8 Ocak 2015 Perşembe

The Imitation Game – Yapay Oyun HD izle

Sherlock Holmes dizisiyle yüzünü çokca görmeye alıştığımız Benedict Cumberbatch’in baş rolde bulunduğu ve güzel oyuncu Keira Knightley’nin eşlik ettiği 8.2 imdb puanına sahip harika bir biyografi filmi. Filmdeki diğer oyuncular ise Mark Strong , Matthew Goode ve Charles Dance gibi ünlüler yer almaktadır. Yapımcılığını ise Peter Heslop ve Nora Grossman birlikte üstlenmişlerdir. Senaryosunu ise ünlü senarist Graham Moore kaleme almıştır.
Savaşta en önemli olan şeylerin başında haberleşme gelir. Haber alma ağı iyi olan bir devlet savaştığı diğer devletlerden bir sıfır öndedir her zaman. Peki bu haberleşme ağlarını ne oluşturuyor? Haberleşme ağlarının çoğunluğunu telsizler oluşturmaktadır. Bazı telsiz konuşmaları şifreli oldukları için birileri tarafından çözümlenmesi gerekmektedir. Bu çözümlemeyi de en iyi yapabilecek olanda iyi bir matematikçidir tabi ki! Ünlü matematik dehası olan Alan Turing’in 2.Dünya Savaşı yıllarında Alman Haberleşme ağının şifrelerini çözmesini konu alan bu gerilim, dram ve biyografi filmi sizlerle olacak. Film 15.000.000 $ gibi bir bütçeyle çekilmiştir. Yapay Oyun filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yapay Oyun filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Imitation Game türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Imitation Game izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Imitation Game full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Imitation Game – Yapay Oyun HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder