18 Ocak 2015 Pazar

Boyun Eğmez - Unbroken 2015 izle

Ünlü ve güzel oyuncu Angelina Jolie’nin ikinci kez kamera arkasına geçtiği bu harika biyografi ve aksiyon filmi sizlerle olacak. Film henüz vizyona girmemiş olmasına karşın birhdfilm.com farkıyla sizlere sunuluyor. 20 Şubat 2015 tarihinde Türk sinemalarında yerini alacak olan bu filmin yapımcılığını Angelina Jolie ve Erwin Stoff birlikte üstlenmişlerdir. Senaryosunu ise Joel Coen , Ethan Coen , Richard LaGravenese ve William Nicholson gibi ünlü senaristler birlikte yürüttükleri çalışmayla kaleme almışlardır.
1936′da Almanya’nın başkenti Berlin’de yapılan Olimpiyat Oyunları’na katılan ve erkekler 5 bin metre yarışında 8. olmasına karşın son 56 saniye içinde yaptığı atılımla Nazi Almanyası’nın lideri Adolf Hitler’in dikkatini çeken ve daha sonra onunla buluşan, ABD’nin II. Dünya Savaşı’na girmesinin ardından 1941′de Hava Kuvvetleri’ne katılan, B-24 savaş uçağı bombacısı olarak Pasifik’teki Funafuti Adası’na gönderilen, içinde bulunan uçağı, 1942′de kayıp bir uçağı aramak için düzenlenen arama kurtarma operasyonu sırasında okyanusa çakılan ve kazadan kurtulan 3 kişiden biri olan Zamperini’ye şiddetli travma sonrası stres bozukluğu teşhisi konuldu. Huzuru yaşamını Hristiyanlık dinine adayarak bulan Zamperini, 1998′de 81. yaş gününde Japonya’nın Nagano kentinde düzenlenen Kış Olimpiyatları’nda da Olimpiyat Meşalesi’ni taşımıştı. Boyun Eğmez filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Boyun Eğmez filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Boyun Eğmez türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Boyun Eğmez izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Boyun Eğmez full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Boyun Eğmez - Unbroken 2015 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder