20 Aralık 2014 Cumartesi

İlk Görüşte Aşk 2014 Türkçe Dublaj izle

Senaryosunu Lisa Azuelos’un yazdığı ve aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği 2014 yapımı güzel bir dram ve romantik film sizlerle. Film Temmuz ayında vizyona girmiştir.
Pierre uzun yıllardır evli, iki çocuk babası başarılı bir avukattır. Ailesiyle mutlu bir hayat sürdürdüğünü düşünürken, bir gece kulübünde Elsa adında çekici bir kadın ile karşılaşır. Elsa eşinden yeni boşanmış, iyi bir yazardır. Elsa da Pierre’den ilk görüşte etkilenir ve aralarındaki çekime engel olamazlar. Görüşmeme kararı alsalar da, aşıklar için bu çok da mümkün olmayacaktır. Son asla gelmez! Fransız yapımı dramatik aşk filminin yönetmenliğini, en son 2006 yılında Ne kadar güzelsin adlı filme imza atan yapımcı, yönetmen ve oynucu Lisa Azuelos üstleniyor. Filmde başrolleri ise Sophie Marceau ve François Cluzet paylaşıyor. İlk Görüşte Aşk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. İlk Görüşte Aşk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İlk Görüşte Aşk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İlk Görüşte Aşk izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İlk Görüşte Aşk full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İlk Görüşte Aşk 2014 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder