16 Ocak 2015 Cuma

Catch Hell 2014 Full izle

Joe Gossett ve Ryan Phillippe’nin birlikte kaleme aldıkları bu sıra dışı hikayede aksiyon ve gerilimin dozu hiç düşmemektedir. Her anı ve her sahnesi sizlere gerilimin ne demek olduğunu fazlasıyla tattıracaktır. Filmin yapımcıları arasında ünlü seri katil filmi olan “Testere” serisinin yapımcısı da bulunuyor.
Kendine göre hatırı sayılır bir popülariteye sahip, Hollywood aktörü Reagon Pearce (Ryan Phillippe), yoğun tempo ile çalıştığı Louisiana Shreveport’daki işine giderken hiç beklemediği bir şekilde kaçırılır. Bataklıktaki izbe bir kulübeye kapatılan Pearce’a, envai çeşit işkence yapılır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de, kaçıranlar tarafından Twitter hesabı ele geçirilerek, kendisi hakkında uygunsuz içerik yüklenmekle tehdit edilir. Janjanlı aktörümüz bu beladan nasıl kurtulabilecektir. Catch Hell filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Catch Hell filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Catch Hell türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Catch Hell izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Catch Hell full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D brhdfilm.com iyi seyirler diler…

Catch Hell 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder