaş gününde Japonya’nın Nagano kentinde düzenlenen Kış Olimpiyatları’nda da Olimpiyat Meşalesi’ni taşımıştı. Boyun Eğmez filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Boyun Eğmez filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Boyun Eğmez türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Boyun Eğmez izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Boyun Eğmez full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Boyun Eğmez - Unbroken 2015 izle

Aşk ve Nefret - Hateship Loveship 2015 Türkçe Dublaj izle

Aşk ve nefret aynı enerji düzeyinde olan iki ayrı duygudur. Bu duygular birbirlerine gebe olan duygulardır. Aşk sonunda nefret olursa durumlar tahmin edilemeyecek düzeyde kötüleşir ve çığırından çıkar. Madde bağımlısı bir baba, akli dengesi yerinde olmayan bir kız ve dadısı arasında geçen ilgin hikayenin işlendiği güzel bir dram filmi sizlerle. Film 27 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecektir. Aşk ve Nefret filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Aşk ve Nefret filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Aşk ve Nefret türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşk ve Nefret izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Aşk ve Nefret full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Aşk ve Nefret - Hateship Loveship 2015 Türkçe Dublaj izle

Born of War Full izle

Hayatta bazı şeyler vardır ki dönüşü hiç olmaz. Bunlardan biride ailenizin ölmesidir. Mina, ailesini yeni kaybetmiş sıradan bir genç kızdır. Gerçek babasının üvey ailesinin ölümüne sebep olduğunu ve hain bir terörist olduğunu öğrendikten sonra İngiliz istihbaratına girerek babasının izini sürmüştür. Mina artık babasının her daim ensesinde nefes alan bir ölüm meleğidir. Born of War filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Born of War filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Born of War türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Born of War izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Born of War full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Born of War Full izle

Vice 2015 Full izle

Bruce Willis’ten nefes kesen harika bir film daha sizlerle. Senaryosunu Andre Fabrizio ve Jeremy Passmore birlikte kaleme almışlardır. Filmde yer alan diğer oyuncular ise Ambyr Childers ve Thomas Jane şeklindedir.
Ylı 1985′tir. Los Engeles eyaleti her zaman ki halinden daha karışıktır. Böyle bir kargaşa ortamında isi bırakan özel dedektif Doc Sportello artık normal bir yaşamı öylesine çok özlemiştir ki…! Eski sevgilisini arayıp muhabbet etmek istediğinde onun kaybolduğu haberini alması onu endişelendirmektedir. Sportello kız arkadaşı için son bir dedektiflik daha yapmak zorundadır. Doc Sportello’nun da işlerin içerisinde yer alması olayları başka bir boyuta taşımıştır. Vice filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Vice filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Vice türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Vice izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Vice full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Vice 2015 Full izle

Watchmen Türkçe Dublaj Full izle

Süper Kahramanların bir arada olduğu fantastik bir bilim-kurgu ve fantastik film sizlerle olacak. 2007 ABD yapımı 7.7 imdb puanına sahip harika bir film sizlerle. Senaryosunu David Hayter’ın kaleme aldığı ve Zack Snyder’in yönetmenliğini üstlendiği aksiyon filmi sizlerle. Filmin 4 ödül ve 11 ödül adaylığı bulunmaktadır.
Komedyen lakaplı süper kahramanın öldürülmesi olayını soruşturan Rorschach, kahramanları gözden düşürmek ve öldürmek için düzenlenen dehşetengiz komployu gün ışığına çıkarır. Arkadaşlarının geçmişiyle ilgili geniş kapsamlı komplonun tarihin akışını değiştirecek boyutta olduğunu keşfedecektir. Watchmen filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Watchmen filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Watchmen türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Watchmen izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Watchmen full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Watchmen Türkçe Dublaj Full izle

Eragon Türkçe Dublaj Full izle

Ejderhalarla dolu bir hikaye ye hazır olun. Senaryosunu Peter Buchman’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Stefen Fangmeier üstlendiği bu güzel fantastik macera sizlerle olacak. Yoksul bir çiftçinin yeğeni olan Eragon ormanda parlak, mavi bir taş bulur. O an bu taşın başına konan bir talih kuşu olduğunu ve bu sayede ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünür. Taş çatladığında ise ailesine eski dünyadan kalan bir miras ile karşı karşıya olduğunu anlar. Eragon filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Eragon filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Eragon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Eragon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Eragon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Eragon Türkçe Dublaj Full izle

Vanilla Sky Türkçe Dublaj Full izle

Ünlü oyuncu TOM CRUISE’tan harika bir bilim-kurgu ve romantik film sizlerle. Filmin 5 ödül ve 20 ödül adaylığı bulunmaktadır. Filmin senaryosunu Alejandro Amenábar üstlenmiştir. Filmde yer alan Cameron Diaz ve Penélope Cruz diğer ünlü oyunculardır.
New York’lu David Aames (TOM CRUISE) paranın satın alabileceği her şeye sahip olan ve göz kamaştırıcı bir yaşamı olan genç bir yayıncıdır. Yakışıklıdır, zengindir, karizmatiktir. Kısacası dışarıdan bakan biri için mükemmel bir hayata sahiptir. Ancak David’in hayatı her ne kadar muhteşem görünürse görünsün, David’in görülemeyen ve onu bir hayli rahatsız eden problemleri de vardır.
David doğum günü verdiği partide arkadaşı Brian ile birlikte gelen Sofia (PENELOPE CRUZ) adlı bir kıza ilk görüşte vurulur ve aşık olur. Ancak David’in Sofia ile tanıştıktan kısa bir süre sonra yaptığı bir hata hem Sofia’yı kaybetmesine neden olur hem de her şey karmaşık bir hal alır. David bir yandan Sofia’ya tekrar ulaşmaya çalışırken bir yandan da zihnini kemiren bu karışıklığa bir çözüm bulmalıdır. Davıd’in ayrıca stüne çok düşen sevgilisi Julıe (CAMERAN DİAZ) ile de uğraşması gerekmektedir. Vanilla Sky filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Vanilla Sky filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Vanilla Sky türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Vanilla Sky izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Vanilla Sky full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Vanilla Sky Türkçe Dublaj Full izle

Sessizler - The Quiet Ones 2014 Türkçe Dublaj izle

Tehlikeli ve gerilim dolu sahne, filmleriyle ün yapmış olan yönetmen John Pogue’nin yönetimindeki bu harika film size korku dolu anları garanti ediyor. Senaryosunu ise senarist Craig Rosenberg kaleme almıştır.
Tartışmalı yöntemler ile en iyi öğrencilerini tehlikeli deneylerde kullanan alışılagelmişin dışında bir profesörün hikayesini anlatıyor. Deneyin amacı ise şeytani bir ruh yaratmak. Paranormal aktivitelerin insanin negatif enerjisinin neden olduğu teorisine dayanarak, kafayı sıyırmış bir bilim adamı genç bir kızın üzerinde bir dizi deney uygular ve kızı deliliğin sınırına iter. Korkutucu olaylar ile birlikte şok edici ve korkunç sonuçlar doğmaya başlayınca, grup hayal ettiklerinden daha kötü ve kuvvetli bir güce yol açtıklarını fark edeceklerdir. Sessizler filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sessizler filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sessizler türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sessizler izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sessizler full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sessizler - The Quiet Ones 2014 Türkçe Dublaj izle

Yaz Bekarı - The Seven Year Itch Türkçe Dublaj izle

Ünlü oyuncu Marilyn Monroe’dan harika bir komedi ve romantik film sizlerle olacak. Film 1957 yılında yapılmıştır. Senaryosunu ve yönetmenliğini Billy Wilder üstlenmiştir.
Söylediğinde herkesin aklında hollywood`un en çekici ikonu beliren isim O, iyi niyetli bir diva, seksi vücut kıvrımları ve küstah ama seksi gülüşüyle şehvet uyandıran bir kadındı. ayrıca film yapmanın sınırlarını zorlayarak,adımlarını takip eden aktristler için bir öncü oldu.bugüne kadar,yaklaşık yarım yüzyıldan beri,tüm dünyada uluslararası bir seks tanrıçası olarak bilindi ve silindi. hollywood`un sansürcülerinin dikkatli gözetimi altında yapılan“yaz bekarı”’nın çekimlerinde açıklık konusunda bir ün yapmış olan marilyn, eşini ve oğlunu yaz için tatile yollamış bir adamın üst katında oturan seksi ama masum bir yıldız adayını canlandırıyor. Yaz Bekarı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yaz Bekarı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yaz Bekarı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yaz Bekarı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yaz Bekarı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yaz Bekarı - The Seven Year Itch Türkçe Dublaj izle

16 Ocak 2015 Cuma

Birdman 2015 Full izle

27 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecek olan bu harika “Birdman” filmi sizlerle. Senaryosunu Alejandro González Iñárritu , Nicolás Giacobone ve Alexander Dinelaris gibi güzel bir ekibin kaleme aldığı oldukça da iyi bir imdb puanı yakalayan bu komed ve dram filmi sizlerle olacak. Yönetmenliğini ise Alejandro González Iñárritu üstlenmiştir.
Filmde; Raymon Carver popüleritesi yüksek bir süper kahramanı canlandırmaktadır. O bu süper kahraman kimliğinin altında çok etkileyici ve çok meşhurdur. Zaman geçtikçe bu ilgi ve alaka ondan gitmeye başlamıştır. Carver ilgi ve alakaya öylesine bağımlıdır ki bunu kaybetmemek için her şeyi yapabilir. Egolarının artık tatmin olmuyor olması onu öylesine çok bunalıma sokmuştur ki, ortada ne bir aile ne de kayda değer bir kariyer kalmıştır. Raymon Carver bu kariyeri ve ailesini kazanmak için yeniden parlayışını konu alacak olan filmde Michael Keaton ve “Hulk” karakterini canlandıran isim Edward Norton birlikte yer almışlardır. Birdman filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Birdman filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Birdman türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Birdman izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Birdman full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Birdman 2015 Full izle

Dragons : Dawn of the Dragon Racers 2014 izle

Senaryosunu Art Edler Brown ve Cressida Cowell’ın birlikte kaleme aldıkları 2014 ABD yapımı güzel bir animasyon ve kısa film sizlerle olacak. Bu film “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” filminin devamı gibi görünebilir. Bu filmde konu tamamen ejderha yarışları üzerine kurulmuştur. Film yanlızca 26 dakika gibi kısa bir zaman diliminde geçmektedir. Dragons Dawn of the Dragon Racers filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Dragons Dawn of the Dragon Racers filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dragons Dawn of the Dragon Racers türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dragons Dawn of the Dragon Racers izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Dragons Dawn of the Dragon Racers full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Dragons : Dawn of the Dragon Racers 2014 izle

Bir İnsanı Öldürmek 2014 izle

Yönetmenliğini ve senaryosunu Alejandro Fernández Almendras’ın üstlendiği harika bir 2014 yapımı dram öyküsü sizlerle. Bir babanın insanlardan almaya başladığı öcünü konu alan güzel bir çalışma…
Bir İnsanı Öldürmek (To Kill a Man), ailesine sataşanlara karşı çaresiz kalan ve yasalarla dahi adalet sağlayamayan halim selim bir babanın çaresizliği üzerinden bir intikam öyküsü anlatıyor. Bu ilk filmiyle Sundance Film Festivali’nde Büyük Jüri Ödülü’nü kazanan Şili sinemasının genç yönetmenlerinden Alejandro Fernandez Almendras’dan çarpıcı bir suç ve ceza öyküsü. Bir İnsanı Öldürmek filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Bir İnsanı Öldürmek filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Bir İnsanı Öldürmek türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bir İnsanı Öldürmek izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Bir İnsanı Öldürmek full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Bir İnsanı Öldürmek 2014 izle

Korsanlar 2014 Full izle

Joseon Hanedanlığı dönemidir. Ortalıkta savaşın derin izleri bulunmaktadır ve korsanlar çok yaygınlaşmıştır. Joseon Hanedanlığı kral mührü için seferber olmuştur. Fakat hanedan askerleri kral mührünün bir mavi balina tarafından yutulduğunu öğrendiklerinde korsanlardan yardım isterler. Korsanların mavi balinayı yakalamak için verdikleri uğraşı konu alan güzel bir macera ve tarihi film sizlerle. Korsanlar filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Korsanlar filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Korsanlar türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Korsanlar izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Korsanlar full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Korsanlar 2014 Full izle

Catch Hell 2014 Full izle

Joe Gossett ve Ryan Phillippe’nin birlikte kaleme aldıkları bu sıra dışı hikayede aksiyon ve gerilimin dozu hiç düşmemektedir. Her anı ve her sahnesi sizlere gerilimin ne demek olduğunu fazlasıyla tattıracaktır. Filmin yapımcıları arasında ünlü seri katil filmi olan “Testere” serisinin yapımcısı da bulunuyor.
Kendine göre hatırı sayılır bir popülariteye sahip, Hollywood aktörü Reagon Pearce (Ryan Phillippe), yoğun tempo ile çalıştığı Louisiana Shreveport’daki işine giderken hiç beklemediği bir şekilde kaçırılır. Bataklıktaki izbe bir kulübeye kapatılan Pearce’a, envai çeşit işkence yapılır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de, kaçıranlar tarafından Twitter hesabı ele geçirilerek, kendisi hakkında uygunsuz içerik yüklenmekle tehdit edilir. Janjanlı aktörümüz bu beladan nasıl kurtulabilecektir. Catch Hell filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Catch Hell filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Catch Hell türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Catch Hell izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Catch Hell full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D brhdfilm.com iyi seyirler diler…

Catch Hell 2014 Full izle

Happy New Year 2014 Full izle

Hint Sinemasının Hollywodd’u olan Bollywood’un en iyi ve en güzel aksiyon dolu, bol müzikalli filmi “Happy New Year” filmi sizlerle olacak. Baş rollerini Shah Rukh Khan ve Deepika Padukone birlikte yer almaktadır. Kaybeden bir ekip milyonların sevgisini kazanmak için şimdiye kadar yapılmamış en büyük elmas soygunu işine girerler. Happy New Year 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Happy New Year 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Happy New Year 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Happy New Year 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Happy New Year 2014 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Happy New Year 2014 Full izle

Necrofobia 2014 Full izle

Nicanor Loreti’nin senaryosunu kaleme aldığı harika bir gerilim ve gizem filmi sizlerle. Kendi halinde iyi bir terzi olan Dante iki kız kardeşini kaybetmiştir. Bu olaydan sonra psikolojisi bozulan Dante’nin ölülere karşı fobisi oluşmuştur. Bu fobi ona, her ölü gördüğünde aklını kaçırmasına neden olmaktadır. Necrofobia filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Necrofobia filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Necrofobia türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Necrofobia izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Necrofobia full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Necrofobia 2014 Full izle

Debug 2014 Full izle

Yapay zeka teknolojisinin her geçen gün arttığı günümüzde bu tehditle savaşmakta bir o kadar zorlaşmıştır. Bu tehdide karşı savaşmak üzere 6 kişilik bir hacker grubu oluşturulmuştur. Terk edilmiş bir gemi içerisinde savaşmaya zorlanan hackerlar için durum çok zordur. Debug 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Debug 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Debug 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Debug 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Debug 2014 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Debug 2014 Full izle

Kalbin Direnişi - The Normal Heart 2014 Türkçe Dublaj izle

8.1 imdb puanına sahip harika bir dram filmi sizlerle olacak. Tiyatro oyunu The Normal Heart’ın tv filmi uyarlaması olan yapıtta 80’li yıllarda salgın şeklinde yayılan AIDS virüsüne karşı başlattığı kampanyayla dikkat çeken aktivist yazar Ned Weeks’in hikayesini konu ediniyor. Ned Weeks, erkek arkadaşı Felix ile birlikte bu virüse ve insanların kafalarındaki AIDS imajına karşı esaslı bir başkaldırış öyküsünü ortaya çıkarırlar.
Dünyaya göstermeye çalıştıkları şeylerden biri de insanların zannettiğinin aksine AIDS’in eşcinsel birliktelikten doğan bir hastalık olmadığı gerçeğidir. Ned Weeks, kendi adımlarıyla başlattığı bu mücadelede, hastalığa karşı savaşan bir grubu da kurarak önemli bir figüre dönüşür. Kalbin Direnişi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kalbin Direnişi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kalbin Direnişi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kalbin Direnişi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kalbin Direnişi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kalbin Direnişi - The Normal Heart 2014 Türkçe Dublaj izle

14 Ocak 2015 Çarşamba

İskelet İkizler- The Skeleton Twins 2014 Full izle

İki ayrı şehirde iki ayrı kardeşler Maggie ve Milo.. Bunlar on seneye yakın bir süredir birbirlerini görmemektedirler. Maggie ve Milo’nun birbirleriyle kavuşabilmelerini konu alan güze bir komedi yapıtı sizlerle olacak. Senaryosunu Craig Johnson ve Mark Heyman birlikte kaleme almışlardır; aynı zamanda da Craig Johnson yönetmenliğini üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular ise Bill Hader, Kristen Wiig ve Luke Wilson şeklindedir. İskelet İkizler filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. İskelet İkizler filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İskelet İkizler türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İskelet İkizler izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İskelet İkizler full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İskelet İkizler- The Skeleton Twins 2014 Full izle

Şeytanın Eli 2014 Türkçe Dublaj izle

Korku ve gerilimin doruk noktasına çıkaracak harika bir 2014 yapımı gerilim filmi sizlerle. Dindar bir toplulukta son derece sıkı bir yaş hiyerarşisi vardır. Aynı gün doğan 6 genç kız, 18. doğum günlerinin arifesinde gizemli bir şekilde kaybolmaya başlar. Topluluğun yaşlıları bunun eski bir kehanetin gerçekleşmesi olabileceğini düşünürler, gençler ise yaşlıları suçlar. Şeytanın Eli filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Şeytanın Eli filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Şeytanın Eli türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Şeytanın Eli izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Şeytanın Eli full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Şeytanın Eli 2014 Türkçe Dublaj izle

13 Ocak 2015 Salı

Morning Star 2014 Full izle

Savaş çok çetin geçmektedir. Her yerde askerlerin cesetleri vardır. Kıyasıya bir savaştır fakat her savaşta olduğu gibi bir taraf yenilecektir. Prens, savaşın sonunu görmüştür. Artık süvariler tek tek düşmeye başlamıştır. Prens en iyi savaşçılarından birini çağırarak ona kendisinin öldüğü haberini babası olan krala iletmesini ister. Savaşçı, prensinin emirlerini iletmek için yollara düşer. Bu savaşçının yolda karşılaşacağı zorlukları konu alan 2014 İtalya yapımı harika bir aksiyon filmi sizlerle olacak. Filmin senaryosunu Marco Ristori ve Luca Boni birlikte kaleme almışlardır. Morning Star filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Morning Star filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Morning Star türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Morning Star izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Morning Star full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Morning Star 2014 Full izle

Balık ile Kraker’in Maceraları Full izle

Eğlenceli bir çizgi film macerasına ne dersiniz? Bir balığın krakerle çıktığı yolculuğa tanık olacaksınız. İzlerken eğleneceğiniz eğlenirken de güleceğiniz güzel bir 2014 yapımı sizlerle.
Televizyon dizisi olarak gösterilen Fish ve Chips’in hikayesinin beyazperde uyarlamasını izliyoruz. Fish adlı japon balığı, et yiyen atalarından yadigar bir kemiğe sahiptir. Kemiğin sahibi olan ata balık, geçmişte bir kediyi yalayıp yutmuştur ve bu yüzden de soyağacında efsanevi bir öneme sahiptir. Öte yandan Brooklyn’de yaşayan baba kedi Chipsus, oğlu Chip’i evden kovar.
Eve yeniden ayak basabilmesi içinse bir tek şartı vardır: Çok değerli bir hazine olarak gördüğü bir kemiği bulup ona geri getirmesi. Chipsus’un istediği kemik, aslında Fish’in koruması altında olan kemiğin ta kendisidir. Kemiği geri almak Chip’in düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Chip’in en yakın arkadaşı Rolf da plana dahil olur ve ona amacına ulaşabilmesi için yardım etmeye çalışır. Chip, Fish’le bir mücadeleye gider ve bunun sonucunda kemik, kanalizasyon mazgalından aşağı düşer. e kadar uğraştılarsa da ona ulaşmayı başaramayan ikili, geceleri görebilme umuduyla plajda gezinmeye başlarlar. Kemiği bulma konusunda yaşadıkları umutsuzluk yerini öfkeye bırakır. Fish ve Chip, arayışın ve kızgınlığın bir araya getirdiği bir ikiliye dönüşür. Balık ile Krakerin Maceraları filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Balık ile Krakerin Maceraları filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Balık ile Krakerin Maceraları türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Balık ile Krakerin Maceraları izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Balık ile Krakerin Maceraları full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Balık ile Kraker’in Maceraları Full izle

12 Ocak 2015 Pazartesi

Shameless 5. Sezon Full izle

Nihayet beklenen dizinin 5.Sezonu sizlerle olacak. Dizi de William H. Macy, Emmy Rossum, Justin Chatwin, Emma Kenney, Steve Howey ve Zach McGowan gibi ünlü isimler yer almaktadır. Bir aile düşünün; her bir ferdi bir başka pis işe bulaşmış olsun. Alkolik bir baba ve yaşları 2′den 20′ye uzanan 6 çocuk, terkedip giden bir anne.
Shameless bu karanlık tablodan sıkı bir dram yerine, trajikomik bir hikaye çıkarmayı başarıyor. En büyük kardeş Fiona’nın ayakta tutmaya çalıştığı ailesi, her geçen gün biraz daha uçuruma sürüklenirken, işler bir türlü düzelmek bilmiyor. Shameless 5. Sezon dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Shameless 5. Sezon dizisini ayrıca türkçe altyazılı izlemek isteyenler için Shameless 5. Sezon türkçe altyazılı izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Shameless 5. Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Shameless 5. Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Shameless 5. Sezon Full izle

Desecrated 2015 Full izle

Üniversitelerde standarttır bir grup anlaşarak tatile giderler. Deniz, kum ve sahil… Bu filmde ise bir grup arkadaş bir hafta sonu bir yerlere kaçmak isterler. Bir arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bir çiftlik evi kiralarlar. Bu çiftlik evleri şehrin biraz dış kısmında kalmaktadır. Onlar tüm eşyalarıyla beraber giderek neler yapacaklarını planlamaya başlamışlardır. Fakat bilmedikleri bir gerçek vardır; o da bu çiftlik evlerinin bekçisi hiçte göründüğü gibi bir adam değidir. O bir katildir. Buraya gelmişlerdir artık bir çıkış yolları yoktur. Desecrated filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Desecrated filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Desecrated türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Desecrated izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Desecrated full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Desecrated 2015 Full izle

Takip 2 İstanbul - Taken 2 Türkçe Dublaj izle

Liam Neeson severlere harika bir suç ve gerilim filmi daha. Emekli CIA ajanı Bryan Mills kızının kaçırılmasının ardından tam bir sene geçmiştir. Kızını kurtardıktan sonra normal bir yaşantı sürmeye devam etmiştir. Fakat böyle insanların hayatları normal gitmiyordur. Bu sefer kötü adamlar İstanbul’da olan karısını kaçırmışlardır. Bryan bu sefer kızının da yardımıyla karısını kaçıranların cezasını teker teker verecektir. Takip 2 İstanbul filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Takip 2 İstanbul filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Takip 2 İstanbul türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Takip 2 İstanbul izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Takip 2 İstanbul full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Takip 2 İstanbul - Taken 2 Türkçe Dublaj izle

İntikam - Swelter 2014 Türkçe Dublaj izle

Aynı zamanda hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Keith Parmer’dan 2014 yapımı güzel bir gerilim ve aksiyon filmi izleyeceğiz. Alfred Molina, Jean-Claude Van Damme ve Mindy Robinson gibi oyuncular yer almaktadır.
İhanete uğradıkları bir casino soygun girişiminin ardından hapse düşen bir çete, 10 yıl sonra hapisten kaçar. Tek bir amaçları vardır, onlara ihanet edeni bulup intikamlarını almak. İntikam filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. İntikam filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İntikam 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İntikam izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İntikam full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İntikam - Swelter 2014 Türkçe Dublaj izle

Goodbye to All That 2014 izle

Yönetmenliğini ve senaryosunu Angus MacLachlan kaleme alıp yönettiği harika bir 2014 yapımı komedi sizlerle beraber. Filmde: Yeni boşanmış bir aile babasının kızı ile berber yeni hayat şartlarına adaptasyonu nu konu alan güzel bir yapım. Onları yeni hayatlarında komik süprizler bekliyor. Anna Camp, Melanie Lynskey ve Paul Schneider gibi isimler filmde yer almıştır. Goodbye to All That filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Goodbye to All That filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Goodbye to All That türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Goodbye to All That izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Goodbye to All That full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Goodbye to All That 2014 izle

Karısı - Son Epouse 2014 Türkçe Dublaj izle

Fransa , Hindistan ve Belçika gibi çeşitli ülkelerde çekilen harika bir 2014 yapımı dram filmi sizlerle olacak. Senaryosunu Agnès de Sacy ve Michel Spinosa birlikte kaleme almışlardır. Filmde yer alan oyuncular Charlotte Gainsbourg , Yvan Attal şeklindedir.
Hindistan’da yaşayan bir kadın olan Gracie, nedeni aydınlatılamamış şekilde hayatını kaybeden Fransız arkadaşı Catherine ve geçmişteki hatalarını düzeltmek için Hindistan’a gidip Gracie ile tanışmaya karar veren Catherine’in eski kocası Joseph arasında yaşanan mistik olayları izliyoruz. Karısı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Karısı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Karısı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Karısı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Karısı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Karısı - Son Epouse 2014 Türkçe Dublaj izle

PK 2014 Full HD izle

Aamir Khan’ı en son “Dhoom 3″ filminde gösmüştük. O filmde bizleri aksiyonun doruk noktasına çıkarmıştı. Gerek oyunculuğu gerekse aksiyon sahneleriyle bizlere güzel anlar yaşatmıştı. Şimdi ise “P.K.” filmiyle bizleri eğlendirirken düşündürecek. Film Hindistan yapımı dram ve komedi filmidir. İmdb puanı ise yeterince iyi 8.8…
P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.’in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.’in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.’in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz. P.K. 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. P.K. 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için P.K. 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
P.K. 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi P.K. 2014 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

PK 2014 Full HD izle

Aşkta Mutlu Son Yoktur - Not Another Happy Ending 2013 Tr Dublaj izle

Aşka dair o kadar çok şey söylenmiştir ki? Kim bilebilir ki aşkın nasıl bir şey olduğunu. çünkü tam bir açıklaması yoktur. “Aşkta Mutlu Son yoktur” filmi her aşkın bir gün biteceğine dair harika bir komedi ve romantik film sizlerle olacak.
Jane Lockhart, çocukluk anılarını baz alarak duygu dolu bir roman yazar. Başvurduğu her yayınevi tarafından reddedilen Jane, sonunda Tom Duval’ın batmak üzere olan yayınevine gider. Tom, Jane’in kitabını basmayı kabul eder ve bir süre, birlikte kitap üstünde çalışarak çok iyi vakit geçirirler. Ama Jane, basılan kitabının kopyası eline geçince yazdığı çoğu şeyin Tom tarafından değiştirildiğini görür.
Tom’la iki kitap için anlaşma yaptığından dolayı da yayın evinden ayrılamaz. Bu yüzden bir kitap daha yazıp Tom’la yollarını ayırma kararı alırlar. Bu arada Jane’in kitabı İskoçya’da çok beğenilir ve ödül alır. Bu da Jane için ünlü olmak demektir. Bu ünün getirilerinden biri de bir senaryo yazarı olan Willie’dir. Willie ile bir ilişkiye başlayan Jane, yeni kitabını yazmaya başlar. Fakat kitabın son bölümünü bir türlü yazamaz. Tom ise Jane’in hayatına Willie girdiği ve mutlu olduğu için Jane’in tıkandığını düşünür. Jane’in kitabını tamamlaması için de Jane’i tekrar kötü hissettirmeye çalışır. Ama bunu yaptıkça Jane’e aşık olmaya başlar. Aşkta Mutlu Son Yoktur filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Aşkta Mutlu Son Yoktur filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Aşkta Mutlu Son Yoktur türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşkta Mutlu Son Yoktur izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Aşkta Mutlu Son Yoktur full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Aşkta Mutlu Son Yoktur - Not Another Happy Ending 2013 Tr Dublaj izle