21 Ocak 2015 Çarşamba

Yapışık Kardeşler 2015 Full izle(Fragman)

Halim ile Selim komik iki kardeştir. Fakat sıradan kardeşlerden farkları, doğuştan yapışık ikizler olmaları bu yaşa kadar beraber yaşamış olmalarıdır. Küçük bir köyde sıradışı hayatlarına mutlu mesut devam ederler fakat yaşları gelmesine rağmen, kendilerine uygun ‘hayırlı’ bir kısmet bulamazlar. Hal böyle olunca da büyük şehrin, İstanbul’un yolunu tutarlar… Filmin yönetmenliğini, komedi oyunculuğu ve sunuculuğu ile tanıdığımız İlker Ayrık üstleniyor. Yapımda başrolü Hakan Bulut ile paylaşan Ayrık’a kadroda ayrıca İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve Bülent Şakrak gibi yakından tanıdığımız isimler eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise Pervasız Film firması üstleniyor.
Şu dünya öylesine çok farklılıklarla doludur ki! Bir çok insan normal olarak yaratılmıştır fakat içimizde de farklı insanlarda bulunmaktadır. Bunlardan birisi de “İkiz Kardeşler” dir. Yani ikiz dediysek yapışık ikizler… Halim ile Selim’in komik bir o kadar da eğlenceli harika bir komedi sizlerle. Halim ile Selim küçük bir köyde yaşayan doğuştan yapışık iki kardeştirler. Küçükken pek fazla sıkıntı olmayan durumları evlenme çağına geldiklerinde ise bu durum onları çok fazla sıkıntıya düşürmüştür. Kim iki adamla evlenmek ister ki :) Halim ile Selim’de çareyi büyük şehirde bulmayı ummuşlardır ve tutmuşlardır İstanbul’un yolunu. Artık yeni şehir yeni umutlar.
Filmin yönetmenliğini, komedi oyunculuğu ve sunuculuğu ile tanıdığımız İlker Ayrık üstleniyor. Yapımda başrolü Hakan Bulut ile paylaşan Ayrık’a kadroda ayrıca İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve Bülent Şakrak gibi yakından tanıdığımız isimler eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise Pervasız Film firması üstleniyor. Yapışık Kardeşler filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yapışık Kardeşler filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Yapışık Kardeşler tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yapışık Kardeşler izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yapışık Kardeşler full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yapışık Kardeşler 2015 Full izle(Fragman)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder