31 Aralık 2014 Çarşamba

Magi 2015 Full izle

Evet Hasan Karacadağ sözünü tuttu ve dünya çapında bir film yapmaya karar verdi. Dabbe serisinden sonra ki en büyük bombası olacak bu film. Hasan Karacadağ korku filmleri Türkiye’de istediği başarıyı elde edememiştir ve dünya çapında bir film yapmaya karar vermiştir. Bu filmde dabbe filmerine oranla ses efektleri ve oyuncular daha kaliteli. Bu da filmi çok özel bir klasik yapacak gibi görünüyor. Film şöyle başlıyor: Bir Amerikan vatandaşı olan Marla Türkiye’de yani İstanbul’da İngilizce öğretmenliği yapmaktadır ve kendisi hamiledir. Bir gün çok kötü olduğunu söyleyip kardeşi Olivia Watkins’i yanına çağırmıştır. Bu çağrı üzerine kardeşi durur mu apar topar İstanbul’a gelmiştir. Fakat geldiği gün kardeşinin esrarengiz ölümü onu derinden yaralamıştır. Bu gizemli ölümü çözmek Olivia Watkins’in boynunun borcudur.
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Hasan Karacadağ’ın yaptığı harika bir korku filmi izleyeceğiz. Filme can veren yerli ve yabancı oyuncuları da unutmamak gerek. Michael Madsen , Kenan Ece , Stephen Baldwin , Brianne Davis ve Dragan Micanovic gibi ünlü isimler renk katmıştır. Magi 2015 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Magi 2015 filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Magi 2015 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Magi 2015 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Magi 2015 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Magi 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder