20 Aralık 2014 Cumartesi

İntikam Yolu – Drive Angry Türkçe Dublaj HD izle

Senaryosunu ve yönetmenliğini Patrick Lussier’ın üstlendiği fantastik film tadında harika bir gerilim ve aksiyon filmi sizlerle. Filmin baş rolünde ünlü aksiyon filmi oyuncusu Nicolas Cage bulunmaktadır. Güzel bir gerilim ve aksiyon dolu “İntikam Yolu” filmi sizlerle.
Firari bir suçlu olan John Milton (Nicolas Cage) tek kızını küçükken terk etmiştir. Şimdi bebek yaştaki torununu, bir sonraki dolunayda kurban etmek isteyen kana susamış tarikattan kurtarmak için yeri göğü birbirine katacaktır…
Onları bulmak için sadece üç günü kalmışken, cani sahte mesih Jonah King (Billy Burke) ve şeytana tapan müritlerinin izini bulmak için sıkı bir arabası ve amansız bir sağ kroşesi olan güzel garson Piper’dan (Amber Heard) yardım ister.
Zaman azaldıkça, Milton ve Piper acımasız katilleri, çılgına dönmüş polis memurlarını ve sadece Muhasebeci olarak bilinen gizemli ve ölümcül figürü (William Fichtner) atlatarak Colorado’dan Louisiana’ya kanlı bir iz bırakır. Neredeyse insanüstü bir güçle dolan Milton, günahlarının bağışlanması için karşısına çıkan bu son fırsatta, King ve havari ordusuyla karşılaşacaktır. İntikam Yolu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. İntikam Yolu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İntikam Yolu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İntikam Yolu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İntikam Yolu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İntikam Yolu – Drive Angry Türkçe Dublaj HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder