7 Ocak 2015 Çarşamba

Hayalet Dayı 2015 Full izle

Ozan ve Caner iki samimi arkadaştırlar. Hayatta tek istedikleri şey kafalarını sokabilecek bir sıcak evdir. Günlerce haftalarca aramışlardır fakat ev fiyatları onların bütçesine uyacak gibi değildir. Ozan ve Caner yoğun bir araştırmanın neticesinde çok ucuz bir fiyata harika bir ev bulmuşlardır. Hiç bir şeyden süphelenmemişler evi bir an evvel tutmuşlardır. Ozan ve Caner için her şey çok güzeldir. Ev on numara beş yıldız güzel bir 3+1 evdir. Fakat evden esrarengiz bir takım sesler gelmektedir. Ozan ve Caner anlarlar ki evde arafta olan bir hayalet vardır. Bu Hayalet Dayı’nın Ozan ve Caner’den bir isteği vardır. Öteki tarafa huzurlu gitmesi gerekmektedir. Bunun için ise Ozan ve Caner’in yardımına ihtiyacı vardır. Bu iki arkadaşı komik olaylar zinciri bekliyor.
Senaryosunu Serkan Altuniğne , Ozan özcan ve Ali Yorgancıoğlu gibi ünlü senaristlerin kaleme aldığı bu 2015 komedi filmi sizlerle olacak. Yönetmenlik ve yapımcılığını Ali Yorgancıoğlu üstlenmiştir. Filmde; Settar Tanrıöğen , Caner Özyurtlu , Esra Dermancıoğlu , Ayşe Melike Çerçi ve Ülkü Duru gibi ünlü isimler yer almaktadır. Hayalet Dayı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Hayalet Dayı filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Hayalet Dayı tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hayalet Dayı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Hayalet Dayı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Hayalet Dayı 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder