6 Ocak 2015 Salı

İyi Bir Adam - A Good Man 2014 Türkçe Dublaj izle

Bir seri katil olan Alexander her işini tertipli ve düzenli yapmaktadır. Alexander en son işinde elinde olmayan nedenlerden dolayı başarısız olmuştur. Bu durum onu öylesine rahatsız etmiştir ki Romanya’ya dönüp sakin ve silahlardan uzak bir hayat sürmeye teşvik etmiştir. Fakat onunda bildiği fakat kabullenemediği bir gerçek vardır. Bu tür insanların hiç bir zaman rahat yaşamı olmaz ve ölene kadar da hiç bir hesapları kapanmaz.
Filmin senaryosunu Jason Rainwater ve Keoni Waxman birlikte kaleme almışlardır. Filmin yönetmen koltuğunda ise Keoni Waxman bulunmaktadır. Filmde; Steven Seagal baş rolde olmak üzere Tzi Ma , Radu Banzaru , Claudiu Bleont ve Massimo Dobrovic gibi ünlü isimler yer almaktadır. Dövüş filmlerinin 1 numaralı isimi Steven Seagal’le aksiyon ve gerilim dolu sahneler sizlerle. İyi Bir Adam filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. İyi Bir Adam filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İyi Bir Adam türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İyi Bir Adam izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İyi Bir Adam full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İyi Bir Adam - A Good Man 2014 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder