25 Aralık 2014 Perşembe

Jonah Hex Türkçe Dublaj Full izle

Senaryosunu Brian Taylor , Mark Neveldine ve William Farmer birlikte kaleme almışlardır. Yapımcılığını ise Akiva Goldsman ve Andrew Lazar birlikte üstlenmişlerdir. Film, aksiyon dolu bir fantastik film niteliği taşımaktadır. Filmde ünlü ve güzel oyuncu Megan Fox bulunmaktadır. Onun yanı sıra John Malkovich , Michael Fassbender , Wes Bentley ve Josh Brolin gibi ünlü isimler filme renk katmaktadırlar.
Usta bir silahşör ve ödül avcısı olan Jonah Hex’in sır dolu geçmişi onu takip etmektedir. Amerikan ordusunda görev yaparken acımasız Tumbull tarafından yaralanan ve sevdiklerini kaybeden Jonah, şiddet dolu geçmişi nedeniyle artık bir efsaneye dönüşmüştür. Jonah’ın insani olarak kurduğu tek bağ, güzel Lilah iledir.
Jonah, hiç ummadığı bir anda ordudan gelen bir teklifle intikamını alma şansını yakalar. Düzen bozucu Quentin Turnbull’u yakaladığı takdirde, Jonah Hex’in işlediği suçlar da affedilecektir. Bu sırada Turnbull, kendisine bir ordu kurmaktadır. Jonah Hex filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Jonah Hex filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Jonah Hex türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Jonah Hex izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Jonah Hex full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Jonah Hex Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder