30 Ocak 2015 Cuma

Eğlence Sınıfı - Mees Kees Türkçe Dublaj Full izle

“Mees Kees” filmi öğrencilerin okul müdürüne karşı direnişini konu alan güzel bir aile ve komedi filmidir. 2012 yapımı olan filmin senaryosunu Tijs van Marle kaleme almıştır. Yönetmenliğini Barbara Bredero yapmıştır ve Fabian Jansen, Hannah Hoekstra ve Willem Voogd gibi genç isimler rol almaktadır. Filmin 1 ödülü ve 1 ödül adaylığı bulunmaktadır.
Tobias, sınıf öğretmeni Bayan Sanne ile hiç bir zaman iyi geçinememiştir. Öğretmeni, haylazlıkları sonucu sürekli onu müdürün odasına götürmekte, zor ödevler vermektedir. Sanne doğum iznine ayrılınca, yerine genç ve çocuklarla iyi geçinen bir öğretmen olan Kees gelir. Artık okul, tüm çocuklar için çok daha eğlenceli ve cazip bir yer haline gelmiştir. Fakat katı kuralları ile meşhur okul müdürü, bu gidişata bir dur demenin vaktinin geldiğini düşünmektedir. Eğlence Sınıfı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Eğlence Sınıfı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Eğlence Sınıfı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Eğlence Sınıfı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Eğlence Sınıfı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Eğlence Sınıfı - Mees Kees Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder