30 Ocak 2015 Cuma

Azınlık Raporu - Minority Report Türkçe Dublaj izle

Tom Cruise’dan nefesleri kesecek bir film sizlerle. “Görevimiz Tehlike” film serisiyle aksiyon filmlerinde adını sıkça duyurmaya başlamıştır. Onun en iyi filmlerinden bir tanesi olan “Azınlık Raporu” filmini sunarız. Yönetmenliğini Steven Spielberg’in üstlendiği bu mükemmel çalışmanın senaristliğini ise Philip K. Dick kaleme almıştır.
Yıl 2045. Bir zamanlar cinayet oranında birinci sırada olan Washington şehri artık suç oranının en düşük olduğu şehir olmuştur. Bunun sebebi, polis teşkilatının cinayetleri işlenmeden önce tespit etme yeteneğine sahip “precog”lar kullanması ve böyle cinayet gerçekleşmeden önce müdahale ederek suçun önlemesidir.
Departmanın en önemli dedektifi olan John Anderton, kendi oğlu da yıllar önce cinayete kurban gittiği için kendisini katilleri suçu işlemeden önce yakalamaya adamıştır.
Rutin günlerden birinde, Anderton kendisinin katil zanlısı olarak görüldüğünü farkeder. İçinde bulunduğu sistemin kurbanı olduğunu anlar ve peşindeki polislerden kaçarak kendisine komplo düzenleyeni bulmak için harekete geçer. Azınlık Raporu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Azınlık Raporu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Azınlık Raporu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Azınlık Raporu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Azınlık Raporu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Azınlık Raporu - Minority Report Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder