20 Ocak 2015 Salı

En Şiddetli Sene 2015 Full izle

Yapımcılığını Neal Dodson ve Anna Gerb’in yapımcılığını birlikte üstlendiği harika bir suç ve gerilim filmi sizlerle. Filmde: Alessandro Nivola , Jessica Chastain , Oscar Isaac , Ashley Williams ve Catalina Sandino Moreno gibi ünlü isimlerin yer aldığı; 16.000.000 $ gibi büyük bir bütçeyle çekilen bu yapıt imdb puanlamasında da 7.7′lik bir puan alarak güzel bir başarı elde etmiştir. Film 6 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecektir.
1981 yılının kışında, New York’ta geçen gerilim dolu hikayede göçmen bir ailenin yaşamına odaklanıyor. New York şehri tarihinin en çetin dönemini geçirirken New York’a yerleşen Anna ve Abel Morales çifti karşılarına çıkan fırsatları değerlendirip bir yandan işlerini büyütürken, diğer yandan şehrin yolsuzluk, şiddet ve suç sarmalında ayakta kalmaya çalışmaktadır. Petrol sektöründe çalışan Abel, piyasanın şartlarının ve rakiplerinin acımasızlığını keşfeder. Sonrasında mücadele edebilmek için tek yolun en az onlar kadar vahşi olmaktan geçtiğini fark eder. Abel yasal yolları bırakıp ailesi için kurduğu tüm düzeni yok edecek olan bu tehditlere karşı savaşmak zorunda kalacaktır. En Şiddetli Sene filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. En Şiddetli Sene filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için En Şiddetli Sene türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
En Şiddetli Sene izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi En Şiddetli Sene full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

En Şiddetli Sene 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder