16 Ocak 2015 Cuma

Birdman 2015 Full izle

27 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecek olan bu harika “Birdman” filmi sizlerle. Senaryosunu Alejandro González Iñárritu , Nicolás Giacobone ve Alexander Dinelaris gibi güzel bir ekibin kaleme aldığı oldukça da iyi bir imdb puanı yakalayan bu komed ve dram filmi sizlerle olacak. Yönetmenliğini ise Alejandro González Iñárritu üstlenmiştir.
Filmde; Raymon Carver popüleritesi yüksek bir süper kahramanı canlandırmaktadır. O bu süper kahraman kimliğinin altında çok etkileyici ve çok meşhurdur. Zaman geçtikçe bu ilgi ve alaka ondan gitmeye başlamıştır. Carver ilgi ve alakaya öylesine bağımlıdır ki bunu kaybetmemek için her şeyi yapabilir. Egolarının artık tatmin olmuyor olması onu öylesine çok bunalıma sokmuştur ki, ortada ne bir aile ne de kayda değer bir kariyer kalmıştır. Raymon Carver bu kariyeri ve ailesini kazanmak için yeniden parlayışını konu alacak olan filmde Michael Keaton ve “Hulk” karakterini canlandıran isim Edward Norton birlikte yer almışlardır. Birdman filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Birdman filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Birdman türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Birdman izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Birdman full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Birdman 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder