25 Aralık 2014 Perşembe

Tut Sözünü 2015 Full izle

Senaryosunu Kemal Uçar ve Giray Altınok’un birlikte kaleme aldıkları bu fantastik komedi filminin yapımcılığını ise Turbude Film ve Burhan Türk üstlenmişlerdir. Film 2 Ocak 2015 tarihinde vizyona girecektir. Bu film Oğuz Çelik’in en uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşımaktadır.
Yalçın ve Bahadır çok iyi anlaşan iki arkadaştır. Yalçın yerinde duramayan ve bir o kadar da çılgın bir adamdır. Bahadır ise onun tam tersi gibi yaratılmıştır. Çok sakin ve saf bir kişilie sahiptir. Birbirlerine hiç benzememelerine rağmen aralarında oluşan bu sağlam dostluk, Yalçın’ın ölümüyle sonlanır. Ancak bir süre sonra Bahadır’ın kapısı hiç beklemediği biri tarafından çalınır. Karşısında Yalçın’ın hayaleti vardır ama yalnız değildir yanında ölü italyan bir trapezci olan Bernardo vardır.
Yalçın yaşarken tutmadığı bir söz yüzünden arafta kalmıştır. Taksiratçı’nın söylediğine göre Yalçın’ın araftan kurtulabilmesi için tek yol, bu sözü 3 gün içinde bulup yerine getirmesidir. Bunu yaparken ona yardım edebilecek tek kişi, yaşarken sahip olduğu tek arkadaşı tek kadim dostu Bahadır’dır. Tut Sözünü filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Tut Sözünü filmini ayrıca 720p izlemek isteyenler için Tut Sözünü tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Tut Sözünü izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Tut Sözünü full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Tut Sözünü 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder