16 Aralık 2014 Salı

Ölümcül Deney 5 İntikam Türkçe Dublaj Full izle

2012 yapımı olan ve Resident Evil Serisinin Retribution filmi serinin 5. filmi olarak gişede 700 milyon dolar hasılat elde etmiştir. Bu Ölümcül Deney Serisinin olay örgüsü ve oyuncuları yeteneğiyle gerçekleşmiştir. Milla Jovovich Filmin baş rolünü oluşturuyor. Senaryosunu Paul W.S. Anderson kaleme almıştır. Yapımcılığını Paul W.S. Anderson ve Don Carmody birlikte üstlenmiştir.
Umbrella Şirketi’nin Dünya’yı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüs’ü, dünya nüfusunu, et yiyen yaşayan ölüler ordusu haline dönüştürmektedir. İnsan ırkının son ve tek umudu Alice [Milla Jovovich], Umbrella’nın en gizli operasyonlar tesisinin kalbinde [ya da merkezinde] uyanır ve Alice’in, bu kompleksin altını üstünü getirmesiyle kendi gizli geçmişinin perdesi kalkar.
Güvenli bir sığınak olmaksızın, salgından sorumlu olanları avlamaya devam eden Alice, kendini Tokyo’dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo’ya götüren bir yolculukta bulur. Alice’in gerçek olamayacağını düşündüğü, onu her şeyi en baştan düşünmeye zorlayan bu yolculuk, İnsanın aklını başından alacak bir açığa çıkışla sonuçlanır. Keşfedilen yeni müttefiklerin ve eski tanıdık dostların yardımıyla Alice, unutulmaya yüz tutmuş düşmansı bir dünyaya kaçmak için, yeterince uzun süre hayatta kalıp savaşmak zorundadır. Geri sayım başladı.” Ölümcül Deney 5 İntikam filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ölümcül Deney 5 İntikam filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ölümcül Deney 5 İntikam türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ölümcül Deney 5 İntikam izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ölümcül Deney 5 İntikam full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ölümcül Deney 5 İntikam Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder