8 Ocak 2015 Perşembe

Pek Yakında Türkçe Dublaj Full izle

Senaryosunu Sopon Sukdapisit kaleme aldığı 2008 yapımı Tayland üretimi harika bir gerilim ve korku filmi sizlerle. Filmde; Chantavit Dhanasevi , Worakarn Rojanawatchra , Sakulrath Thomas , Chantawit Tanasaewee ve Sarinrat gibi ünlü isimler rol almaktadır. Filmin senaryosu en az filmin ismi kadar ilgi çekici.
Bir korku filminde sizi en çok korkutan şey nedir? Bir hayaletin beklenmedik biçimde aniden kaybolması mı? Ana karakter, hemen arkasındaki hayaleti farketmediğinde mi? Film boyunca izlediğiniz kişinin aslında hayalet olduğunu öğrenmek mi? Peki ya bir gün yalnız başınıza evinize döndüğünüzde, izlediğiniz korku filminin sizi kovalamasına ne dersiniz?Yönetmen Sopon Sukdapisit anlatıyor:“Çocukların hayal gücü geniştir” lafına sonuna kadar inanıyorum. Ben de o gördüğü,duyduğu her şeyi alıp, onlarla ilgili hayal dünyası yaratan çocuklardan biriyim; özellikle de korku filmleri seyrederken. Yetişkin birisi film izlediğinde, film bittiği anda bir rahatlama gelir. Pek Yakında filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Pek Yakında filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Pek Yakında türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Pek Yakında izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Pek Yakında full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Pek Yakında Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder