29 Aralık 2014 Pazartesi

Da Vinci's Demons 1.Sezon Full HD izle

Senaryosunu David S. Goyer , Scott M. Gimple , Brian Nelson ve Corey Reed’in kaleme aldığı harika bir macera dizi sizlerle. Yapımcılığını ise David S. Goyer ve Courtney B. Conte’nin üstlensiği bu dizide zeki biri olan Da Vinci’nin savaşlara yaptığı katkılar ve onun maceraları konu edinilmektedir.
David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight) tarafından kaleme alınan Da Vinci’s Demons, Rönesans’ın başkenti Floransa’da geçirdiği fırtınalı gençlik yıllarında dünyanın en önemli dahilerinden birinin bugüne kadar ‘anlatılmamış’ hikayesinin konu alıyor. Oldukça zeki ve tutkulu olan 25 yaşlarındaki sanatçı aynı zamanda bir mucit, kılıç ustası, aşık, hayalperest ve idealist biri olarak biliniyor. Serbest düşünür olarak, insan üstü diye tabir edilebilecek bir zeka ve yeteneğe sahip olan Da Vinci kendi gerçekliği ve hızla geçen zaman sınırlaması arasında gidip gelmektedir. Geleceği görmekle kalmıyor, aynı zamanda onu yaratıyordu. Da Vincis Demons 1.Sezon dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Da Vincis Demons 1.Sezon dizisini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Da Vincis Demons 1.Sezon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Da Vincis Demons 1.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Da Vincis Demons 1.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Da Vinci's Demons 1.Sezon Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder