19 Aralık 2014 Cuma

Diriliş: Ertuğrul Full HD izle

Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin ortak çalışmasıyla yapılan bu projede Ertuğrul Bey rolünü canlandıran isim yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan’dır. Uzun süredir çalışmaları yapılan bu dizi nihayet Türk televizyonlarında yayına girdi. Yayınlandığı ilk günlerden ihtibaren güzel bir beğeniyle karşılaşan bu tarihi dizi ülkemizde yapılan en iyi biyografi ve tarih dizi olduğu söyleniyor.
Dünya yeni kudretini arıyordu. Ve Anadolu, emperyallerin kavgaya tutuştuğu bir diyardı. 1071’de Türklerin girdiği bu topraklara şimdi, Haçlılar ve Moğollar da ortak olmak istiyordu. Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini arıyordu. İşte bu yangın yerinde, bizim hikayemizin kahramanı Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına bir yurt arıyordu. Yıllardır yersiz ve yurtsuz kalan Kayılar, Ertuğrul’dan acılarına, çilelerine ve yolculuklarına son verecek bir yurt istiyordu. Ertuğrul, göğü çadır, yeri yatak eyleyerek zor bir mücadeleye talip oldu. Tapınak Şövalyeleri, vahşi Moğollar ve zalim Türkmen beyleri onun en büyük düşmanlarıydı. Ertuğrul, ümitlerin tükendiği bir çağda nice zorluğa göğüs gererek, azmi ve sabrı sayesinde düşmanlarını yendi ve Kayı boyuna bir yurt verdi. Diriliş Ertuğrul filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Diriliş Ertuğrul filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Diriliş Ertuğrul tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Diriliş Ertuğrul izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Diriliş Ertuğrul full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Diriliş: Ertuğrul Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder