5 Ocak 2015 Pazartesi

Game of Thrones 5.Sezon Full HD izle

Game of Thrones serisinin 5. serisi görücüye çıktı. Bir çok ülkede büyük bir izleyici kitlesi yakalayan dizi 2015 yılının ilk aylarında yeni sezonu başlatacaklarını söylediler. Game of Thrones 5.Sezon tüm beklentileri fazlasıyla karşılayacak. Tüm dizi severler bu seriyi sabırsızlıkla ve iştahla bekliyor.
Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon’un kral olmasını sağlayan Ned Stark’ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır.
Fakat suyun öte yanında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen , kız kardeşi Daenerys’i barbar kavimlerin başı Han Drogo’ya vererek, güç birliği planları yapmaktadır. Tahtını büyük bir iştahla geri isteyen ama kraliyet oyunlarından habersiz olan Viserys’in planları Kral Baratheon’a ulaşır. Savaş alanında büyük cengaver olan ama ülke ve aile yönetiminde aynı başarıyı tutturamayan Baratheon’un tamamen güvenebileceği ve her yanlış hamlesini arkasından toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark bu görev için seçilen tek aday isimdir. Game of Thrones 5.Sezon dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Game of Thrones 5.Sezon dizisini ayrıca türkçe altyazılı izlemek isteyenler için Game of Thrones 5.Sezon türkçe altyazılı izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Game of Thrones 5.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Game of Thrones 5.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Game of Thrones 5.Sezon Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder