29 Aralık 2014 Pazartesi

G.I. Joe: Misilleme Türkçe Dublaj Full izle

Senaryosunu Paul Wernick ve Rhett Reese’nin kaleme aldığı aksiyon, gerilmi ve bilim-kurgu filmi sizlerle olacak. Oyuyuncu kadrosunda ünlü oyuncular barındıran bu harika filmde: Adrianne Palicki, Bruce Willis, Byung-hun Lee, Channing Tatum, Dwayne Johnson ve Jonathan Pryce gibi ünlü isimler bulunmaktadır.
Komutanlarının yakalanması ve hapsedilmesi üzerine Zartan, Amerika başkanının yerine geçecektir. Özel bir madde ile kılık değiştirerek başkanın yerine geçer ve başkanı elinde tutar. Amacı ise tüm dünya liderlerini biraraya toplayarak ellerindeki tüm nükleer silahları infilak ettirmektir. Böylelikle tek güç kendisinde olacaktır. Bu gizli planı haince bir saldırıyla öğrenen G.I. Joe ekibine büyük iş düşmektedir.
Eski bir generalinde içinde bulunduğu yeni bir ekip kurularak Yılan Göz ve adamlarınında yardımıyla Zartan ve acımasız Kobra Komutanlarını etkisiz hale getirmek için zor bir göreve çıkacaklardır. Tüm dünya Kobra Komutan’ın tehditi altındadır. Ya ona tam sadakat ile bağlanacaklardır ya da yok olacaklardır. Tüm bunlara sadece G.I. Joe ekibi ve dostları ninjalar dur diyebilir. G.I. Joe Misilleme filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. G.I. Joe Misilleme filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için G.I. Joe Misilleme türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
G.I. Joe Misilleme izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi G.I. Joe Misilleme full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

G.I. Joe: Misilleme Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder