25 Ocak 2015 Pazar

Zafer ve Gurur - Pride and Glory Türkçe Dublaj izle

Senaryosunu Joe Carnahan’ın kaleme aldığı gerilimin hiç düşmediği aksiyon dolu bir gizem sizlerle. Filmde yer alan ünlü oyuncular filmin kalitesini ön plana çıkarmaktadır. Colin Farrell, Edward Norton ve Noah Emmerich’in bulundukları filmler her zaman harika filmler olmayı başarmıştır. Yönetmenliğini ise Gavin O’Connor üstlenmiştir.
Dört New York polisi tuzağa düşürülerek öldürülünce, tüm teşkilat alarma geçer. Serbest dolaşan bir polis katili varken ve tüm gözler bu davaya çevrilmişken, Manhattan Polis Şefi Francis Tierney, Sr. (Jon Voight) dedektif oğlu Ray Tierney’den (Edward Norton) davayı yürütmesini ister. Ray yitirilen polislerin, ağabeyi Francis Tierney Jr. (Noah Emmerich) ve kayınbiraderi Jimmy Egan’la (Colin Farrell) omuz omuza çalıştıklarını bildiği için davayı isteksizce kabul eder. Zafer ve Gurur filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Zafer ve Gurur filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Zafer ve Gurur türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Zafer ve Gurur izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Zafer ve Gurur full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Zafer ve Gurur - Pride and Glory Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder