8 Ocak 2015 Perşembe

Seçilmiş Kişi - The Giver 2014 Türkçe Dublaj izle

1993 yılında Lois Lowry’nin bilim-kurgu romanından uyarlanan harika bir yapıt sizlerle. Filmde hayal gücünün ötesine çıkılmış. Yapımcılığını Jeff Bridges ve Nikki Silver üstlenmiştir. Senaryosunu ise Michael Mitnick kaleme almıştır. Yönetmen koltuğunda ise Phillip Noyce bulunmaktadır.
Ütopik bir dünya düzeninde geçiyor ve bu dünyada insanların zihinlerinde bulunan geçmişe dair anılar ve bilgiler tamamen siliniyor. Dolayısıyla artık insanların hafızalarında ne suç, ne yoksulluk ne de hastalıklar kalır. Bu geçmişi ayrıntılarıyla bilen tek kişi ise ‘The Giver’ isimli yaşlı bir adamdır. 18 yaşındaki Jonas, yaşlı adamın yanında çalışmaya başlayınca insanlığın hafızalarından silinen geçmişini öğrenmeye başlar. Zamanla bu sırların acımasızlığıyla yüzleşen Jonas’ın hayatı tam bir kaosa dönüşecektir. Seçilmiş Kişi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Seçilmiş Kişi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Seçilmiş Kişi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Seçilmiş Kişi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Seçilmiş Kişi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Seçilmiş Kişi - The Giver 2014 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder