7 Ocak 2015 Çarşamba

Breaking Bad 1. Sezon Full HD izle

Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbetteki yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek.
Bir yanda kimya alanında önemli işlere imza atmış bir öğretmen, diğer yanda bu tehlikeli piyasayı çok iyi tanıyan, gözü pek bir ‘eski öğrenci’… Yüksek kalitede ve saflıkta ürettikleri metamfetamin, onları uyuşturucu ticaretinin en riskli yollarına da bulaştıracak.
Başrollerini deneyimli aktör Bryan Cranston veAaron Paul’un paylaştığı Breaking Bad, orijinal öyküsü ve sürükleyici senaryosunun yanı sıra oyuncularına kazandırdığı Altın Küre adaylıkları, Emmy ve Saturn ödülleriyle de televizyon dizileri arasında kalitesini ve farkını belli eden bir yapım. Breaking Bad 1. Sezon filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Breaking Bad 1. Sezon filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Breaking Bad 1. Sezon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Breaking Bad 1. Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Breaking Bad 1. Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Breaking Bad 1. Sezon Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder