17 Aralık 2014 Çarşamba

İncir Reçeli 2 Full izle

Duygu öleli 3 yıl oldu. Her şey onunla güzeldi. hayatının en güzel yıllarını onunla yaşayan Metin artık kendini bir boşluğun içerisindeymiş gibi hissediyordur. Şimdi ne olacak peki? Duygu öldü hayat devam etmeyecek mi? Dünya dönmeyi mi bırakacak? Metin her şeyi ne kadar çok biliyor da olsa kendini bu gibi düşüncelerden alıkoyamaz. Aradan 3 yıl geçmesine karşın o hala dün gibi hatırlıyordur her şeyi.
Filmde üç yıl sonrasının konusu işleniyor. Başrollerini Halil Sezai Paracıkoğlu oynuyor. Bu film ilkini oranla biraz eksik gibiydi. Çünkü birincisinde Duygu ve Metin’in aşkı herkesin gözlerini doldurmuştu. Fakat bu filmde izleyiciler aynı duygu selini yaşayamadıkları için filme pek ragbet görmedi ama Halil Sezai’nin şarkıları içinde olsa sinemaya gidildi. Yapımcılığını Aytaç Ağırlar’ın yaptığı harika bir romantik film sizleri bekliyor.
“Ölüler aldatılmaz!” diye bağırıyor kadın fragmanda adamın arkasından. Sadece ikili ilişkilerde değil, iş hayatında, ailede, arkadaşlar arasında da iki yüzlülüğün, yalan söylemenin ve aldatmanın olağanlaştığı günümüzde, kaybettiği aşkına 2 sene boyunca sadık kalarak yas tutan bir adamı getiriyor önümüze bu sefer İncir Reçeli 2. Aynı zamanda müzisyen de olan başrol Halil Sezai Paracıkoğlu’nun bu arada sürdürdüğü konserlerin rüzgarıyla 2011’de vizyona giren ilk filmin etkisi hiç geçmedi desek yeridir. İlk vizyonu 14 Şubat haftası olmasına rağmen sınırlı sayıda seyirciyi yakalayabilen İncir Reçeli kulaktan kulağa, fısıltı gazetesiyle yayılarak yeniden vizyon şansı elde etmişti. Film müziklerinin popülerliği de eklenince sıkı bir Halil Sezai,-İncir Reçeli hayran kitlesine ulaşıldığını söylemek mümkün. İncir Reçeli 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. İncir Reçeli 2 filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için İncir Reçeli 2 tek parça Hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İncir Reçeli 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi İncir Reçeli 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

İncir Reçeli 2 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder