31 Aralık 2014 Çarşamba

12 Monkeys 1.Sezon izle | 12 Maymun 1.Sezon izle

Dünyanın gidişatı bellidir. Bir çok ülkede hastalıklar artmaya başlamıştır. insanlık yavaş yavaşta olsa bir uçuruma doğru ilerlemektedir. Bilim adamları virüsler ve hastalıklar konusunda yoğun çalışmalar içerisindedirler. “12 Monkeys” dizisi 1900′lü yıllarda çıkan “12 Maymun” filminden esinlenilerek oluşturulmuş bir dizidir.
Yıl 2035′tir. Tüm insanlığı yavaş yavaş yok etmeye başlayan son derece tehlikeli bir virüs ortalıkta insanları kırmaktadır. Dünyada sadece çok az miktarda insan kalmıştır. Bu kalan insanlarda kolonilere ayrılıp yeraltı sığınaklarında yaşamaktadırlar. Bilim adamları ise sorunu kaynağından çözmek için bir zaman makinesi tasarlamışlardır. Bu makine içinse bir kobay gerekmektedir. Bu kobayı azılı suçluların tutulduğu bir hapishaneden bulmuşlardır. James Cole adında ki bu suçlu geçmişe gönderilmiştir fakat ne kendine ne de halka bir virüsün olduğunu anlatamamıştır. Kimse ona inanmayacaktır o da farklı yollar denemek zorundadır. 12 Monkeys 1.Sezon dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. 12 Monkeys 1.Sezon dizisini ayrıca türkçe altyazılı izlemek isteyenler için 12 Monkeys 1.Sezon türkçe altyazılı izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
12 Monkeys 1.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi 12 Monkeys 1.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

12 Monkeys 1.Sezon izle | 12 Maymun 1.Sezon izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder