28 Ocak 2015 Çarşamba

Sevimli Tehlikeli 2015 Full izle

Özcan Deniz’den olay yaratacak bir yapıt daha geldi. En son filmi olan “Su ve Ateş” filmiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve güzel bir gişe elde eden yakışıklı yönetmen; bu projesinde daha çok komediye ve romantizme ağırlık vermiştir. Bu film için yeni nesil gençlerin filmi olduğunun altını çizmeyi ihmal etmemiştir. Filmi özel yapan bir başka şeyse baş rol oyuncularıdır. “Şeref Meselesi” dizisinin yakışıklı oyuncusu Şükrü Özyıldız ve “Karagül” dizisinin güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan’la güzel, masalsı bir film yolculuğu bizleri bekliyor.
Zarok, alanında uzman bir hırsızdır. Tüm yetenekleri bununla da sınırlı değildir. O aynı zamanda sempatik ve yakışıklı biridir. Bu yeteneğini kızları kandırmada başarılı bir şekilde kullanmaktadır. Zeliş, çok güzel bir kızdır ve ailesinin tek kız evladıdır. Tüm hayatını beyaz atlı prensi beklemekle geçirmiş ve onun varlığını hep yanında hissetmiştir. Bir gün beyaz atlı prensi gelmiştir. Fakat bu beyaz atlı prens gerçekte onun beklediği gibi bir değildir. Zarok yıllar önce bu genç kızı henüz beşikteyken ailesinden koparmıştır. Bu hatasını telafi edebilmek adına tekrar kızı kaçırıp ailesine teslim etmek ister. Fakat bilmediği ve hesaplayamadığı tek gerçek onunda aşık olabileceği ihtimaliydi. Filmimizin sloganı “Kendi Hikayeni Yazacak Kadar Cesur Musun?” şeklindedir. Sevimli Tehlikeli filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sevimli Tehlikeli filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Sevimli Tehlikeli tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sevimli Tehlikeli izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sevimli Tehlikeli full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sevimli Tehlikeli 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder