31 Aralık 2014 Çarşamba

Timsah Gözleri 2014 Türkçe Dublaj izle

Senaryosunu Charlotte De Champfleury’nin kaleme aldığı ve Cécile Telerman’ın yönettiği bu dram filmi 2014 Fransa yapımı bir dram filmidir. Filmde iki kız kardeşin şöhretle beraber nasıl değiştiklerine dair güzel bir yapım.
İki kızkardeş olan Josephine ve Iris’in hiç bir ortak yönleri yoktur. Jopsephine, 18. yüzyıl konusunda uzman bir tarihçi ve modern hayatın getirdiklerine karşı direnen bir kadınken, güzelliği ile dikkat çeken Iris, Paris’te lüks bir hayat sürmeyi tercih etmektedir. Iris bir gece arkadaşları ile yemekteyken, bir roman yazdığını söyler. Söylediği yalanın altında ezilen genç kadın, kocası tarafından terk edilen ve borç batağında olan kızkardeşi Josephine’ye para karşılığı bir roman yazdırarak kendisinin olduğunu iddia edecektir. Ancak kitabın büyük başarısı, iki kız kardeşin ilişkisini zamanla kökünden sarsacak ve hayatlarını ebediyen değiştirecektir. Timsah Gözleri filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Timsah Gözleri filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Timsah Gözleri türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Timsah Gözleri izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Timsah Gözleri full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Timsah Gözleri 2014 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder