18 Aralık 2014 Perşembe

Korku Yolu - İn Fear 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Senaryosunu Jeremy Lovering’in kaleme aldığı bu korku ve gerilim dolu “Korku Yolu” filminde korku tadında gerilim ve gizemi yaşayacaksınız.
Tom ve Lucy tatillerini bir değişiklik yaparak bir taşra motelinde geçirmek isterler. Fakat otele doğru giden yollarda, tabelalarda bir gariplik vardır. Genç çift karanlığında çökmesiyle birlikte aynı yollardan geçtiklerini, içinden çıkamadıkları daireler çizdiklerini fark ederler. Dar yollardan oluşan bir labirentin içinde sıkışmışlardır. Kendi arabalarında tuzağa düşürülmüşlerdir. Göremedikleri bir adamın, onların tüm korkularıyla oyun oynamaktadır ve güvenli oldukları tek yerin arabanın içi olduğuna karar verirler. Koltuklarına sımsıkı yapışan çift, aslında bu yaratığın kendilerine çok yakında, arabanın arka koltuğunda olduğunu sonradan fark edeceklerdir. Korku Yolu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Korku Yolu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Korku Yolu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Korku Yolu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Korku Yolu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Korku Yolu - İn Fear 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder