25 Ocak 2015 Pazar

Karınca Adam - Antman 2015 izle(Fragman)

Marvel stüdyolarının son çizgi film kahramanı olan “Karınca Adam” yani “Antman” sizlerle olacak. Senaryosunu Stan Lee , Edgar Wright , Jack Kirby , Joe Cornish , Andrew Barrer ve Gabriel Ferrari gibi kalabalık bir grubun kaleme aldığı bu filmde her ayrıntı ince ince işlenmiştir. Filmde görsel, işitsel ve bir çok anlamda mükemmellik yakalanmak istenmiştir. Yönetmenliğini ise Peyton Reed üstlenmiştir. Filmin baş rolünde bulunan oyuncular ise Evangeline Lilly , Michael Douglas , Paul Rudd , Hayley Atwell ve Judy Greer gibi isimler yer almaktadır.
Bio kimya alanında iyi bir üne sahip olan ve birçok atomik çalışmada imzası bulunan Dr. Hank Pym çok iyi bir şöhrete sahiptir. Evinde kurduğu bir laboratuvar yardımıyla maddelerin büyüklükleriyle ilgili çalışmalar yapmaktadır. Amacı maddelerin ve canlıların boyutlarını değiştirmeyi sağlamaktı. Fakat ne kadar çok denekle denediyse de bir türlü istediği şeyi elde edememiştir. Bunun içinde en son çalışmasını kendi üzerinde demeye karar vermiştir. Yatığı deney sonrası Dr. Hank Pym iyi yönde etkilenmiştir yani bir takım yetenekler kazanmıştır. İstediği canlının boyutunu değiştirip, onlarla iletişim kurabilmektedir. Bu yeteneği doktor iyi yöne mi yoksa kötü yönde mi kullanacaktır? Karınca Adam filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Karınca Adam filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Karınca Adam türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Karınca Adam izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Karınca Adam full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Karınca Adam - Antman 2015 izle(Fragman)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder