6 Ocak 2015 Salı

Sharknado 2 The Second One 2014 Türkçe Dublaj izle

Sharknado birinci serisiyle büyük beğeni topladı. Sharknado 1′de olayların ve konunun yavan olduğu söylenmişti. Senarist Thunder Levin farklı bir şeyler denemiştir. Filmde; Ian Ziering, Tara Reid ve Vivica A. Fox gibi oyuncular yer almaktadır.
Fin Shepard ve ekibi tekrardan köpekbalıklarıyla savaşırlar.. Sharknado 1’de yem olduğu halde köpekbalığının midesinden canlı kurtulan kahramanımız eşiyle uçak yolculuğundadır. Gene aynı olayda yaralı kurtulmuş olan köpekbalığı bu olayı onur meselesi yapar ve aşiretiyle birlikte bulutların üstündeki uçağa baskın yapar. Ancak saldırı amacına ulaşamaz, çatışmada karşılıklı kayıplar olur ve uçak zor da olsa iniş yapar. Köpekbalıkları bu kez intikam için saldırıya geçiyorlar. Amaç karın doyurmak değil intikam uğruna öldürmek. Sharknado 2 The Second One filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Sharknado 2 The Second One filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sharknado 2 The Second One türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sharknado 2 The Second One izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Sharknado 2 The Second One full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Sharknado 2 The Second One 2014 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder