1 Ocak 2015 Perşembe

San Andreas 2015 Full izle

Deprem: bir çok büyük devletin korkulu rüyasıdır. Bunların en başında ABD, İngiltere ve Çin gelir. Depremin yıkıcı etkileri çok fazladır mal kaybının yanı sıra büyük ölümlere yol açmkatadır. Bunun içinse bir çok ülkede çarpık kentleşmenin önüne geçilmeye başlamıştır. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleşen büyük bir deprem şehri yerle bir etmiştir. Bu yıkım bir çok cana mal olmuştur. Bir helikopter pilotu olan Tom(Dwayne Johnson) kızını kaybetmiştir. Onu bulmak için deprem alanına gittiğinde işler hiçte görüldüğü gibi değildir.
Baş rollerini kaslı ve iri oyuncu, Kendisini “Akrep Kral” , Hızlı ve Öfkeli serisi ve bir çok aksiyon filminden tanıdığımız Dwayne Johnson oynamaktadır. Ona eşlik eden bir başka isimse “Fantastik Dörtlü” filminden ve “Forever” dizisinden tanıdığımız Ioan Gruffudd bulunmaktadır. Güzel oyuncular Alexandra Daddario ve Carla Gugino’yu da unutmamak gerekir. San Andreas filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. San Andreas filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için San Andreas türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
San Andreas izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi San Andreas full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

San Andreas 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder