26 Ocak 2015 Pazartesi

8 Saniye 2015 Full izle

Başarılı bir oyuncu olan Esra İnal’ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “8 Saniye” filminin teması “Ya Hayallerimizde Hayatımız Kadar Gerçekse!” şeklindedir. Filmi ilginç kılan bir takım ayrıntılar bulunmaktadır. Bu ayrıntılar filmin çekildiği mekanlar ve tabi ki görüntü yönetmenidir.
Film, Türkiye ve Almanya ortak yapımı niteliği taşımaktadır. Filmde yer alan ve harika bir şehir olan Berlin tüm güzelliği ile gözler önüne serilmiştir. Bunun yanında İstanbul’un tüm gözde yerlerine de değinilen filmde bizleri görsel bir şölen beklemektedir. Mardin’in taş evlerini ve Tuz Gölü’nü de unutmamak gerekir. Filmin yönetmenliğini G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin başarılı yönetmeni Ömer Faruk Sorak üstlenmiştir.
Filmin senaristlik koltuğunda tabi ki baş rol oyuncusu Esra İnal ve Nuran Evren Şit bulunmaktadır. Filmde yer alan oyuncular ise Esra İnal, Fırat Çelik, Fahri Yardım, Mehmet Kurtuluş, Salih Kalyon, Sema Poyraz, Devrim Yakut, Şiir Eloğlu, İlknur Boyraz, Demet Gül, Leonie Benesch, Ralph Herforth, Constantin von Jascheroff, Grit Boettcher ve konuk oyuncu Don Miguel Ruiz eşlik ediyor. 8 Saniye filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. 8 Saniye filmini ayrıca tek parça hd izlemek isteyenler için 8 Saniye tek parça izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
8 Saniye izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi 8 Saniye full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

8 Saniye 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder