28 Aralık 2014 Pazar

Chappie 2015 Full izle

Sürekli gelişen teknolojiler karşısında hızla robotların varlığı da artmaya başlamıştır. Artık robotlar sadece ileri geri, yukarı aşağı hareketlerinden daha fazlasını yapmaya başlamışlardır. Onlara çipsetler yardımıyla yapay zekalar takılmıştır. Bu yapay zekalar onlara bir çok işlemi yapabilmeleri için emirler verem bir beyin gibi çalışmaktadır.
Chappie, bir akıllı robot olarak Güney Afrika’da dünyaya gelmiştir. O çok üstün zekaya sahip alanının en iyi robotudur. Yapay zekası her şeyi önceden hesaplayıp ona göre hareket etmektedir. Chappie doğum zamanında iki kanun kaçağı tarafından kaçırılmıştır. Bu kanun kaçakları onu tuhaf bir aileye evlatlık verirler. Chappie’nin doğumuyla beraber bütün dertler beraberinde gelecektir. Çünkü o çok özel bir robottur.
“Elysium Yeni Cennet” ve “District 9″ gibi filmlerin yönetmeni olan Neill Blomkamp en güzel çalışması olarak nitelendirilmektedir. Bu yapıtla Elysium filminden daha fazla tiraj sağlayacağını düşünmektedir. Filmde bulunan Hugh Jackman , Dev Patel , Sigourney Weaver , Sharlto Copley ve Jose Pablo Cantillo gibi ünlü isimler bunun en büyük kanıtı olacak gibi görünüyor. Chappie filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Chappie filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Chappie türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Chappie izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Chappie full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Chappie 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder